Author Topic: XA vs Canadian So Defence!  (Read 94 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
XA vs Canadian So Defence!
« on: November 20, 2015, 04:35:09 pm »
Κοροϊδευουν οι ΧΑνοι τον καναδα με τον ινδόκαναδό Υπουργου Αμύνης.

Quote
Κουίζ: Ποιας χώρας νέος υπουργός Αμύνης είναι ο εικονιζόμενος;
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 - 00:32         


 
Γράφει ο Αντίοχος

α) Της Ινδίας
β) του Πακιστάν
γ) του Μπαγκλαντές
δ) του Καναδά
Όσοι κρίνοντας εξ’ όψεως παλαντζάρετε ανάμεσα στις πρώτες απαντήσεις… χάσατε!
Ο εικονιζόμενος είναι ο νέος υπουργός Αμύνης του… πολυπολιτισμικού Καναδά. Ονομάζεται Χαρτζίτ Σατζάν και βέβαια είναι ινδικής καταγωγής –και πιο συγκεκριμένα «Σιχ».
Τα σχόλια δικά σας…
(ΥΓ): Εμείς πότε άραγε θα αποκτήσουμε… πολυπολιτισμικό υπουργό; Για το υπουργείο Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) ξεχάστε το για όσο διάστημα κυβερνάει ο Τσίπρας, γιατί ως γνωστόν η θέση είναι… καπαρωμένη από τον Καμμένο. Στα υπόλοιπα υπουργεία, μπορεί να γίνει νωρίτερα κι απ’ ότι περιμένουμε!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kouiz-poias-chwras-neos-upourgos-amunhs-einai-o-eikonizomenos#ixzz3s2bWx69y

ενα τυχαιο βιντεο του.
https://www.youtube.com/watch?v=VbH7yoFR3e0

τι λεει η γουικιπιντια
https://en.wikipedia.org/wiki/Harjit_Sajjan

Sajjan joined the Canadian army reserve in 1989 as a trooper and was commissioned in 1991. He eventually rose to the rank of Lieutenant-Colonel. He was deployed overseas four times in the course of his career: once to Bosnia and Herzegovina, and three times to Afghanistan.[5] In 2011, he became the first Sikh to command a Canadian Army reserve regiment when he was named commander of the The British Columbia Regiment (Duke of Connaught's Own).[5][6]

He was bestowed with the Meritorious Service Medal in 2012[7] for diluting the Taliban’s influence in Kandahar Province.[5] He has also been awarded the Canadian Peacekeeping Service Medal.[5] He also received the Order of Military Merit award. He was recognized as "the best single Canadian intelligence asset" in the Kandahar theatre by Brigadier-General David Fraser.[5][8] He also served as an Aide-de-Camp to the Lieutenant Governor of British Columbia.[9] His intelligence gathering skills were sought after. The Commander of U.S. forces in Afghanistan’s southern provinces requested that Sajjan join the U.S. Command Team for a third deployment 2010, where he served as Special Assistant to then Major-General James L. Terry.[10] He consulted for US policy analyst Barnett Rubin.[11]

His religiously required facial hair prevents the use of regular military gas masks.[3] Sajjan invented his own gas mask that worked with his beard, and patented it in 1996.[12]Εγω προσωπικα ειμαι εναντιον σε καθε κρατικο αξιωματουχο, ανεξαρτητως χρωματος, αλλα θα ηθελα να ακουσω την γνωμη του Χιτη, αν θα προτιμουσε αυτον στην θεση του ΥπΑμ ή καποιον...Πανο Καμενο, καλώ και τον Πινοσετ να πει την άποψη του, γιατι με καπιταλιστικα κριτηρια κριθηκε πιο αξιος/αριος απο ασπρουλιαριδες, και τον Σομαλιαν- αν και νομιζω αυτος να χαιρετήσει την τοποθετηση αυτη...
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: XA vs Canadian So Defence!
« Reply #1 on: November 20, 2015, 06:32:52 pm »
την ιδια στιγμη η ΧΑ ανεβάζει φωτο απο τον ρωσσικό στρατο.....

Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: XA vs Canadian So Defence!
« Reply #2 on: November 20, 2015, 09:45:48 pm »
Υπάρχει μια παρερμνηνεία της αποστολής του στρατού από τους κρατικιστές που κάνει πολύ κακό, ιδίως στη Λευκή Φυλή. Διαδίδουν λοιπόν αυτοί οι κρατικιστές ότι ο στρατός είναι ένα ευαγές ίδρυμα που αντικατοπτρίζει κατά κάποιον τρόπο το κύρος του Κράτους.

