Author Topic: Μνάρας Χατζησάββας  (Read 1033 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Μνάρας Χατζησάββας
« on: December 05, 2015, 04:39:08 pm »
τον εβραίο σφαγέα Νετανιάχου
Σιγά ρε, παλαιστήνιους σκότωνει, ποίος χέστηκε;


Καλλιτέχνες


Πολύς ντόρος γίνεται τώρα τελευταία για ένα πουστράκι (καλλιτέχνη και καλά) που ψόφησε και τον Φαήλο που αναφέρθηκε με ειλικρινείς χαρακτηρισμούς εναντίον του "συντρόφου" του, δηλαδή εκείνου που τον γάμαγε και τον έχυνε στο στόμα. Είναι γεγονός ότι η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι και αυτό το κρατικιστικό-κομμουνιστικό φόρουμ, σε αγαστή συνεργασία με τη βίαιη μαφία του Κράτους έχει επιβάλλει ένα ιδιότυπο μονοπώλιο στην Τέχνη σε αυτήν τη χώρα. Αφού λοιπόν κατέστρεψε την παραγωγή με την υπεροφορολόγηση και αποστέρησε έτσι τη δυνατότητα από τον Έλληνα να πάει και να αγοράσει καλλιτεχνικά θεάματα της (γνήσια λαϊκής) αρεσκείας του, αξιοποίησε τα κλοπιμαία (φορολογία) χρηματοδοώντας κάτι ξεκωλιασμένους υπάνθρωπους του παραπετάσματος να ανεβάζουν εκτρωματικές παραστάσεις κεκλεισμένων των σοβιετικών θυρών ή να εμφανίζονται σε κρατικά χρηματοδοτούμενες τηλεοπτικές σειρές που προκαλούν εμετό και που στην ελεύθερη αγορά δεν θα υπήρχαν.

Ο κομμουνιστής αμπελοφιλόσοφος Πλάτωνας από παλιά είχε επισημάνει τη σημασία που έχει για το Κράτος η ελεγχόμενη από αυτό Τέχνη. Αν ο Λαός αποκτήσει πρόσβαση σε γνήσια, πολιτισμένη, λαϊκή Τέχνη, η οποία παράγεται από τους παραγωγούς της Τέχνης και αγοράζεται στην Ελεύθερη Αγορά, τότε θα κατανοήσει σύντομα, μέσω της Τέχνης, ότι το Κράτος είναι ένα βάρος, ένα έμεσμα και θα αρχίσει να αντιστέκεται στη φορολογία που επιβάλλουν τα παράσιτα. Έτσι το Κράτος, αν θέλει να εξανδραποδίσει αποτελεσματικά τον Λαό, πρέπει να απαγορέψει κάθε πολιτισμένη λαϊκή Τέχνη και να χρηματοδοτήσει άτεχνους προπαγανδιστές της πεντάρας (ή του ρουβλίου) που θα διαδίδουν την κρατικιστική προπαγάνδα. Αυτό γίνεται και σήμερα στην Ελλάδα.

Σήμερα στην Ελλάδα το Κράτος που έχει υπερδιογκωθεί και, μη γνωρίζων όρια, έχει θέσει ως στόχο του την αντικατάσταση των Ελλήνων με υπάνθρωπους γυφταράπηδες. Θέλει ό,τι πιο χαμερπές σε υπάκουο υπήκοο για να το ελέγχει και να το φορολογεί. Στέλνει λοιπόν υπαλλήλους του, ντυμένους με πολιτικά, στις πιάτσες εκεί στο Ζάππειο και στα cruising areas, και παρατηρούν ποιος πούστης ρουφάει περισσότερο σπέρμα. Μόλις δουν κάποιον να ψωνίζει πακιστανικό πούτσο (Σεργιανόπουλος) ή να τον έχουν πάρει οι σκυλάραπες 5-5 παρέα, γνωρίζει ότι έχει βρει τον "άνθρωπό" του. Πιο κάτω δεν πάει, αυτός ο "άνθρωπος" ίσα ίσα που ξεχωρίζει από τα σκουλήκια και μόνο οι λαθραίοι καταδέχονται να τον γαμήσουν και επί πληρωμή μάλιστα. Πηγαίνει κοντά του, αφού έχει τελειώσει ο εκλεκτός του Κράτους τις γαργάρες με τα φλόκια των λαθραίων, και του προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία καριέρας. Του λέει "ρουφάς το καβλί σαν ντίβα, το Κράτος χρειάζεται τις υπηρεσίες σου, εσύ θα διαδίδεις την νεγρολαγνεία και την προπαγάνδα κατά των Λευκών και των Ελλήνων, που ούτως ή άλλως, λόγω της υπάνθρωπης φύσης σου, τόσο μισείς και φθονείς, η οποία θα λέγεται 'αντιρατσισμός' και εμείς θα σε πληρώνουμε πλουσιοπάροχα, θα μπορείς να αγοράσεις δονητές, καρότα (Σακελλαρίδης), αγγούρια, παλούκια, πάκηδες, σκυλάραπες, θα γίνει ο κωλός σου τούνελ". Κατενθουσιασμένος ο πούστης που, από τη μια στιγμή στην άλλη, "αναγνωρίζεται η αξία του", δέχεται τη συμφωνία και την επομένη βρίσκεται στο γυαλί ή το παλκοσένικο του θεάτρου και μας ερμηνεύει τη σοβιετική προπαγάνδα των εξίσου ψωλοχυμένων κομμουνιστών σεναριογράφων.

