Author Topic: ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ NIKI LAUDA ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΘΑ  (Read 1002 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Κοπρίτης

  • Starshina
  • *
  • Posts: 106
  • Φήμη -2
    • View Profile
Είναι ένα παράδειγμα Κεϋνσιανού σχεδιασμού και σίγουρα δεν είναι κομμουνιστική πολιτική, το να επιδοτείς, να προτείνεις και να επιβάλλεις πρόστιμα στον παραγωγό για αυτό που παρήγαγε ενώ ταυτόχρονα έχεις ανοιχτή αγορά. Αν τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά, αυτό οφείλεται στό ότι οι Ευρωκράτες έχουν σκοπό να αλλοτριωθεί η εργατική τάξη (χαρακτηριστική εικόνα τα Cayenne και οι BMW σε αγροτικές χαμοκέλες της ακριτικής Ελλάδας), ότι θέλουν να οξύνουν τον ανταγωνισμό προς όφελος των πολυεθνικών, και άλλα χειρότερα. Διαλύεται η οικονομία γιατί το Κράτος δεν μπορεί εκ των προτέρων να ξέρει τι αγαθά και σε ποιές ποσότητες τα επιθυμεί ο καταναλωτής και το οποίο ζητούμενο θα ανέκυπτε μόνο μέσα από τον κεντρικό σχεδιασμό σε σοβαρό κομμουνιστικό μοντέλο. Αντ'αυτού οι πολυεθνικές που κρύβονται πίσω από τα ευρωκοράκια δελεάζουν τους παραγωγούς να στραφούν προς ορισμένες στοχευμένες κατευθύνσεις που αναπόδραστα οδηγούν σε καταστάσεις χειρότερες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι, αφού καταλάβουν όλοι οι πολιτικοί αξιωματούχοι πως δουλεύει το παιχνίδι της "κοινωνικής πολιτικής" σε καθεστώς ροζουλί σοσιαλιστικού παροξυσμού όπου υπάρχει το κέρδος και άρα η αιτία για κάποιον να κλέψει, να μοιράζουν επιδόματα, εξασφαλισμένους μισθούς και άλλα προνόμια από το "κοινωνικό" Κράτος, να μοιράζουν από τη φορολογία και να καταστρέφουν την παραγωγή οδηγώντας την σε χώρες όπου ο κόσμος δουλεύει για ένα πιάτο ρύζι. Η παραγωγή σε καπιταλιστικό καθεστώς απαιτεί σκλάβους, και ευφάνταστους τρόπους να ξεζουμίζεις τους εργάτες, όπως να τους φοράς πάνες για να μην πηγαίνουν στην τουαλέτα εν ώρα εργασίας.


Η αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα είναι μεγάλο πρόβλημα, εφόσον χρόνο με το χρόνο καταστρέφεται και περνάει στα χέρια των πολυεθνικών. Νομίζω ο αφελής ότι οι πολυεθνικές θα επιτρέψουν τον καθένα να μπορεί να φυτέψει ο,τι θέλει στο χωράφι του και να μην δίνει λογαριασμό στο Κράτος τι πουλάει και πόσο, ενώ τελευταία γυροφέρνουν στο ευρωκοινοβούλιο νομοσχέδια για να απαγορευθεί ακριβώς αυτό και να αγοράζουμε τομάτες εργαστηρίου της Nestle. Οι λαϊκές αγορές πρέπει να απελευθερωθούν τρόπον τινά, να πάψουν να υφίστανται οι άδειες και οι λοιπές μαλακίες και να καταργηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο, επίσης να καταργήσουμε εντελώς τη δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία -θα εξοικονομήσουμε τρελά χρήματα- και να έχουν δικαίωμα στην υγεία και στην παιδεία μόνο οι πλούσιοι. Όλα αυτά θα μας κάνουν no1 εξαγωγούς αγροτικών προϊόντων και, γιατί όχι, και ναρκωτικών, σαν αυτά που πίνω και σκέφτομαι μονίμως μαλακίες.


Τρόπος να τα κονομήσουν οι Έλληνές ολιγάρχες υπάρχει. Δεν είμαι άλλωστε τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύω ότι θα τα κονομήσουμε όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως -θα πεινάνε οι πολλοί για να τα κονομάμε οι λίγοι. Το μόνο που μας κρατάει πίσω είναι η αντίσταση που παρουσιάζει ο λαός.

« Last Edit: October 06, 2015, 01:03:14 am by Κοπρίτης »