Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 1061 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Long Knives 88

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 447
  • Φήμη 1
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 06, 2015, 12:55:57 pm »
Ως προς το θέμα της Αμερικής, η Αμερική είναι ακόμα πολύ πίσω από την κεντρική Ευρώπη στο θέμα της αντιμετώπισης του μιάσματος που λέγεται θρησκεία. Στην κεντρική Ευρώπη, ο προτεσταντισμός και ο ορθολογισμός έχει κάνει τους ανθρώπους να απορρίπτουν τη θρησκεία και να σκέφτονται πολύ πιο ελεύθερα. Οι Αμερικάνοι, ως γόνοι πουριτανών, δεν έχουν ακόμα ξεφύγει από το θρησκευτικό κόμπλεξ, και οι πολιτικοί τους χρησιμοποιούν τη θρησκεία μέσα στην πολιτική, ακόμα και μερικοί Ε/Σ. Η σύγχυση της θρησκείας με την πολιτική ιδεολογία είναι απλά γελοιότητα και κρετινισμός.

Όσο για την "αντρειοσύνη" των Αμερικάνων, μιλάμε για τους φαντάρους που πρώτα περιμένουν από τα αεροπλάνα να ισοπεδώσουν μια πόλη και μετά μπουκάρουν στα χαλάσματα για να μην έχουν απώλειες. Για αυτούς που αντί να πολεμήσουν σαν άντρες στην Ιαπωνία έριξαν δυο ατομικές βόμβες. Γι' αυτούς που δεν ξέρουν γιατί πολεμάνε. Για τους μισθοφόρους. Για τους τύπους που θεωρούν κορυφαίο στρατηγό τον Πάττον, επειδή ο άνθρωπος έκανε απλά το αυτονόητο, να πάει στα ίσια και παληκαρίσια πάνω στον εχθρό χωρίς να περιμένει τα αεροπλάνα να του στρώσουν κόκκινο χαλί. Ο Πάττον έκανε ό,τι έκανε κάθε Γερμανός και Ρώσος στρατηγός, αλλά για τα αμερικανάκια αυτό ήταν πρωτόγνωρο.

Ο "αντρισμός" και η "ψυχή" του μπάσταρδου πολυφυλετικού αμερικάνικου έθνους όχι απλά δε συγκρίνεται με τον πραγματικό ανδρισμό του Γερμανού ή Γιαπωνέζου πολεμιστή, αλλά ούτε καν με του Ρώσου.

Και όπως έλεγε ο Ρόμπερτ Λάι "εμείς ελέγχαμε τον κόσμο 1000 χρόνια πριν εσείς γεννηθείτε". Oπότε καλύτερα να διαβάσεις εσύ τη γερμανική ιστορία παρά εγώ την αμερικάνικη.
« Last Edit: December 06, 2015, 01:28:05 pm by Long Knives 88 »
"in a socialist society based on healthy principles, homosexuals should have no place"
- Nikolai Krylenko