Author Topic: Αυτούς προωθεί το Κράτος!  (Read 474 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Re: Αυτούς προωθεί το Κράτος!
« on: December 23, 2015, 11:58:32 am »
Το Κράτος προωθεί τους πούστηδες παρά τη γενική βούληση των νορμάλ φορολογούμενων ανθρώπων.
Στην κοινωνία σήμερα υπάρχουν 99% σεξουαλικά νορμάλ άνθρωποι. Μόνο το 1% είναι πούστηδες. Αν περάσει ο γάμος των πούστηδων, στην ουσία περνάνε φοροαπαλλαγές, επιδόματα, bonus συντάξεων, παιδιά και ένα σωρό άλλα πράγματα. Το Κράτος είναι μηχανισμός αναδιανομής, δεν παράγει τίποτα. Αυτό σημαίνει πως ό,τι κερδίζει ο πούστης, το χάνει ο νορμάλ. Το λέω και παραπάνω "εμείς οι νορμάλ θα πληρώσουμε τις συντάξεις των πουσταράδων". Γιατί λοιπόν το Κράτος δεν έχει νομιμοποιήσει τον γάμο; Γιατί οι νορμάλ, το 99%, αντιτίθενται σε αυτό.

Αρα εισαι εναντια στον γαμο, οχι εναντια στον γαμο των ομοφ.

Κουραστικός παραλληριματικος λογος χωρις συνοχη αυτα που λες. Απλά εισαι πιο κρατικιστης και απο τους κρατικιστες και θες να ελεγχεις ποτε ο αλλος γαμιεται και με ποιον/α. Εκτος αν προσπαθεις να κανεις μια περσονα/καρικατουρα για να γελας, ομως δεν ειναι αστεια αυτα που λες, εισαι πιο χαμηλα και απο το επιπεδο Λακη.
« Last Edit: December 23, 2015, 12:04:49 pm by mistermax »
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.