Όταν δε καλή ώρα ψοφάει κάποιος τέτοιος "καλλιτέχνης", είτε είναι από πνίξιμο, είτε είναι από ρήξη πρωκτού, αρχίζουν όλα τα ελεγχόμενα από το Κράτος media να λένε για τον "άνθρωπο που έφυγε", για το πόσο καλός και ευγενικός ήταν (που φώναζε στους αλβανούς "γαμήστε με ξεσκίσε με") για το πόσο χαμογελαστός ήταν (σκουπίζοντας το σπέρμα από το προσωπό του) και πόσο καλός ήταν (σε τι δεν μας λένε, γιατί στις πρωκτικές διατάσεις είχε ξεπεράσει και εκείνον από το goatse) και κάθεται ο λαός και υφίσταται την προπαγάνδα του Κράτους και βλέπει τα απαίσια έργα του κίναιδου και πλένεται περαιτέρω το μυαλό του στο σχέδιο της φορολαγνικής αντικατάστασης των Ελλήνων.

Φυσικά σε όλα αυτά φταίει και το κρατικό μονοπώλιο της Θρησκείας, γιατί αν υπήρχε ανταγωνισμός στον συγκεκριμένο χώρο, θα έβγαιναν ανεξάρτητοι λαϊκοί κληρικοί και θα έλεγαν "Τι κάνετε αμαρτωλοί της σιμωνίας και της ιεροσυλίας; Γιατί κηδεύετε αυτην την πουτσορουφήχτρα; Δεν ντρέπεστε να μαζεύεστε, με τα βρώμικα ράσα τα οποία τα αγοράσατε από τη βία της φορολογίας, γύρω από τον τάφο αυτού του κτήνους και να καλείτε τον Θεό να αναπαύσει το Κτήνος και να το δεχτεί στον Παράδεισο; Δεν βλέπετε ότι το στόμα του τέρατος κείται χάσκει ακόμα αναβράζων από το σπέρμα του σατανά; Δεν βλέπετε ακόμα τις ανόσιες μπουρμπουλήθρες που βγαίνουν από αυτό το πουτσογαμημένο λαρύγγι; Αυτόν θα στείλετε στον Παράδεισο φίδια κολοβά, που αν δεν είχατε βάλει στον κώλο το μανουάλι δεν θα παίρνατε το χρίσμα ούτε στην Τρίτη Παρουσία;" και αμέσως θα προσέτρεχε ο κόσμος σε αυτούς τους κληρικούς και θα έδινε εθελοντικά τον οβολό του για να πάρουν καθαρά άμφια και να διαδώσουν τον αληθινό Λόγο του Κυρίου και θα εκτόπιζε μονομιάς την ανόσια συμμαχία παππάδων-πούστηδων και το Κράτος σύντομα θα είχε απέναντί του Έλληνες συνειδητοποιημένους και αποφασισμένους να αντισταθούν στη μαφία του Κράτους και τη φορολογία. 

Αλλά δυστυχώς, με μυαλά όπως αυτά που κυκλοφορούν σε αυτό το φόρουμ, ο λαός τρώει το φορολαγνικό κουτόχορτο της εξουσίας και το Κράτος είναι πανίσχυρο και βγαίνεις έξω από το σπίτι, στον "δημόσιο" χώρο ή ανοίγεις την τηλεόρασή σου στις "δημόσιες" συχνότητες και με το ΕΣΡ να λογοκρίνει την "ομοφοβία" και πλημμυρίζουν τα αυτιά και τα μάτια σου με πουστιά και τριχωτή κωλότρυπα, ορατή μέχρι και από το διάστημα...
10/10 γάμησε