Author Topic: ΨΗΦΙΖΩ-ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ NIKI LAUDA ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΘΑ  (Read 1034 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile

 

Τρόπος να τα κονομήσουμε ως Έλληνές υπάρχει. 

καθε φορα λεω αποκλείεται να πετάξεις μεγαλυτερη μλκια, αλλα συνεχίζεις να με εκπλήσσεις. Και να αυτοαναιρείσαι.

"να τα κονομησουμε ως ελληνες" = σοβιετικισμος.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Κοπρίτης

 • Starshina
 • *
 • Posts: 106
 • Φήμη -2
  • View Profile
Είναι ένα παράδειγμα Κεϋνσιανού σχεδιασμού και σίγουρα δεν είναι κομμουνιστική πολιτική, το να επιδοτείς, να προτείνεις και να επιβάλλεις πρόστιμα στον παραγωγό για αυτό που παρήγαγε ενώ ταυτόχρονα έχεις ανοιχτή αγορά. Αν τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά, αυτό οφείλεται στό ότι οι Ευρωκράτες έχουν σκοπό να αλλοτριωθεί η εργατική τάξη (χαρακτηριστική εικόνα τα Cayenne και οι BMW σε αγροτικές χαμοκέλες της ακριτικής Ελλάδας), ότι θέλουν να οξύνουν τον ανταγωνισμό προς όφελος των πολυεθνικών, και άλλα χειρότερα. Διαλύεται η οικονομία γιατί το Κράτος δεν μπορεί εκ των προτέρων να ξέρει τι αγαθά και σε ποιές ποσότητες τα επιθυμεί ο καταναλωτής και το οποίο ζητούμενο θα ανέκυπτε μόνο μέσα από τον κεντρικό σχεδιασμό σε σοβαρό κομμουνιστικό μοντέλο. Αντ'αυτού οι πολυεθνικές που κρύβονται πίσω από τα ευρωκοράκια δελεάζουν τους παραγωγούς να στραφούν προς ορισμένες στοχευμένες κατευθύνσεις που αναπόδραστα οδηγούν σε καταστάσεις χειρότερες. Το τελικό αποτέλεσμα είναι, αφού καταλάβουν όλοι οι πολιτικοί αξιωματούχοι πως δουλεύει το παιχνίδι της "κοινωνικής πολιτικής" σε καθεστώς ροζουλί σοσιαλιστικού παροξυσμού όπου υπάρχει το κέρδος και άρα η αιτία για κάποιον να κλέψει, να μοιράζουν επιδόματα, εξασφαλισμένους μισθούς και άλλα προνόμια από το "κοινωνικό" Κράτος, να μοιράζουν από τη φορολογία και να καταστρέφουν την παραγωγή οδηγώντας την σε χώρες όπου ο κόσμος δουλεύει για ένα πιάτο ρύζι. Η παραγωγή σε καπιταλιστικό καθεστώς απαιτεί σκλάβους, και ευφάνταστους τρόπους να ξεζουμίζεις τους εργάτες, όπως να τους φοράς πάνες για να μην πηγαίνουν στην τουαλέτα εν ώρα εργασίας.


Η αγροτική παραγωγή στην Ελλάδα είναι μεγάλο πρόβλημα, εφόσον χρόνο με το χρόνο καταστρέφεται και περνάει στα χέρια των πολυεθνικών. Νομίζω ο αφελής ότι οι πολυεθνικές θα επιτρέψουν τον καθένα να μπορεί να φυτέψει ο,τι θέλει στο χωράφι του και να μην δίνει λογαριασμό στο Κράτος τι πουλάει και πόσο, ενώ τελευταία γυροφέρνουν στο ευρωκοινοβούλιο νομοσχέδια για να απαγορευθεί ακριβώς αυτό και να αγοράζουμε τομάτες εργαστηρίου της Nestle. Οι λαϊκές αγορές πρέπει να απελευθερωθούν τρόπον τινά, να πάψουν να υφίστανται οι άδειες και οι λοιπές μαλακίες και να καταργηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο, επίσης να καταργήσουμε εντελώς τη δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία -θα εξοικονομήσουμε τρελά χρήματα- και να έχουν δικαίωμα στην υγεία και στην παιδεία μόνο οι πλούσιοι. Όλα αυτά θα μας κάνουν no1 εξαγωγούς αγροτικών προϊόντων και, γιατί όχι, και ναρκωτικών, σαν αυτά που πίνω και σκέφτομαι μονίμως μαλακίες.


