Author Topic: ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ NIKI LAUDA ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΘΑ  (Read 1034 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis

  • Guest

Είναι ποτέ δυνατόν να απειλούσα εγώ το παιδί σου σε ένα Καθεστώς σαν αυτό που περιγράφω; Τα παιδιά θα είναι ασφαλώς το μεγαλύτερο κεφάλαιο του καθεστώτος και η μεγάλη επένδυση για το μέλλον. Απλά είπα ότι αν αντιδρούσες εσύ στο Καθεστώς, εύλογα λόγω της αλλαγής στον τρόπο ζωής σου, τα παιδιά σου και ειδικότερα τα παιδιά των παιδιών σου δεν θα αντιδρούσανε, διότι θα τους ήτανε δεύτερη φύση, διότι αντικειμενικά θα χρειαστούν μερικές γεννιές για να εδραιωθεί ένα τέτοιο Καθεστώς.
Όταν εσύ θα βαριέσαι να σηκωθείς, θα σε σκουντάνε αυτά στις 6-7 το πρωί, γεμάτα χαρά και αδημονία, λέγοντάς σου "Μπαμπά μπαμπά σήκω, ήρθε η ώρα να πάμε στην καλλιέργεια, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!". Στο σημείο αυτό πράγματι θα μπορούμε να λέμε ότι το Καθεστώς είναι εν ζωή.

Αλλά δεν μιλάμε για καταναγκασμό, όπως είπα θα μπορείς αν θέλεις να σηκωθείς να φύγεις από τη χώρα. Το Καθεστώς δε χρειάζεται να είναι περισσότερο ολοκληρωτικό από ότι χρειάζεται, μπορεί να συμπεριλάβει στοιχεία ελευθεριακά, σοσιαλιστικά, φυλετικά, κλπ. Αυτό θα εξαρτάται από τα συμβούλια κάθε είδους που θα υπάρχουν και θα παίρνουν αποφάσεις. Για παράδειγμα, καταναγκασμός στην εργασία θα υπάρχει μόνο στο σοφρωνιστικό σύστημα, ή σε ειδικές ομάδες που ατυχώς βρέθηκαν να διαβιούν στην επικράτεια. Για παράδειγμα, θα πρέπει να τσακιστεί άμεσα και εξανδραποδιστεί η αθιγγανική πανούκλα που μαστίζει την επικράτεια με χρήση τους σε βαρύτατες εργασίες πχ σε μεταλεία και όπου υπάρχουν κίνδυνοι ατυχημάτων, μαζί με τους χιλιάδες βαρυποινίτες των φυλακών, σε συνδυασμό με ξερίζωμα του πολιτισμικού αθιγγανισμού από την παρηκμασμένη ψυχή του Έθνους. Εκεί ναι, θα μιλάμε για καταναγκασμό, οι ΠΟΛΙΤΕΣ όμως θα εργάζονται ως αφεντικά, όχι ως δούλοι. Θα είναι συλλογικά κυρίαρχοι της παραγωγής τους, ενώ οι καταναγκασμένοι ΟΧΙ. Είπαμε ότι η έννοια του ΠΟΛΙΤΗ στο Καθεστώς θα είναι καταλυτικής σημασίας.

Είσαι μπερδεμένος και αντιφάσκεις με τον εαυτό σου, αλλά τουλάχιστον μπορείς να δείξεις και στους υπόλοιπους αναγνώστες τον χαρακτηριστικό τύπο χρηματόδουλου που αποτελεί και το πρόβλημα για τις σύγχρονες ανθρώπινες κοινωνίες. Σε αυτό νομίζω έγκειται η προσφορά σου στο συγκεκριμένο thread. Είσαι επίσης εκτός από αντιφάσκων, μπερδεμένος, χρηματόδουλος, επίσης ξενόδουλος, θαμπωμένος από τους αμερικάνους και τους βρωμοευρωπαίους, τους διαβάζεις και νομίζεις ότι διαβάζεις γραφές ανώτερων όντων. Αυτό αποτελεί ακόμα ένα δείγμα αρρώστειας. Αναμασάς συνεχώς κάτι περί απαγόρευσης οπλοκατοχής και ότι θα πάρουν τα όπλα του λαού κλπ, πράγματα που δεν έχουν σχέση με ελληνικούς πληθυσμούς, αλλά με την Αμερική. Αυτό δείχνει πόσο μπερδεμένος είσαι, πόσο απορροφημένος από αμερικανικές ταινίες και από τους ξένους που διαβάζεις. Κάθε λαός έχει δικά του χαρακτηριστικά και αυτό το παραβλέπεις, παίρνεις λοιπόν τα χειρότερα στοιχεία και από τους αριστερούς και από τους δεξιούς, πραγματικά είναι ατυχής και πρωτοφανής περίπτωση το μείγμα αυτό που έχεις δημιουργήσει στο παραπλανημένο μυαλό σου.

