Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 1056 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 06, 2015, 12:29:15 am »
τα παραδείγματά σου είναι όλα μεμονωμένες μάχες. Κάποιοι ταμπουρώθηκαν κάπου και κράτησαν μια άμυνα μέχρι που ή έπεσαν ή ενισχύθηκαν από άλλες δυνάμεις με ιεραρχική δομή. Για κανονικό πόλεμο μιλάω εγώ. Για μέτωπα χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων με εκατομμύρια κατοίκους. Εκεί πώς θα σταθείς; Το γαλατικό χωριό με λίγη τύχη μπορεί να το υπερασπιστεί και ο κάθε πεταμένος, κλάιν μάιν.

στον ισπανικο εμφυλιο πεθάνανε μισο εκ. κοσμος σε μια ισπανία 30εκ....ενω τοσο οι αναρχικοι οσο και οι φασιστες ειχαν μισο εκ στρατό....
Στην σινμιν υπήρξανε 2 εκ κόσμος στις μαχες. Επίσης οι κουρδοι της επαρχιας Ροζαβα  ελεγχουν έκταση που απλώνεται σε μηκος μεγαλυτο της κρητης-θεσ/νικης.  Δεν σου είπα την free territory του μαχνο που εχει εκταση μεγαλύτερη απο την ελλάδα, γιατι εκει χάσαμε ευκολα, ουτε την παρισινι κομμουνα που ηταν ταμπουρωμα.Σε αυτες τις περιπτώσεις θα ειχες δικαιο αν μου έλεγες το πιο πάνω.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.