Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 1080 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 06, 2015, 02:44:32 am »
Οι Μαχνοβίτες σε 2 χρόνια μέσα φάγανε την καραπουτσάκλα του Φρούνζε επειδή δε μπορούσαν καν να ταΐσουν τους πολίτες τους. Πώς θα πολεμήσει ο άλλος για μια ιδεολογία που δεν του εξασφαλίζει ούτε την τροφή;

Οι Ισπανοί ανάρχες ούτε τον τηλεφωνικό θάλαμο της Βαρκελώνης δε μπόρεσαν να κρατήσουν. Οι σταλίνες με μπουρδέλο κράτος, αλλά κράτος, τρία χρόνια κράτησαν κι αυτό επειδή ήταν μαλάκας στρατηγικά ο Φράνκο.

τους Κούρδους άστους. Οι Κούρδοι έχουν ξεκάθαρες ιεραρχικές δομές και κεντρική οργάνωση. Άσε που τους πετάνε φαγητά από πάνω τα αμερικάνικα αεροπλάνα.

Εγώ αναφέρομαι σε πολέμους στους οποίους κινητοποιούνται ολόκληροι λαοί, και που πρέπει το σύνολο των υλικών και ανθρώπινων πόρων μιας επικράτειας να χρησιμοποιηθεί ενιαία για ένα σκοπό. Σε τέτοιο πόλεμο, όχι απλά πρέπει να υπάρχει κράτος για να κατευθύνει τα πάντα προς αυτό το σκοπό, αλλά πρέπει και να έχει απόλυτες δικτατορικές εξουσίες για να το πετύχει.

Οι Ρωμαίοι όταν είχαν ακόμα δημοκρατία, σε καιρό πολέμου το γυρνούσαν σε δικτατορία γιατί είχαν πάρει πρέφα ότι μόνο έτσι θα νικήσουν. Σε καιρό ειρήνης ξαναγυρνούσαν στη δημοκρατία.

Στην ισπανια τους ειχαμε χαλαρα αν δεν συνωμοτουσε το συμπαν εναντίον μας. Στα βουνα του κουρδισταν οι τουρκια ειχε παρεταγμενα τα τανκς στα μουτρα των κουρδων και εκανε πλατες στους τζιχαντιστες, την στιγμη που η δυτικη βοηθεια στους κουρδους ηταν ελαχιστη μονο για τα ματια των μιντια.

Το προβλημα ειναι πως ειμαστε λιγοι, για αυτο δεν εχουμε υποδομες, αν γινουμε περισσοτεροι θα αποκτήσουμε. Λογικα, αν γινουμε πανω απο εκατομυριο τοτε θα εχουμε δικους μας αναρχικους στρατιωτικους οι οποιοι θα αναλάβουν το τεχνοκρατικό κομμάτι.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.