Οπότε δε χρειάζεται και τρομερή κοινωνιολογική σπουδή για να εντοπίσουμε τις καταβολές σου και τους σκοπούς σου. Προφανώς και είσαι ένας αστός, ο οποίος προφανώς και δεν ξεκινάει από το μηδέν. Κάτι είχες και θέλεις να το πολλαπλασιάσεις με τη βία και την ασυδοσία, μη μου πεις ότι δεν έχεις πεντάρα και υποστηρίζεις ένα σύστημα όπου αυτός που δεν έχει φράγκο είναι στο έλεος του οικονομικά ισχυρού; Μόνο λίγοι τέτοιοι υπάρχουν που ανήκουν σε άλλη κατηγορία (αρρώστων).

Τα καλά νέα για σένα είναι ότι το Καθεστώς που προτείνω θα έρθει να σε λυτρώσει από το σαράκι (του κέρδους) που σε τρώει. Θα έρθει να ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τον εβραίο από μέσα σου και μέσα από την κοινωνία μας, να την κάνει ξανά ανθρωπινή. Ζεις στο χθες, που το ορίζει ακόμα το χρήμα, ενώ εγώ ασχολούμαι με το ΑΥΡΙΟ, που αντικειμενικά θα είναι όπως το λέω, ή ΔΕΝ θα υπάρξει ποτέ.

Το χρήμα έκανε τον κύκλο του ιστορικά, εξυπηρέτησε ότι εξυπηρέτησε και πάει καιρός που έπρεπε να έχει καταργηθεί ώστε να περάσει η ανθρωπότητα στο επόμενο στάδιο. Στην αχρήματη λειτουργία βάσει παραγωγικών πηγών και πόρων του πλανήτη, με σχεδιασμό και στόχους. Στην ουσία μιλάμε για το επόμενο στάδιο στην ανθρώπινη εξέλιξη. Το χρήμα και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την κατάργηση του χρυσού κανόνα και μετά, οδηγεί σε παγκόσμια καταστροφή και επιστροφή με το ζόρι σε "αναρχοκαπιταλιστική" φεουδαρχία του τρόμου, αυτό που θέλεις δηλαδή. Ενώ ο βιώσιμος δρόμος, είναι αυτό που προβλέπω εγώ, η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, και το πέρασμα από το χρήμα-κέρδος προς την θεληματική κατάκτηση του διαστήματος. Αυτό θα είχε γίνει ήδη εδώ και αιώνες, αν δεν είχαν μεσολαβήσει τα δεινά που έφερε η παγκόσμια χρηματοοικονομική φάρα στην ανθρωπότητα. Ήδη θα κάναμε διακοπές στον Άρη και σεξ στη Σελήνη.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να ξεκινήσει από οποιαδήποτε χώρα. Δεν μπορεί να ξεκινήσει από τη Μάλτα, ούτε από την Σλοβακία, ούτε από τη Βουλγαρία, ούτε από τους εβραιοπροτεστάντες βορειοευρωπαίους. Μόνη περίπτωση, να ξεκινήσει από τη χώρα που είναι από φυσικού της πρωτοπόρος καλών και κακών εποχών για την ανθρωπότητα.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι δεν πρόκειται για καταναγκασμό η δουλειά στο χωράφι; Αν δουλεύουν όλοι μπορεί η υποχρεωτική εργασία να είναι για σένα μία ώρα την ημέρα μόνο, ή μία ώρα την εβδομάδα ίσως με χρήση ρομπότ και αυτοματισμών, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι η θεραπευτική επενέργεια που θα έχει πάνω σε άτομα σαν και εσένα. Όπως και στον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Σκέψου το, να δουλεύετε πλάι πλάι στο πανέμορφο περιβόλι με τον Μπάμπη, για πρώτη φορά να εργάζεστε πραγματικά, η εργασία απελευθερώνει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να σε βοηθήσω. Σου μιλάω ειλικρινά ότι την πρώτη ντομάτα που θα φυτέψετε μόνοι σας, θα ποτίσετε, θα μαζέψετε και θα πλύνετε, τη στιγμή που θα την φάτε, μεγαλωμένη με τον δικό σας κόπο, εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα νιώσεις ότι ξαναγεννιέσαι, και τότε είναι που θα με θυμηθείς και θα με ευγνωμονείς για όλη την υπόλοιπη ζωή σου για το μεγάλο καλό που σου έκανα.

