Author Topic: Αυτούς προωθεί το Κράτος!  (Read 406 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Re: Αυτούς προωθεί το Κράτος!
« on: December 22, 2015, 11:29:11 am »
Το Κράτος προωθεί την πουστιά και η πουστιά το Κράτος. Υπάρχει μια σχέση συμβίωσης. Όπως έγραψα και εχθές:

Quote
Όχι δεν το καταλαβαίνω. Ο κρατικός γάμος είναι άδικος είτε αφορά το σύνολο είτε μέρος του συνόλου.
Στον δυτικό κόσμο υπάρχει μια στρεβλή δομή που αφορά ορισμένες βασικές παραμέτρους του γάμου, της οικογένειας, της συνταξιοδότησης κ.ο.κ. οι οποίες προκαλούν και το δημογραφικό πρόβλημα. Από τη φορολογία όσων δεν έχουν παιδιά για την κρατική εκπαίδευση των παιδιών, από τις νομοθετικές διακρίσεις των έγγαμων και άγαμων, μέχρι τη συνταξιοδότηση. Όλα αυτά είναι άδικα και η γενίκευσή τους είναι γενίκευση της αδικίας.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να δω τίποτα θετικό στο να παντρεύονται δυο ομοφυλόφιλοι. Χθες, στο fb, μου έκανε αίτημα φιλίας ένας κρος (παρενδυτικός) και μου έλεγε να τον σκίσω σαν να είναι καργιόλα. Τον ρώτησα αν θέλει μόνο σκίσιμο, γιατί δεν μπορώ να χύσω χωρίς ρομαντισμό, και μου απάντησε ότι του αρέσει κι απ'αυτό. Ποιο το όφελος λοιπόν ένας τέτοιος άνθρωπος να βρει κάποιον εξίσου στερημένο (η στέρηση είναι λόγω του μικρού αριθμού τους) και να πάρουν 5 χρόνια νωρίτερα σύνταξη; Ποιος θα το πληρώσει; Εμείς θα το πληρώσουμε και όχι μόνο με λεφτά. Έτσι καταστρέφεται η παραγωγή και χάνεται η ελευθερία. Φυσικά εσύ μπορεί να νομίζεις ότι "ζουν τον έρωτά τους", ότι "απολαμβάνουν τη ζωή ελεύθεροι" και έτσι να σε οδηγούν αγόγγυστα στον δρόμο της δουλείας.

Και αν ο λαός τους εχθρεύεται είναι ακριβώς για αυτό. Γιατί τους έχει απέναντί του οικονομικά. Το κέρδος του ενός, η ζημιά του άλλου. Η έχθρα αυτή θα μεγαλώσει όταν μπορούν να παντρεύονται - ή τέλος πάντων να αναγνωρίζονται από το Κράτος ως κατάλληλοι για τα προνόμια του έγγαμου βίου - και οι τρανς.

Όταν ήμουν μικρός συζητήσεις περι τρανσφοβίας ήταν αστείο πράγμα. Σήμερα μιλάμε για τους τρανς λες και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας. Τα σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας, όσα τέλος πάντων παραγωγικά κομμάτια υπήρχαν, έχουν δώσει τη θέση τους σε ομάδες συμφερόντων που κοιτάνε πως θα ληστέψουν τους υπολοίπους.

Επιπρόσθετα, ακόμα και οι τρανς έχουν αλλάξει. Θυμάμαι αυτήν τη Χειλουδάκη που πηδούσε τον εισαγγελέα και την είχε δει ντίβα, έβγαινε στα κανάλια - ο κόσμος γέλαγε αθώα - μιλούσε για έρωτα, διαφήμιζε τις υπηρεσίες της. Σήμερα οι τρανς έχουν αφήσει τις πιάτσες και έχουν μεταφερθεί στις πορείες μαζί με τους κομμουνιστές. Ακούς το τραβέλι και είναι σαν να ακούς τον Τρότσκι. Έβλεπα ένα βίντεο τις προάλλες με μια χοντρή τρανς ξεδιάντροπη (πάολα νομίζω τη λένε, είχε φωτογραφηθεί με την Κωνσταντοπούλου σε μια πορεία) και έλεγε ότι θα κάνει ντοκιμαντέρ και θα ακολουθήσει τους "πρόσφυγες" από τη Λήμνο στην Αθήνα και ζητούσε δωρεές. Υπάρχει μια μετάλλαξη της κοινωνίας προς το χειρότερο και το LGBT κίνημα, το οποίο είναι γέννημα θρέμμα του κομμουνισμού, υποστηρίζει όλες τις λάθος ιδέες. Είναι μέρος του προβλήματος.
http://bc.vc/bsD52h

Ο λόγος για τον οποίο τόσο το ΚΚΕ δεν υιοθετεί τους LGBT κινηματίες (οι οποίοι δημιουργήθηκαν από τη Νεα Αριστερά - New Left, της κομμουνιστικής Σχολής της Φρανκφούρτης, υπεύθυνης για τη δημιουργία ολόκληρης της κολλεκτιβιστικής ιδεολογίας του Πολιτισμικού Μαρξισμού), όσο και που η ΧΑ δεν υιοθετεί τις θέσεις μου περι Mannerbund, είναι ότι είναι δογματικά κολλημένοι σε ότι έλεγε ο Χίτλερ και ο Στάλιν. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι θα τους ωφελούσε και τους δυο, βάσει των υπάνθρωπων κρατικιστικών θεσεών τους, να πάρουν μαζί τους τους πούστηδες, οι οποίοι είναι φύσει και θέσει υπάνθρωποι, και επομένως κατάλληλοι για κρατικιστές.
« Last Edit: December 22, 2015, 11:34:37 am by Pinochet88 »