Author Topic: Αδόλφος ο Κοκομπλόκος της Ευρώπης  (Read 351 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Ποια παιδιά προκύπτουν από το παραπάνω γαμήσι; Έκανε παιδί η Jezabel Vessir με τον Van Wylde; Ποιοι είναι όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Κασιδιάρη και του Ζιντάν; Που τα βλέπεις όλα αυτά, στην τηλεόραση; Τα αίτια της φυλετικής επιμειξίας είναι δυο:
Α) Κάποιο μέλος της ανώτερης φυλής είναι γεννημένο μειονεκτικά και λιγότερο ποιοτικά σε σχέση με τους υπολοίπους ανώτερους και αυτό το αφήνει μεταξύ των επιλογών να κάνει παιδί με ένα εξίσου χαμηλού ποιότητας ανώτερο ή με κάποιον κατώτερο.
Β) Κάποιο μέλος της ανώτερης φυλής, ενώ έχει ποιοτικά γονίδια, επιλέγει να κάνει παιδί με κάποιον κατώτερο γιατί έχει παραπληροφορηθεί ή γιατί με αυτόν τον τρόπο επιδοτείται από το Κράτος, το οποίο για λόγους εδραίωσης της κυριαρχίας του έχει ως στόχο την πτώση της ποιότητας της γενετικής δεξαμενής της κοινωνίας.

Ο Καπιταλισμός θα απαλείψει και τα δυο αίτια. Πρώτον, θα απομακρύνει τα μη ποιοτικά παιδιά από το προσκήνιο της κοινωνίας. Είναι παντελώς αντιβιολογική η άποψη πως το παιδί μπορεί να αποφύγει την μοίρα των γονιών του στον ελεύθερο ανταγωνισμό. Ο Χίτλερ έτρεφε τέτοιες ψευδαισθήσεις. Ο Χίτλερ πίστευε πως η Λευκή γενετική δεξαμενή είναι μια ομογενής κληρωτίδα που μπορεί κατά τυχαίο τρόπο να κάνει ένα φτωχό γερμαναράκι, γόνο μη ποιοτικών γονέων, να γίνει πολύ ποιοτικότερο από τους γονείς του. Σε αυτήν την αντιεπιστημονική αντιδαρβινική υπόθεση στήριξε τον από κάθε άποψη εγκληματικό σοσιαλισμό του. Τα παιδιά αυτά δεν φτουράνε στον ανταγωνισμό. Λόγω συγκυρίας κάνουν ότι κάνουν. Ο Κασιριάδης έχει όλη την εμπειρία του κόσμου και δεν έχει κατορθώσει ακόμα να ξεφύγει από την υποτέλεια ενός βλάκα χοντρού, ούτε καν να φιλοσοφήσει καθόλου για την ιδεολογία του. Όλη η ρητορική της Χ.Α. είναι "είμαστε με τον λαό και οι Έλληνες έρχονται μαζί μας και όταν βγούμε θα τους γαμήσουμε". Όχι πως φιλοσοφείται αυτό το πράγμα που υποστηρίζουν...

Και φυσικά τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά εάν δεν υπήρχε η άποψη στην κοινωνία πως όλοι γεννιόμαστε ίσοι. Τώρα ολόκληρο το σύμπαν λέει πως δεν υπάρχει η βιολογία, πως η εξέλιξη σταμάτησε στο κεφάλι κ.ο.κ. Και πάλι, ακριβώς επειδή όλα αυτά είναι καραμπινάτα ψέματα, πολύ μεγάλο κομμάτι του κόσμου, η πλειοψηφία, γνωρίζει την αλήθεια. Οι νέγροι είναι υπάνθρωποι. Ε όταν εκλείψει το Κράτος, θα εξαφανιστούν οι λίγοι αμφισβητίες και ΣΙΓΟΥΡΑ θα εξαφανιστεί αυτό το τεράστιο κομμάτι του κόσμου που λέει ότι όλοι είμαστε ίσοι, χωρίς να το πιστεύει. Το λένε γιατί δεν θέλουν να τους πουν ρατσιστές, γιατί είναι δειλοί.

Αλλά με το Κράτος δεν πρόκειται εξαφανιστεί αυτή η τάση. Πρώτα από όλα το Κράτος είναι ωμή βια - είναι κάτι το απάνθρωπο, είναι ο τρόπος που ζουν τα ζώα. Δεν γίνεται να συνδυαστεί αυτός ο τρόπος με έναν ποιοτικό πληθυσμό. Το Κράτος για να προστατέψει τα συμφέροντά του θα κάνει τον κόσμο δειλό. Δεν είναι άλλο Κράτος το φασιστικό Κράτος και άλλο Κράτος το κομμουνιστικό Κράτος. Απλά οι φασίστες δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και για αυτό δεν έχουν γράψει βιβλία. Οι ιδέες που υποστηρίζουν αλληλοαναιρούνται. Δεν γίνεται να αυξηθεί η ποιότητα στο μυαλό ενός πληθυσμού και παράλληλα ο τρόπος ζωής αυτού του πληθυσμού να στραφεί όλο και περισσότερο στην  ωμή βία. Οι ποιοτικοί άνθρωποι δεν ζουν σαν πολεμοχαρή κτήνη. Οι βλάκες ζουν σαν πολεμοχαρή κτήνη. Άρα αν θέλουν αυτά τα ανέκδοτα ιδεολόγων να αποκτηνώσουν την κοινωνία πρέπει να της αφαιρέσουν το μυαλό. Αυτή είναι η ιδεολογία του κομμουνισμού και της δημοκρατίας που επικρατεί τώρα.
« Last Edit: July 20, 2016, 08:23:03 pm by Pinochet88 »