Κατά τα άλλα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Η εργασία δεν είναι σκλαβιά όταν είναι συνειδητή. Γιατί να μην μπουν μεγάφωνα στα απέραντα περιβόλια της Ελλάδας που θα στηθεί ένα ατέλειωτο και απέραντο αγροτικό πανηγύρι; Γιατί να μην έχουμε κάθε μισή ώρα διάλειμα και κέττερινγκ που θα περνάει με (βιολογικούς) χυμούς και κολατσιό για όποιον θέλει; Γιατί να μην έχουμε γιγαντοοθόνες; Γιατί να μη δουλεύουν οι κοινόκτητες γυναίκες πλάι στους άνδρες στο μεσοκαλόκαιρο γυμνόστηθες βάσει νόμου; Όλα μπόρούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει μεράκι και καλή διάθεση.

Το θέμα του χάκινγκ για τα κρέντιτς είναι εύλογη ανησυχία και δεν αποφεύγω την απάντηση σε αυτήν. Αλλά λύνεται εύκολα. Επί ποινή θανάτου σε όποιον τολμήσει να προσπαθήσει να αλλοιώσέι το σύστημα ή τον μετρητή του οποιουδήποτε. Μπορούν τα κρέντιτ να κρατούνται σε μία κεντρική τράπεζα δεδομένων και σε μία προσωπική κάρτα κάθε πολίτη, ή σε ένα τσιπάλι, ή βραχιολάκι ή ηλεκτρονικό τατουάζ που θα έχει ο κάθε πολίτης πάνω του. Ή μπορούν να συσχετιστούν με τον γενετικό του κώδικα. Αφού αυτό θα είναι το βασικό σύστημα γύρω από το οποίο θα περιστρέφεται η κοινωνική, πολιτική, παραγωγική ζωή του Καθεστώτος, προφανές είναι ότι θα υπάρχει μέριμνα για να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, αφού όπως είπαμε η εργασία θα είναι ιερή έννοια. Φύλακες θα το φυλάνε, και φύλακες θα φυλάνε τους φύλακες που θα φυλάνε τους φύλακες κλπ.
Για τα συμβούλια και την ανέλιξη σε αυτά, επιμένεις να μη σου αρέσει η αξιοκρατία και η δικαιοκρατία. Και φυσικό είναι για την κοινωνική σου θέση όπως είπαμε. Μεγάλωσες έχοντας κάποια και θέλεις να τα πολλαπλασιάσεις πατώντας σε άλλους. Η λύση είναι όπως είπαμε, στα κρέντιτς. Είσαι με κάποιον άλλο στο χωράφι, όσο περισσότερες ώρες εργασίας μαζεύεις, τόσο θα ανοίγονται για σένα δρόμοι. Ή είσαι μηχανικός ας πούμε, αν έχεις ας πούμε βγάλει με δουλειά 1000 κρέντιτς, μπαίνεις στο πρώτο συμβούλιο μηχανικών πχ που ψηφίζει στα τάδε πράγματα, αν έχεις δουλέψει για 10000 κρέντιτς μπαίνεις σε ανώτερο συμβούλιο κτλπ. Απλό είναι, όσο προσφέρει ο καθένας, όσο δίνει, τόσο θα παίρνει. Αυτό δεν είναι εξίσωση προς τα κάτω. Είναι θάνατος της κομπίνας και ανέλιξη με βάση ικανότητες και θέληση για προσφορά. Έτσι σταδιακά οι αδιάφοροι θα μένουν στη βάση, με τα στοιχειώδη και οι ικανοί θα ανέρχονται χωρίς όμως να μπορούν οι τελευταίοι να ΒΛΑΨΟΥΝ άλλους. Και βλέποντας οι αδιάφοροι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα καλλιέργουν εν τέλει κι αυτοί την όποια ικανότητα έχουνε για να ανελιχθούν και να εδραιωθεί ο τροχός της γενικότερης ανέλιξης της κοινωνίας σε ανώτερες μορφές οργάνωσης και συλλογικού μεγαλείου. Χωρίς όμως να καταστρέφεται η ατομικότητα και η ατομική επιδίωξη και αξία, αφού όπως είπαμε τα πάντα θα καταγράφονται και θα είναι στο αρχείο. Αρχείο που θα προστατεύεται με τη μέγιστη σπουδή και αυστηρότητα που είπαμε πριν αφού θα είναι ο πυρήνας του Καθεστώτος. Δηλαδή κάθε ώρα δουλειάς θα είναι παράσημο για τον πολίτη, που θα καταγράφεται και θα μένει για πάντα στο αρχείο του, πέρα από το μέσο συναλλαγής που επίσης θα είναι ως κρέντιτ. Δε θα μπορεί να το κλέψει κανένας.