Τρόπος να τα κονομήσουν οι Έλληνές ολιγάρχες υπάρχει. Δεν είμαι άλλωστε τόσο ηλίθιος ώστε να πιστεύω ότι θα τα κονομήσουμε όλοι οι Έλληνες ανεξαιρέτως -θα πεινάνε οι πολλοί για να τα κονομάμε οι λίγοι. Το μόνο που μας κρατάει πίσω είναι η αντίσταση που παρουσιάζει ο λαός.

« Last Edit: October 06, 2015, 01:03:14 am by Κοπρίτης »

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Quote
όπου υπάρχει το κέρδος και άρα η αιτία για κάποιον να κλέψει

Τρικυμία εν κρανίω...

Codename Nemesis

 • Guest

Είναι ποτέ δυνατόν να απειλούσα εγώ το παιδί σου σε ένα Καθεστώς σαν αυτό που περιγράφω; Τα παιδιά θα είναι ασφαλώς το μεγαλύτερο κεφάλαιο του καθεστώτος και η μεγάλη επένδυση για το μέλλον. Απλά είπα ότι αν αντιδρούσες εσύ στο Καθεστώς, εύλογα λόγω της αλλαγής στον τρόπο ζωής σου, τα παιδιά σου και ειδικότερα τα παιδιά των παιδιών σου δεν θα αντιδρούσανε, διότι θα τους ήτανε δεύτερη φύση, διότι αντικειμενικά θα χρειαστούν μερικές γεννιές για να εδραιωθεί ένα τέτοιο Καθεστώς.
Όταν εσύ θα βαριέσαι να σηκωθείς, θα σε σκουντάνε αυτά στις 6-7 το πρωί, γεμάτα χαρά και αδημονία, λέγοντάς σου "Μπαμπά μπαμπά σήκω, ήρθε η ώρα να πάμε στην καλλιέργεια, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!". Στο σημείο αυτό πράγματι θα μπορούμε να λέμε ότι το Καθεστώς είναι εν ζωή.

Αλλά δεν μιλάμε για καταναγκασμό, όπως είπα θα μπορείς αν θέλεις να σηκωθείς να φύγεις από τη χώρα. Το Καθεστώς δε χρειάζεται να είναι περισσότερο ολοκληρωτικό από ότι χρειάζεται, μπορεί να συμπεριλάβει στοιχεία ελευθεριακά, σοσιαλιστικά, φυλετικά, κλπ. Αυτό θα εξαρτάται από τα συμβούλια κάθε είδους που θα υπάρχουν και θα παίρνουν αποφάσεις. Για παράδειγμα, καταναγκασμός στην εργασία θα υπάρχει μόνο στο σοφρωνιστικό σύστημα, ή σε ειδικές ομάδες που ατυχώς βρέθηκαν να διαβιούν στην επικράτεια. Για παράδειγμα, θα πρέπει να τσακιστεί άμεσα και εξανδραποδιστεί η αθιγγανική πανούκλα που μαστίζει την επικράτεια με χρήση τους σε βαρύτατες εργασίες πχ σε μεταλεία και όπου υπάρχουν κίνδυνοι ατυχημάτων, μαζί με τους χιλιάδες βαρυποινίτες των φυλακών, σε συνδυασμό με ξερίζωμα του πολιτισμικού αθιγγανισμού από την παρηκμασμένη ψυχή του Έθνους. Εκεί ναι, θα μιλάμε για καταναγκασμό, οι ΠΟΛΙΤΕΣ όμως θα εργάζονται ως αφεντικά, όχι ως δούλοι. Θα είναι συλλογικά κυρίαρχοι της παραγωγής τους, ενώ οι καταναγκασμένοι ΟΧΙ. Είπαμε ότι η έννοια του ΠΟΛΙΤΗ στο Καθεστώς θα είναι καταλυτικής σημασίας.

