Author Topic: Ειναι Ελληνας ο Αντετοκουμπο;  (Read 1705 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mistermax

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3917
  • Φήμη -17
    • View Profile
Ακόμη δεν καθάρισε το έντερο του απο τις μπανάνες που έτρωε στις ζουγκλες της υποσαχάριας αφρικής, ηρθε να μας το παίξει και ελληνας εθνικιστής.... :-\

Quote
Την μεγάλη του αγάπη για την Εθνική, έδειξε έμπρακτα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που πήρε το ρίσκο να ασκήσει τις απαραίτητες πιέσεις στους Μπακς, προκειμένου να είναι κανονικά στο πλευρό της «επίσημης αγαπημένης». Το ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με την επίσημη σελίδα των Μπακς στο ίδιο μέσο κοινωνική δικτύωσης να ακολουθεί, κάνοντάς το... οριστικό!

Ο «Κούνμπο» θα φορέσει και φέτος την φανέλα με το εθνόσημο και θα δώσει κανονικά το παρών στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο (4-9 Ιουλίου). Και όπως αναφέρει ο ίδιος στο μήνυμά του, που ίσως είναι ακόμα πιο σημαντικό και από την συμμετοχή του στο προολυμπιακό, «δε θα μπορούσα να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για εσένα».



Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.