Author Topic: ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ NIKI LAUDA ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΘΑ  (Read 1034 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Εγώ δεν πήρα κανένα δάνειο, ούτε μετέτρεψα κανένα χρέος από ιδιωτικό σε "δημόσιο" (μόνο το Κράτος μπορεί να μετατρέψει κάτι σε "δημόσιο" που σημαίνει ότι κάθε τι δημόσιο σημαίνει κρατικό. Απλά επειδή οι παλιάνθρωποι που υποστηρίζουν το Κράτος καταλαβαίνουν ότι ο Λαός δεν θέλει το Κράτος, το βαφτίζουν δημόσιο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Λαού, να τον ξεγελάσουν. Ακόμα και ένας φασίστας δίνει άλλοθι στο δημοκρατικό Κράτος να δανείζεται και συναινεί στο να βαφτιστεί το χρέος "δημόσιο", γιατί και αυτός αν έρθει στην εξουσία τα ίδια σκατά θα κάνει. Οπότε τον συμφέρει να δανείζεται το Κράτος και να πιστεύει ο Λαός ότι το χρέος δεν είναι του Κράτους, αλλά είναι "δημόσιο"). Η διεστραμμένη λογική σου να προσωποποιείς τις χώρες (εννοοώντας τα Κράτη και μιλώντας μόνο για τα Κράτη) σε κάνει να μην ξέρεις για τι πράγμα μιλάς. Ιδίως όταν λες ότι μια από τις πλουσιότερες χώρες είναι η Κίνα όπου όλοι είναι φτωχοί... Το Ελληνικό Κράτος, πιεζόμενο από τους πολιτικούς τραμπουκισμούς ατόμων σαν και εσένα (κομμουνιστών, φασιστών, δημοσίων υπαλλήλων), αναγκάστηκε να δανειστεί για να συντηρήσει νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, δήμους και ένα σωρό άλλα παρόμοια. Η πίεση αυτή ήταν τόσο παράλογη και τόσο κανιβαλιστικά ανεύθυνη που το Κράτος υπερχρεώθηκε και χρεοκόπησε. Τη χρεοκοπία του Κράτους την πλήρωσε ο μέσος Έλληνας πολίτης, στον οποίο επιβλήθηκαν νέοι δυσβάσταχτοι φόροι και αυξήθηκαν όλοι οι ήδη υπάρχοντες. Το αποτέλεσμα ήταν να μπουνε μέσα όλες οι επιχειρήσεις, πλην των κρατικών και να φτάσουν στην απόλυση όλοι οι εργαζόμενοι, πλην των κρατικών, οι οποίοι δεν εργάζονται ούτως ή άλλως.

Quote
Germany, which up until the 1953 Debt agreement had to work on the assumption that all the Marshall plan aid was to be repaid, spent its funds very carefully.

Η Γερμανική οικονομία, όπως κάθε νοικοκυριό, όπως κάθε άτομο, χρησιμοποίησε τις αρχές της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης για να φτιάξει την οικονομία της. Το ότι επαναλαμβάνεις την ίδια γελοία αποσπασματική εκδοχή της "ιστορίας" και λες ότι η Γερμανία αναπτύχθηκε για αυτό το τυχαίο γεγονός και για το άλλο τυχαίο γεγονός, είναι βλακώδες. Και στην Ελλάδα δόθηκαν χρήματα από το σχέδιο Μάρσαλ. Γιατί δεν αναπτύχθηκε η Ελλάδα όπως η Γερμανία; Πάλι θα αρχίσεις να μου αναφέρεσαι στο τάδε τυχαίο γεγονός και στο δείνα τυχαίο γεγονός.

Μια κοινωνία που θέλει να αναπτυχθεί πρέπει να έχει τα εξής: ανταγωνιστική εργασία, αποταμίευση και IQ. Ούτε πρέπει να έχει πολλά μέλη, ούτε πρέπει το Κράτος να αρπάζει τις περιουσίες των πολιτών. Η Γερμανία δεν αναπτύχθηκε με φόρους. Αυτό το οποίο υπέστη reset ήταν το γερμανικό ΚΡΑΤΟΣ. Έτσι έρχεται η ανάπτυξη.
« Last Edit: September 27, 2015, 08:59:17 am by Pinochet88 »