Αυτά είναι μαλακίες. Και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο. Αποστολή του Στρατού είναι να σκοτώνει. Αν υπάρχει κάποιο άτομο μέσα στον Στρατό που δεν ξέρει να σκοτώνει και θέλει να το παίζει εκπαιδευτής, εφοδεύων, ΑΥΔΜ-ΒΑΥΔΜ-ΓΑΥΔΜ, γραμματέας, φαρισαίος κτλ. πρέπει να φύγει πάραυτα και με τις κλωτσιές. Έπειτα όλοι όσοι "ανώτατοι" διοικούν πρέπει να πάψουν να διοικούν με όρους μάρκετινγκ. Είτε προσφέρεις κάτι στην αποτελεσματικότητά των σκοτωμών, είτε δεν έχεις θέση.

Οι προμήθειες θα είναι θέμα του μάνατζερ και του λογιστή. Οι τουαλέτες θα είναι θέμα της καθαρίστριας. Αν θέλεις να ασκείς στρατιωτικό όμως πόστο στον Στρατό και να είσαι ντυμένος με παραλλαγές (το χακί θα καταργηθεί και κάθε "επίσημη" στολή) πρέπει να ξέρεις να σκοτώνεις και να εκπαιδεύεις τους άλλους να σκοτώνουν. Αν δεν είσαι μέσα σε αυτά, δεν θα λέγεσαι ανθυπολοχαγός ή στρατηγός ή δεν ξέρω εγώ...


Το Υπουργείο Άμυνας δεν θα είναι μέρος του Στρατού. Ο Στρατός θα είναι μια εταιρεία δολοφόνων που θα εργάζεται για το Υπουργείο Αμυνας, όσο υπάρχει Κράτος. Ο Στρατός θα είναι χειριστής των πυραυλικών συστημάτων και θα εκπαιδεύει μόνιμους δολοφόνους (Η άποψή μου είναι ότι αυτοί πρέπει να εκπαιδεύονται από πολύ παιδική ηλικία, όχι μόνο για το Κράτος, για κάθε εταιρεία δολοφόνων που θα αντικαταστήσει την κρατική εθνική άμυνα). Αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις και θα δίνει τις εντολές θα είναι το Υπουργείο Άμυνας και θα έχει απεριόριστο έλεγχο στον Στρατό.

Το Υπουργείο Άμυνας θα έχει αποστολή την αντίσταση σε εξωτερικούς εχθρούς και τη δολοφονία κομμουνιστών και λοιπόν κρατικιστών που επιδιώκουν να το ανατρέψουν. Παράλληλα θα είναι υπεύθυνο για τη σταδιακή απαλλαγή όλων των Ελληνικών περιοχών από τη φορολογία και την προστασία τους από ιδιωτικές εταιρείες και ιδιωτικούς στρατούς. Μέχρι να αποδειχθεί ότι η ιδιωτική εθνική άμυνα είναι επαρκής και ασφαλής για τους Έλληνες, το Υπουργείο Άμυνας θα ελέγχει (Έλεγχος - ΟΧΙ διοίκηση! ) και τους ιδιωτικούς στρατούς και θα δεσμεύεται σε δράση εναντίον τους αν κινδυνεύσουν Έλληνες Πολίτες από αυτές. (Πράγματα τυπικά ως επί το πλείστον, κανείς δεν θα κινδυνεύσει, όλοι θα είναι ένοπλοι και ο μόνος εχθρός θα είναι εξωτερικός)

Επομένως δεν έχω κανένα πρόβλημα αν είναι μαύρος ή κίτρινος ή πορτοκαλί ο δολοφόνος. Αρκεί να κάνει σωστά τη δουλειά του. Υπουργός Άμυνας, ή ελεύθερος εργαζόμενος στο Υπουργείο Άμυνας, δεν μπορεί να είναι, γιατί κανείς Ξένος δεν θα είναι Έλληνας. Το περιορισμένο μεταβατικό Κράτος θα είναι υπόθεση των Ελλήνων Αναρχοκαπιταλιστών αποκλειστικά και οι Ξένοι θα έρχονται μόνο κατόπιν συμφωνίας εργασίας και κοινωνικού περιορισμού τους. Δεν είμαστε ξενοφοβικοί. Θέλουμε να έρθουν πολλοί Ξένοι στην Ελλάδα για να δουλέψουν για τους Έλληνες και τον Καπιταλισμό, αλλά δεν πρόκειται να τους δώσουμε τίποτα παραπάνω από τον μισθό τους, και μπορεί και ούτε αυτόν. (βλ. το κλειδαμπάρωμα).


