Author Topic: Αυτούς προωθεί το Κράτος!  (Read 406 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Αυτούς προωθεί το Κράτος!
« on: December 23, 2015, 10:14:44 am »
Το Κράτος προωθεί τους πούστηδες παρά τη γενική βούληση των νορμάλ φορολογούμενων ανθρώπων.
Στην κοινωνία σήμερα υπάρχουν 99% σεξουαλικά νορμάλ άνθρωποι. Μόνο το 1% είναι πούστηδες. Αν περάσει ο γάμος των πούστηδων, στην ουσία περνάνε φοροαπαλλαγές, επιδόματα, bonus συντάξεων, παιδιά και ένα σωρό άλλα πράγματα. Το Κράτος είναι μηχανισμός αναδιανομής, δεν παράγει τίποτα. Αυτό σημαίνει πως ό,τι κερδίζει ο πούστης, το χάνει ο νορμάλ. Το λέω και παραπάνω "εμείς οι νορμάλ θα πληρώσουμε τις συντάξεις των πουσταράδων". Γιατί λοιπόν το Κράτος δεν έχει νομιμοποιήσει τον γάμο; Γιατί οι νορμάλ, το 99%, αντιτίθενται σε αυτό.
Επομένως το Κράτος προσπαθεί να κάμψει τις αντιστάσεις των νορμάλ, κάνοντας τους προπαγάνδα υπέρ των πούστηδων, ακόμα και θεσμοθετώντας νόμους για να μην τους λέει κανείς πούστηδες. Δες όλα τα κανάλια και τα ΜΜΠροπαγάνδας.
Αυτό που θέλει το Κράτος είναι να τους έχει συμμάχους, καθότι οι πούστηδες είναι πρόθυμοι, για να πάρουν τα προνομία εις βάρος των νορμάλ, να πουν "Ζήτω το Κράτος!" και το λένε καθημερινά. Επιπρόσθετα, για κάθε σύνταξη που δίνει, το Κράτος κρατάει ποσοστά. Δηλαδή ο πασόκος, εσύ, που είσαι διορισμένος στο "δημόσιο", παίρνεις ποσοστά από τις εισφορές που δίνει ο κόσμος καταναγκαστικά στο Κράτος, και τρως και πίνεις και σε κανέναν δεν δίνεις.
Το Κράτος δεν θέλει να χάσει την υποστήριξη των νορμάλ, τους οποίους έχει φλομώσει όλους στο ψέμα, με τη χαμερπή δουλειά που κάνεις εσύ και οι ρουφιάνοι συνεργάτες σου. Αυτό, είδε το Κράτος ότι ειναι διασφαλισμένο. Έκανες εσύ την προπαγάνδα στους νορμάλ. Πείστηκαν οι βλάκες ότι χρειάζονται το Κράτος σε όλα στη γαμημένη ζωή τους. Και τώρα έρχεται το Κράτος και τους λέει "κάντε χώρο μαλάκες, θα πληρώνετε και τους πούστηδες".
Δεν ακούγεται ωραίο αυτό στα αυτιά του νορμάλ, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ο κομμουνισμός που υποστηρίζεις βρίσκεται παντού και κυριαρχεί στη σαπίλα. Έτσι πλέον, το Κράτος μπορεί να περάσει τον γάμο των πούστηδων, χωρίς να χάσει τους νορμάλ. Τους έβαλε στο τσεπάκι του, πλέον με την προπαγάνδα. Φάνηκε και στα εκλογικά αποτελέσματα. Οι νορμάλ πλέον είναι τόσο πρόβατα που δεν μπορούν ούτε να βελάσουν χωρίς άδεια από την αρμόδια υπηρεσία του Κράτους.  Επιπλέον κέρδισε και την υποστήριξη των πουσταράδων. Εννοείται ότι οι πουσταράδες που θα παντρεύονται όλοι με τον πρώτο τυχόντα που τους γαμάει, θα διαλύσουν έτι περαιτέρω τα "Ταμεία" και έτσι το Κράτος θα βγει και θα πει, μέσω εσένα, πανάθλιε προπαγανδιστή του ελληνοσοβιετικού παραπετάσματος, "Κοιτάξτε, τινάξαμε την μπάνκα στον αέρα παντελώς, τα χρεοκοπήσαμε όλα, πήραμε τα λεφτά σας και τα φάγαμε. Αλλά δεν μπορείτε να απελευθερωθείτε από τα μονοπώλιά μας. Τα μονοπώλιά μας είναι για το καλό σας, είναι κοινωνικά! Αλλιώς θα έρθούν οι καπιταλιστές και θα σας φάνε". Δεν πα να μην υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση μια ιδιωτική εταιρεία που τηρεί τους κανόνες της αναλογιστικη επιστήμης (που είναι παντελώς άγνωστη στο Κράτος) να διαχειριστεί τόσο αισχρά όσο το Κράτος τις (εθελοντικές!) εισφορές των πελατών της! Ο κόσμος, ο βλάκας έχει υιοθετήσει την ψευδαίσθηση ότι χρειάζεται το Κράτος και ότι ο καπιταλισμός θα τον ισοπεδώσει. Έτσι δέχεται 10^348 φορές χειρότερη ισοπέδωση από το Κράτος. Έτσι αμέσως μετά θα πει το Κράτος "για τη συνέχιση των μονοπωλίων μας θα κάνετε νέες θυσίες - δεν πιστεύω να τις αρνείστε και να θέλετε καπιταλισμό; - θα σας τυπώσουμε νέο νόμισμα, που θα σημάνει πληθωρισμό 3000%, τη μέρα, μέσω αυτού θα σας εξαφανίσουμε τις καταθέσεις σας, θα σας τα πάρουμε όλα. Όλα θα ανήκουν στο Κράτος, δηλαδή σε εμάς, τους ΝΔπασόκους, τους συριζαίους, τους διορισμένους της "δεξιάς", τα λαμόγια, τους νταβατζήδες κ.ο.κ. όλη σας η ζωή θα ποδηγετείται από το Κράτος, δηλαδή από εμάς. Αλλιώς δεν γίνεται. Αλλιώς θα πάψει να ισχύει το κοινωνικό και δίκαιο καθεστώς που σας επιβάλλουμε και θα έρθουν οι καπιταλιστές να σας φάνε! Δεν το θέλετε αυτό."
Έτσι, πούστηδες και παλικάρια, έρμαια των μονοπωλίων του Κράτους, θα οδηγηθούνε στα γκούλαγκ, θα σπάνε πέτρες, θα πεθαίνουν καθημερινά για τους δικτάτορες και τους εξουσιαστές, τους σοσιαλιστές αφέντες τους. Παντού δουλεία, παντού σκλαβιά, παντού σοσιαλισμός.
Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν σε ό,τι αφορά τον γάμο των πούστηδων;