Δεν σου αρέσει όμως το κρέντιτ. Το ΦΟΒΑΣΑΙ το κρέντιτ, είναι κατανοητό. Την ΦΟΒΑΣΑΙ την ΑΛΗΘΙΝΗ αξιοκρατία, διότι είσαι εθισμένος σε αυτό το τυπωμένο βρωμόχαρτο, το πιο βρώμικο και από τα σκατωμένα χολερικά καθίσματα σε δημόσιες τουαλέτες. Αυτό που μπορείς να το κρύψεις, να το διακινήσεις, να το κλέψεις, να το αποκτήσεις με κάθε είδους κομπίνα και παλιανθρωπιά και στην αφάνεια. Μαζί με όλα τα γελοία περίπλοκα "πλαστικά" του παρεπόμενα. Αυτός είναι ο γλοιώδης και γελοίος, ΨΕΥΤΙΚΟΣ κόσμος σου. Σε αυτόν έχεις συνηθίσει, σε αυτόν νοιώθεις άνετα. Η προοπτική μιας αληθινής ζωής όπου κάθε ανθρώπινο πλάσμα θα είναι αυτό που είναι, και όχι η μάσκα που φοράει για να βγάλει με κάθε είδους τρόπο το τυπωμένο βρωμόχαρτο της επιβίωσης, σε τρομάζει.
Και θα έρθεις λοιπόν στους αγρούς και στα βοσκοτόπια, στα εργοστάσια και τα εργοτάξια, μέσα στην ανέμελη δημιουργία και χαρούμενη εργασία του αδελφωμένου λαού να διαταράξεις τη γαλήνη του και να πεις, ΤΙ; Ότι δε θέλεις να δουλέψεις ΚΙ ΕΣΥ, επειδή είσαι μισάνθρωπος και μίζερος; Επειδή δε γουστάρεις τους άλλους πολίτες και δεν καταδέχεσαι να ιδρώσεις πλάι τους για τον κοινό σκοπό και το κοινό μέλλον; Ότι προτιμάς να κάθεσαι μόνος σου στο σπίτι σου μετρώντας τα φλουριά σου και φυλώντας τα υπάρχοντά σου; Ότι "διάβασες" θα τους πεις την ατομιστική ψευδοθεωρία του ά ή του β βρωμοαμερικάνου και βρωμοευρωπαίου και πρέπει να την εφαρμόσει ο λαός; Δεν είναι δυνατόν τέτοια πράγματα να γίνουν ανεκτά.
Και πραγματικά, στείλε ένα email σε κάποιον από αυτούς τους φιλελεύθερους αργόσχολους οικονομίσκους που (μαζοχιστικά) διαβάζεις, είτε στην αμερική είναι είτε στην ευρώπη. Και ρώτα τους, η θεωρία τους είναι κατάλληλη για Έλληνες; Μη ρωτήσεις πολλά, μόνο αυτό. Αν τους ρωτούσες αν είναι εφαρμόσιμη για Τανζανούς ή για Εσκιμώους, θα σου λέγανε "μάλλον ναι". Αν τους ρωτήσεις αν κάνει για Έλληνες, "φιλαράκο άραξε, με τους Έλληνες δεν ξέρω τι γίνεται" θα σου πούνε. Δεν αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Άρα καταρρίπτεται δια παντώς και η δήθεν κατηγορία σου περί "κρατικισμού". Σου είπα τόσες φορές ότι δε μου αρέσουν τα κράτη, ούτε τα μη κράτη. Η αναφορά μου είναι σε μία νέου τύπου πραγματική οργανωτική Συλλογικότητα μακροπρόθεσμης στόχευσης και ολοκληρωτικής βιοκοινωνικής μορφής που δε θα έχει δει παρόμοιά της ο πλανήτης αυτός, με δεσμούς αδιάσπαστους, ιερούς, αδιάβλητους και αξεπέραστους, που μόνο η ολική της καταστροφή θα μπορούσε ποτέ να διαρήξει. Αλήθεια κατανοώ την κατάστασή σου, η ζωή δε σου έδωσε ατυχώς την ευκαιρία της αληθινής εργασίας και σε βούτηξε από την αρχή στο βόθρο της κομπίνας, της αρπαχτής, της πονηριάς, της μπαμπεσιάς, όπως όλους μας. Εγκατέστησε έναν επίμονο εβραίο μέσα στην ψυχή σου και τον μετέτρεψε σε κύριο όργανο της επιβίωσής σου και καθοδηγητή της γήινής σου πορείας. Σου λέω λοιπόν να έχεις θάρρος και σου εγγυώμαι ότι στο νέο Καθεστώς αυτή η ύβρις θα αναστραφεί και θα ξαναβρείς τον πραγματικό σου εαυτό, και τη θέση που πραγματικά σου αξίζει μέσα στο σύνολο. Το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!