Είσαι μπερδεμένος και αντιφάσκεις με τον εαυτό σου, αλλά τουλάχιστον μπορείς να δείξεις και στους υπόλοιπους αναγνώστες τον χαρακτηριστικό τύπο χρηματόδουλου που αποτελεί και το πρόβλημα για τις σύγχρονες ανθρώπινες κοινωνίες. Σε αυτό νομίζω έγκειται η προσφορά σου στο συγκεκριμένο thread. Είσαι επίσης εκτός από αντιφάσκων, μπερδεμένος, χρηματόδουλος, επίσης ξενόδουλος, θαμπωμένος από τους αμερικάνους και τους βρωμοευρωπαίους, τους διαβάζεις και νομίζεις ότι διαβάζεις γραφές ανώτερων όντων. Αυτό αποτελεί ακόμα ένα δείγμα αρρώστειας. Αναμασάς συνεχώς κάτι περί απαγόρευσης οπλοκατοχής και ότι θα πάρουν τα όπλα του λαού κλπ, πράγματα που δεν έχουν σχέση με ελληνικούς πληθυσμούς, αλλά με την Αμερική. Αυτό δείχνει πόσο μπερδεμένος είσαι, πόσο απορροφημένος από αμερικανικές ταινίες και από τους ξένους που διαβάζεις. Κάθε λαός έχει δικά του χαρακτηριστικά και αυτό το παραβλέπεις, παίρνεις λοιπόν τα χειρότερα στοιχεία και από τους αριστερούς και από τους δεξιούς, πραγματικά είναι ατυχής και πρωτοφανής περίπτωση το μείγμα αυτό που έχεις δημιουργήσει στο παραπλανημένο μυαλό σου.

Οπότε δε χρειάζεται και τρομερή κοινωνιολογική σπουδή για να εντοπίσουμε τις καταβολές σου και τους σκοπούς σου. Προφανώς και είσαι ένας αστός, ο οποίος προφανώς και δεν ξεκινάει από το μηδέν. Κάτι είχες και θέλεις να το πολλαπλασιάσεις με τη βία και την ασυδοσία, μη μου πεις ότι δεν έχεις πεντάρα και υποστηρίζεις ένα σύστημα όπου αυτός που δεν έχει φράγκο είναι στο έλεος του οικονομικά ισχυρού; Μόνο λίγοι τέτοιοι υπάρχουν που ανήκουν σε άλλη κατηγορία (αρρώστων).

Τα καλά νέα για σένα είναι ότι το Καθεστώς που προτείνω θα έρθει να σε λυτρώσει από το σαράκι (του κέρδους) που σε τρώει. Θα έρθει να ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τον εβραίο από μέσα σου και μέσα από την κοινωνία μας, να την κάνει ξανά ανθρωπινή. Ζεις στο χθες, που το ορίζει ακόμα το χρήμα, ενώ εγώ ασχολούμαι με το ΑΥΡΙΟ, που αντικειμενικά θα είναι όπως το λέω, ή ΔΕΝ θα υπάρξει ποτέ.

Το χρήμα έκανε τον κύκλο του ιστορικά, εξυπηρέτησε ότι εξυπηρέτησε και πάει καιρός που έπρεπε να έχει καταργηθεί ώστε να περάσει η ανθρωπότητα στο επόμενο στάδιο. Στην αχρήματη λειτουργία βάσει παραγωγικών πηγών και πόρων του πλανήτη, με σχεδιασμό και στόχους. Στην ουσία μιλάμε για το επόμενο στάδιο στην ανθρώπινη εξέλιξη. Το χρήμα και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την κατάργηση του χρυσού κανόνα και μετά, οδηγεί σε παγκόσμια καταστροφή και επιστροφή με το ζόρι σε "αναρχοκαπιταλιστική" φεουδαρχία του τρόμου, αυτό που θέλεις δηλαδή. Ενώ ο βιώσιμος δρόμος, είναι αυτό που προβλέπω εγώ, η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, και το πέρασμα από το χρήμα-κέρδος προς την θεληματική κατάκτηση του διαστήματος. Αυτό θα είχε γίνει ήδη εδώ και αιώνες, αν δεν είχαν μεσολαβήσει τα δεινά που έφερε η παγκόσμια χρηματοοικονομική φάρα στην ανθρωπότητα. Ήδη θα κάναμε διακοπές στον Άρη και σεξ στη Σελήνη.

