Author Topic: Ειναι Ελληνας ο Αντετοκουμπο;  (Read 1728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Στον ΒΠΠ παντελώς αναίτια, ο λαϊκιστής σοσιαλιστής μη-φασίστας (άλλο μη φασίστας άλλο αντιφασίστας, άλλο μη καπνιστής άλλο αντικαπνιστής) επιτέθηκε στην Ελλάδα και οι "αναρχο"κομμουνιστές σοσιαλιστές πρόδωσαν την Ελλάδα καλώντας τον κόσμο να ακολουθήσει το ...ηρωικό παράδειγμα του βουλγαρικού λαού. Το καθεστώς της Ιταλίας δεν είχε καμία σχέση με τον Γερμανικό Φασισμό - ο οποίος τελευταίος είναι απορίας άξιον πως ανέχονταν τους πρώτους - αλλά έμοιαζε πολύ με τον "αναρχο"συνδικαλισμό των "αναρχο"κομμουνιστών, καθότι οι εργάτες εργάζονταν σε κολλεκτίβες που ονομάζονταν corporazioni και ήταν όλοι συνδικαλισμένοι σύμφωνα με τις "προοδευτικές" αξίες της εποχής. Ο ίδιος δε ο Μουσολίνι ξεκίνησε από το Σοσιαλιστικό Κομμουνιστικό Κόμμα από όπου πήρε τις "αναρχο"κομμουνιστικές βάσεις για την τυραννία του. Κατά την κατοχή οι "αναρχο"κομμουνιστές ανδρώθηκαν από τους συνεργάτες τους φασίστες και επιτίθεντο εναντίον των Ελλήνων που αγωνίζονταν για την απελευθέρωση της Πατρίδας (ΕΔΕΣ). Όταν δε τέλειωσε ο ΒΠΠ ξεκίνησαν τον πόλεμο εναντίον των Ελλήνων και έσφαζαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους για να μας προσαρτήσουν στο παραπέτασμα.

Φυσικά τότε, που δεν είχε πέσει το παραπέτασμα, τα ινδάλματα των "αναρχο"κομμουνιστών, Βελουχιώτηδες και λοιποί, δεν έκρυβαν την ιδιότητά τους αλλά έλεγαν ευθέως όλοι ότι είναι κομμουνιστές. Τώρα που έπεσε το παραπέτασμα σκέφτηκαν ορισμένοι κομμουνιστές να λένε στον κόσμο ότι είναι "αναρχικοί" και ότι δήθεν καμία σχέση δεν έχουν με τον Στάλιν και τον Τσαουσέσκου, για να ξεγελάσουν κανέναν αφελή να νομίζει ότι δεν είναι οι "αναρχο"κομμουνιστές οι πράκτορες του ερυθρού ολοκληρωτισμού!

Αν ο μουσολινι ηταν αναρχικος ή κομμουνιστης, παει να πει πως τελικα γινεται αντιφασιστας, αφου οι αναρχικοι και κομμουνιστες ειναι αντιφασιστες μιας και συναγωνίζονται ελευθερα για τον ιδιο ζωτικο χωρο. Οπως και ενας φασιστας ειναι αναγκαστικα αντικομμουνιστης ή αντιαναρχικος.

Αλλά θελω να πω ακομη κατι. Σε βολευει να μας βαφτιζεις κατι το οποιο δεν ειμαστε για να μπορεις να μας κατηγορεις. Μας λες οτι ειμαστε κρατικιστες, μονο και μονο γιατι εισαι διανοητικα αναπηρος να μας αντιμετωπίσεις ως αυτο που ειμαστε (αντικρατικιστες και αντικαπιταλιστες και αντι-εξουσιαστες σε καθε μορφη της εξουσιας). Οπόταν οι φλυαριες σου ειναι κουραστικες.

Επίσης, το αν μετακινηθηκαν ορισμενοι μετα την πτωση της εσσδ, δεν βλέπω τι το παραξενο να βλεπεις την ιστορια και να διαμορφώνεις τις αποψεις σου. Αν εχεις τις αποψεις σου αγνοωντας την ιστορικη εμπειρια εισαι ενας φονταμενταλιστης και τιποτα αλλο.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.