Author Topic: ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΩΚΤΟΥ  (Read 1395 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

FringeElements

  • Guest
Re: ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΩΚΤΟΥ
« on: October 10, 2013, 10:10:52 pm »
Την Τρίτη γάμησα μια πουτάνα Ρωσίδα από τον κώλο. Ωραίος άσπρος κώλος σοσιαλιστικός και σοβιετικός. Θα γράψω εδώ την κριτική:

Το μπουρδέλο ήταν στο Μετάξι και έτυχε να βρίσκομαι πρωί για κάτι δουλειές Αθήνα. Ευτυχώς ξεμπέρδεψα γρήγορα και είπα να πεταχτώ να τσιμπήσω τίποτα φτηνιάρικο από τα μουνιά της πρωινής βάρδιας. Ξεκίνησα από την Κεραμεικού, έστριψα Ιάσωνος αριστερά και κατέληξα εκεί, γιατί βαριόμουν βασικά. Δεν είχα πολύ όρεξη αλλά στο δωμάτιο μου την έφτιαξε πολύ η σοσιαλίστρια πουτάνα.

Εκεί πέρα έχει 3 μαγαζιά, μπήκα σε αυτό με τις σκάλες που πάνε πάνω, νούμερα δεν ξέρω. Η κοπέλα - δεν θυμάμαι το όνομά της, νομίζω Μαρία - ήταν κάπου στα 40 με σώμα πολύ λεπτό. Την πέρασα για πρεζόνι αρχικά, αλλά φαίνεται ο Στάλιν είχε κάνει καλή δουλειά και λιμοκτόνησε όλον τον πληθυσμό. Από την μια αυτή άρχισε να μου λέει για το σώμα μου και πόσο γυμνασμένος είμαι και από την άλλη βαριόμουν να κατεβαίνω πάλι τις σκάλες, λέω άσε να γαμήσω εδώ. Δίνω το δεκάρικο, μπαίνω μέσα και έρχεται η σοβιετική σκατοκαργιόλα.

Όταν μπήκε ήμουν όρθιος, στα πόδια, έψαχνα κάτι στο παντελόνι. Την βλέπω, πάω κοντά και αρχίζω χουφτώματα, πάει να με φιλήσει και της ρίχνω ένα χαστούκι. Μου λέει πόσο άγριος είμαι και την ρίχνω στο κρεβάτι, της βγάζω την κιλότα και αυτή βγάζει το σουτιέν (αρχίδια στήθος είχε) και της βάζω δάχτυλο στο μουνί. Πολύ ελαστικό το μουνί, και ο κώλος. Τον κώλο τον δαχτύλωσα όταν μου έπαιρνε πίπα στο κρεβάτι. Δεν καταλάβαινε από βάθος η γαμημένη. Μετά της λέω έλα από πάνω και στέκεται λίγο όρθια να βγάλει τα παπούτσια της γιατί (μάλλον) είπε ότι την ενοχλούν. Την βλέπω όρθια και σηκώνομαι και εγώ και τις χιμάω. Εκεί παίζει και να την φίλησα, έπλυνα το στόμα μου καλά μετά και έφτυνα, πάντα φτύνω μετά τα μουνιά και την  Εκκλησία. Την κολλάω λοιπόν στον τοίχο και της τον χώνω στο μουνί. Εκεί ένοιωσα πολύ άντρας, πρέπει να είχε τα μισά κιλά μου, 45 κιλά 170 κάπου ύψος. Αριστερά υπήρχε καθρέφτης όπου μας έβλεπα ολόκληρους και την κοπανούσα με δύναμη και έκανε χλαπ χλαπ πάρτα μωρή καργιόλα στον κώλο σου ρουφιάνα σκατοπουτάνα! Φαινόταν στον καθρέφτη ότι εγώ ήμουν πολύ σφριγηλός και άριος υπεράνθρωπος και αυτή ήταν ένα υπάνθρωπο σπερματοδοχείο που το γαμούσα άγρια γιατί ήμουν Ανώτερος. Είχε σηκώσει και τα χέρια ψηλά στον τοίχο ενώ εγώ της έριχνα χαστούκια στα γερασμένα της κωλομέρια!

Της έπιανα και τα βυζάκια στο όρθιο που και που αλλά δεν έχει και πολλά να πιάσεις, υπάνθρωπο παλτό. Μετά την γυρνάω και την βάζω στο κρεβάτι. Έβαλα το χέρι μου στο μουνί της, αρχικά να χαϊδέψω την κλειτορίδα και το μουνί ήταν μούσκεμα. 40 χρονών η πουτάνα και έσταζε το μουσκεμένο της μουνάκι: αυτές οι πουτάνες είναι οι μανάδες σας ανθέλληνες. Καργιόλα, λέω, κάβλωσες. Η πουτάνα είχε καβλώσει και εγώ δεν το άντεξα αυτό, μου προσέβαλε την ιδεολογία. Πιάνω τον πούτσο μου και της το χώνω στον κώλο, χωρίς slow motion εισαγωγή, με την μια της τον κάρφωσα και την γαμούσα για 5-6 λεπτά άγριο κοπάνημα στο κωλάντερο και έβαζα και τα χέρια μου στον λαιμό της και της τον έσφιγγα. Πολύ έμπειρη η καργιόλα, ούτε που αγχώθηκε. Χώστα όλα μέσα παίδαρε, έλεγε το τσόλι και το μουνί της ανεβοκατέβαινε από την υπεράρια παλινδρομική ώθηση της παλαιοελευθεριακής φασιστορασιαλιστικής αναρχοκαπιταλιστικής μου υπερψωλάρας που της ξεχείλωνε το προλεταριακό της κωλάντερο.  Μετά μου ήρθε να χύσω, της το βγάζω και το κοπανάω πάνω στο (ακόμα) υγρό μουνί της. Μου αρέσει πολύ να το κοπανάω στα μουνιά και στις γλώσσες των μουνιών και στα βυζιά τους ενίοτε. Ήμουν πολύ ξαναμμένος και ξέχασα να της το κοπανήσω στην γλώσσα. Η ώρα της Τελικής Νίκης πλησιάζει: Της το χώνω μέσα και την παίρνω αγκαλιά, εκεί μου άρεσε πολύ, παθιασμένη αγκαλιά, Σκατά στον τάφο του στάλιν, και έχυσα!

2-3 λεπτάκια έμεινα εκεί στην αγκαλιά της να μου λέει για τα μπράτσα μου και μαλακίες, σηκώθηκα, της έριξα και άλλο ένα χαστούκι, ευγενικό αυτήν την φορά, και τέλος. Σκατά στον τάφο της!


Υπηρεσίες κοπέλας: 8/10
Εμφάνιση κοπέλας: 5/10
Βυζιά: 0,1/2

θα ξαναπάω! Θα τις γαμήσω όλες τις μανάδες σας αριστεροί!