Αυτό βέβαια δεν μπορεί να ξεκινήσει από οποιαδήποτε χώρα. Δεν μπορεί να ξεκινήσει από τη Μάλτα, ούτε από την Σλοβακία, ούτε από τη Βουλγαρία, ούτε από τους εβραιοπροτεστάντες βορειοευρωπαίους. Μόνη περίπτωση, να ξεκινήσει από τη χώρα που είναι από φυσικού της πρωτοπόρος καλών και κακών εποχών για την ανθρωπότητα.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι δεν πρόκειται για καταναγκασμό η δουλειά στο χωράφι; Αν δουλεύουν όλοι μπορεί η υποχρεωτική εργασία να είναι για σένα μία ώρα την ημέρα μόνο, ή μία ώρα την εβδομάδα ίσως με χρήση ρομπότ και αυτοματισμών, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι η θεραπευτική επενέργεια που θα έχει πάνω σε άτομα σαν και εσένα. Όπως και στον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Σκέψου το, να δουλεύετε πλάι πλάι στο πανέμορφο περιβόλι με τον Μπάμπη, για πρώτη φορά να εργάζεστε πραγματικά, η εργασία απελευθερώνει. Εγώ αυτό που θέλω είναι να σε βοηθήσω. Σου μιλάω ειλικρινά ότι την πρώτη ντομάτα που θα φυτέψετε μόνοι σας, θα ποτίσετε, θα μαζέψετε και θα πλύνετε, τη στιγμή που θα την φάτε, μεγαλωμένη με τον δικό σας κόπο, εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα νιώσεις ότι ξαναγεννιέσαι, και τότε είναι που θα με θυμηθείς και θα με ευγνωμονείς για όλη την υπόλοιπη ζωή σου για το μεγάλο καλό που σου έκανα.

Κατά τα άλλα, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Η εργασία δεν είναι σκλαβιά όταν είναι συνειδητή. Γιατί να μην μπουν μεγάφωνα στα απέραντα περιβόλια της Ελλάδας που θα στηθεί ένα ατέλειωτο και απέραντο αγροτικό πανηγύρι; Γιατί να μην έχουμε κάθε μισή ώρα διάλειμα και κέττερινγκ που θα περνάει με (βιολογικούς) χυμούς και κολατσιό για όποιον θέλει; Γιατί να μην έχουμε γιγαντοοθόνες; Γιατί να μη δουλεύουν οι κοινόκτητες γυναίκες πλάι στους άνδρες στο μεσοκαλόκαιρο γυμνόστηθες βάσει νόμου; Όλα μπόρούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει μεράκι και καλή διάθεση.