{edit - Tώρα που το σκέφτομαι η τέλεια ιδέα θα ήταν να αγοράσουμε μερικές χιλιάδες παιδιά από την Αφρική, για ευτελές ποσό, και να τα κάνουμε δολοφόνους, εφ'όρου ζωής στρατιωτικούς υπηρέτες των Ελλήνων, να τα στέλνουμε να σκοτώνουν τους κομμουνιστές, να τα βάζουμε μπροστά σε περίπτωση πολέμου. Δυστυχώς η επιστήμη δεν έχει προχωρήσει ακόμα ούτως ώστε να τα ελέγχουμε με τεχνητές χημικές/τεχνολογικές μεθόδους, αλλά πιστεύω με τις κατάλληλες απειλές και λίγη πλύση εγκεφάλου θα γίνουν οι πιο υπάκουοι δολοφόνοι. Μέχρι να προχωρήσει και η επιστήμη...}


Bonus photo ο Καμμένος και ο Τσίπρας κάνουν προεκλογική πασαρέλα με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού υπό τις επευφημίες των ...τιμημένων στελεχών όπως "ο χοντρός και ο χαζός - αχ κοίτα τον μπουλούκο, πάντα μαύρο φοράει για να του κόβει κιλά". Σε έναν καπιταλιστικό κόσμο αυτά τα άθλια θεάματα θα εξαφανιστούν και ο Έλληνας θα νιώσει για πρώτη φορά εθνικά ασφαλής.
« Last Edit: November 20, 2015, 09:57:54 pm by Pinochet88 »

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: XA vs Canadian So Defence!
« Reply #3 on: November 20, 2015, 10:55:24 pm »
Οι Σιχ είναι αρχιδάτοι πάντως και δεν δέχονται να αναμιχθούν με αλλόφυλους (ούτε καν άλλους Ινδούς).
Ας δούμε λίγο και το βιογραφικό του συγκεκριμένου:

Quote
Ο Χαρτζίτ Σατζάν είναι ινδικής καταγωγής. Είχε μεταναστεύσει με την οικογένειά του στο Βανκούβερ όταν ήταν πέντε ετών. Μεγάλωσε εκεί και αργότερα έγινε αξιωματικός της Αστυνομίας του Βανκούβερ, εργαζόμενος ως ερευνητής στη Μονάδα Οργανωμένου Εγκλήματος, για διάστημα 11 ετών. Υπηρέτησε στην ειρηνευτική αποστολή στην Βοσνία και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τρεις περιόδους υπηρεσίας στο Αφγανιστάν ως αντισυνταγματάρχης του Καναδικού Στρατού. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Σιχ που διοίκησε ένα εφεδρικό σύνταγμα.

Για τη δουλειά του στο Αφγανιστάν απέσπασε άριστα σχόλια καθώς η εμπειρία και η εθνική του καταγωγή τον βοήθησε να κατανοήσει καλύτερα τα προβλήματα και να μειώσει την επιρροή των Ταλιμπάν στην επαρχία Κανταχάρ. Ο διοικητής του σχηματισμού στον οποίο ανήκε, Ταξίαρχος Ντέιβιντ Φρέιζερ, δήλωσε σε επιστολή του ότι ο Χαρτζίτ Σατζάν ήταν η καλύτερη Καναδική παρουσία στον τομέα των πληροφοριών, ενώ η δουλειά του και το θάρρος του έσωσαν πολλές ζωές.


O Κασιδιάρης που έχει πολεμήσει και κάνει κριτική; Ο τύπος έκανε σουβλάκια Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, ο Κασιδιάρης παράγγελνε σουβλάκια από κοντινό στο στρατόπεδο σουβλατζίδικο.
Σιχ-Κασιδιάρης 1-0

Προφανώς βέβαια ένα αλλοεθνής δεν είναι λογικό να συμμετέχει στην κυβέρνηση αλλά άλλο Καναδάς άλλο Ελλάδα και επίσης άλλο Σιχ άλλο ο κάθε άχρηστος πακιστανός. Με την ίδια λογική να κάνει κριτική η ΧΑ που ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μαύρος ή επειδή ο Σβατζενέγκερ είχε γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Τι όχι; :D