Το θέμα του χάκινγκ για τα κρέντιτς είναι εύλογη ανησυχία και δεν αποφεύγω την απάντηση σε αυτήν. Αλλά λύνεται εύκολα. Επί ποινή θανάτου σε όποιον τολμήσει να προσπαθήσει να αλλοιώσέι το σύστημα ή τον μετρητή του οποιουδήποτε. Μπορούν τα κρέντιτ να κρατούνται σε μία κεντρική τράπεζα δεδομένων και σε μία προσωπική κάρτα κάθε πολίτη, ή σε ένα τσιπάλι, ή βραχιολάκι ή ηλεκτρονικό τατουάζ που θα έχει ο κάθε πολίτης πάνω του. Ή μπορούν να συσχετιστούν με τον γενετικό του κώδικα. Αφού αυτό θα είναι το βασικό σύστημα γύρω από το οποίο θα περιστρέφεται η κοινωνική, πολιτική, παραγωγική ζωή του Καθεστώτος, προφανές είναι ότι θα υπάρχει μέριμνα για να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, αφού όπως είπαμε η εργασία θα είναι ιερή έννοια. Φύλακες θα το φυλάνε, και φύλακες θα φυλάνε τους φύλακες που θα φυλάνε τους φύλακες κλπ.
Για τα συμβούλια και την ανέλιξη σε αυτά, επιμένεις να μη σου αρέσει η αξιοκρατία και η δικαιοκρατία. Και φυσικό είναι για την κοινωνική σου θέση όπως είπαμε. Μεγάλωσες έχοντας κάποια και θέλεις να τα πολλαπλασιάσεις πατώντας σε άλλους. Η λύση είναι όπως είπαμε, στα κρέντιτς. Είσαι με κάποιον άλλο στο χωράφι, όσο περισσότερες ώρες εργασίας μαζεύεις, τόσο θα ανοίγονται για σένα δρόμοι. Ή είσαι μηχανικός ας πούμε, αν έχεις ας πούμε βγάλει με δουλειά 1000 κρέντιτς, μπαίνεις στο πρώτο συμβούλιο μηχανικών πχ που ψηφίζει στα τάδε πράγματα, αν έχεις δουλέψει για 10000 κρέντιτς μπαίνεις σε ανώτερο συμβούλιο κτλπ. Απλό είναι, όσο προσφέρει ο καθένας, όσο δίνει, τόσο θα παίρνει. Αυτό δεν είναι εξίσωση προς τα κάτω. Είναι θάνατος της κομπίνας και ανέλιξη με βάση ικανότητες και θέληση για προσφορά. Έτσι σταδιακά οι αδιάφοροι θα μένουν στη βάση, με τα στοιχειώδη και οι ικανοί θα ανέρχονται χωρίς όμως να μπορούν οι τελευταίοι να ΒΛΑΨΟΥΝ άλλους. Και βλέποντας οι αδιάφοροι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα καλλιέργουν εν τέλει κι αυτοί την όποια ικανότητα έχουνε για να ανελιχθούν και να εδραιωθεί ο τροχός της γενικότερης ανέλιξης της κοινωνίας σε ανώτερες μορφές οργάνωσης και συλλογικού μεγαλείου. Χωρίς όμως να καταστρέφεται η ατομικότητα και η ατομική επιδίωξη και αξία, αφού όπως είπαμε τα πάντα θα καταγράφονται και θα είναι στο αρχείο. Αρχείο που θα προστατεύεται με τη μέγιστη σπουδή και αυστηρότητα που είπαμε πριν αφού θα είναι ο πυρήνας του Καθεστώτος. Δηλαδή κάθε ώρα δουλειάς θα είναι παράσημο για τον πολίτη, που θα καταγράφεται και θα μένει για πάντα στο αρχείο του, πέρα από το μέσο συναλλαγής που επίσης θα είναι ως κρέντιτ. Δε θα μπορεί να το κλέψει κανένας.
Δεν σου αρέσει όμως το κρέντιτ. Το ΦΟΒΑΣΑΙ το κρέντιτ, είναι κατανοητό. Την ΦΟΒΑΣΑΙ την ΑΛΗΘΙΝΗ αξιοκρατία, διότι είσαι εθισμένος σε αυτό το τυπωμένο βρωμόχαρτο, το πιο βρώμικο και από τα σκατωμένα χολερικά καθίσματα σε δημόσιες τουαλέτες. Αυτό που μπορείς να το κρύψεις, να το διακινήσεις, να το κλέψεις, να το αποκτήσεις με κάθε είδους κομπίνα και παλιανθρωπιά και στην αφάνεια. Μαζί με όλα τα γελοία περίπλοκα "πλαστικά" του παρεπόμενα. Αυτός είναι ο γλοιώδης και γελοίος, ΨΕΥΤΙΚΟΣ κόσμος σου. Σε αυτόν έχεις συνηθίσει, σε αυτόν νοιώθεις άνετα. Η προοπτική μιας αληθινής ζωής όπου κάθε ανθρώπινο πλάσμα θα είναι αυτό που είναι, και όχι η μάσκα που φοράει για να βγάλει με κάθε είδους τρόπο το τυπωμένο βρωμόχαρτο της επιβίωσης, σε τρομάζει.
Και θα έρθεις λοιπόν στους αγρούς και στα βοσκοτόπια, στα εργοστάσια και τα εργοτάξια, μέσα στην ανέμελη δημιουργία και χαρούμενη εργασία του αδελφωμένου λαού να διαταράξεις τη γαλήνη του και να πεις, ΤΙ; Ότι δε θέλεις να δουλέψεις ΚΙ ΕΣΥ, επειδή είσαι μισάνθρωπος και μίζερος; Επειδή δε γουστάρεις τους άλλους πολίτες και δεν καταδέχεσαι να ιδρώσεις πλάι τους για τον κοινό σκοπό και το κοινό μέλλον; Ότι προτιμάς να κάθεσαι μόνος σου στο σπίτι σου μετρώντας τα φλουριά σου και φυλώντας τα υπάρχοντά σου; Ότι "διάβασες" θα τους πεις την ατομιστική ψευδοθεωρία του ά ή του β βρωμοαμερικάνου και βρωμοευρωπαίου και πρέπει να την εφαρμόσει ο λαός; Δεν είναι δυνατόν τέτοια πράγματα να γίνουν ανεκτά.
Και πραγματικά, στείλε ένα email σε κάποιον από αυτούς τους φιλελεύθερους αργόσχολους οικονομίσκους που (μαζοχιστικά) διαβάζεις, είτε στην αμερική είναι είτε στην ευρώπη. Και ρώτα τους, η θεωρία τους είναι κατάλληλη για Έλληνες; Μη ρωτήσεις πολλά, μόνο αυτό. Αν τους ρωτούσες αν είναι εφαρμόσιμη για Τανζανούς ή για Εσκιμώους, θα σου λέγανε "μάλλον ναι". Αν τους ρωτήσεις αν κάνει για Έλληνες, "φιλαράκο άραξε, με τους Έλληνες δεν ξέρω τι γίνεται" θα σου πούνε. Δεν αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Άρα καταρρίπτεται δια παντώς και η δήθεν κατηγορία σου περί "κρατικισμού". Σου είπα τόσες φορές ότι δε μου αρέσουν τα κράτη, ούτε τα μη κράτη. Η αναφορά μου είναι σε μία νέου τύπου πραγματική οργανωτική Συλλογικότητα μακροπρόθεσμης στόχευσης και ολοκληρωτικής βιοκοινωνικής μορφής που δε θα έχει δει παρόμοιά της ο πλανήτης αυτός, με δεσμούς αδιάσπαστους, ιερούς, αδιάβλητους και αξεπέραστους, που μόνο η ολική της καταστροφή θα μπορούσε ποτέ να διαρήξει. Αλήθεια κατανοώ την κατάστασή σου, η ζωή δε σου έδωσε ατυχώς την ευκαιρία της αληθινής εργασίας και σε βούτηξε από την αρχή στο βόθρο της κομπίνας, της αρπαχτής, της πονηριάς, της μπαμπεσιάς, όπως όλους μας. Εγκατέστησε έναν επίμονο εβραίο μέσα στην ψυχή σου και τον μετέτρεψε σε κύριο όργανο της επιβίωσής σου και καθοδηγητή της γήινής σου πορείας. Σου λέω λοιπόν να έχεις θάρρος και σου εγγυώμαι ότι στο νέο Καθεστώς αυτή η ύβρις θα αναστραφεί και θα ξαναβρείς τον πραγματικό σου εαυτό, και τη θέση που πραγματικά σου αξίζει μέσα στο σύνολο. Το ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Κατ'αρχήν αν εγώ έχω κάτι και θέλω να το γιγαντώσω, τι με διαφοροποιεί από εσένα; Το ότι εγώ είμαι γόνος ανθρώπων που δούλεψαν, έφτιαξαν και μου έδωσαν, ενώ εσύ είσαι γόνος ανθρώπων που δεν δούλεψαν, δεν έφτιαξαν και δεν σου έδωσαν; Γιατί το να έχεις γεννηθεί από οικονόμους ή μπεκρήδες έχει σημασία πιστεύω. Η έννοια του οικονόμου και του παραγωγού, καθώς και η έννοια του ανθρώπου που ζει για το σήμερα και, σαν ζώο, δεν αποταμιεύει για το αύριο, υπάρχει. Λογικό είναι να λες ότι όποιος αποταμιεύει είναι γουρούνι και απατεώνας για να δικαιολογήσεις τα πεπραγμένα των γονιών σου και ενδεχομένως να συνεχίζεις τον τρόπο ζωής τους, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τις προτάσεις σου από την ίδια ψυχοπαθολογική ανάλυση. Αν εγώ, που υποστηρίζω το χωράφι μου, είμαι μίζερος, εσύ που δεν υποστηρίζεις το χωράφι σου, είσαι κατώτερος. Και όσο εσύ μπορείς να λες ότι είσαι γιος εργαζόμενων και όχι μπεκρήδων, και εγώ μπορώ να λέω ότι δεν είμαι γιος απατεώνων αλλά ανώτερων ανθρώπων, που αν δεν υπήρχε αυτό το είδος, κανένας πλούτος δεν θα είχε αποθησαυριστεί, κανένα κεφάλαιο δεν θα είχε φτιαχτεί και ακόμα η ανθρωπότητα θα ζούσε, οχι στα χωράφια, αλλά στις σπηλιές.

Για σκέψου το αυτό: Αν εγώ είμαι όντως ανώτερος επειδή έχω αίμα που αποδείχτηκε ανώτερο στη δημιουργία πλούτου αυτό το πράγμα πρέπει να σε πειράζει πολύ. Επομένως μόλις μιλάμε κάτι πρέπει να πυροδοτεί το θυμικό σου.
Quote
η ζωή δε σου έδωσε ατυχώς την ευκαιρία της αληθινής εργασίας και σε βούτηξε από την αρχή στο βόθρο της κομπίνας, της αρπαχτής, της πονηριάς, της μπαμπεσιάς
Ποια είναι η αληθινή εργασία που δεν χτίζει ούτε μισό σπίτι; Και γιατί όποιος έχει ένα χωράφι να είναι ΚΑΙ κομπιναδώρος ΚΑΙ άρπαγας ΚΑΙ πονηρός ΚΑΙ μπαμπέσης ΚΑΙ άλλα τόσα. Γιατί βρίζεις τόσο πολύ;

Για μένα τα πράγματα είναι καθαρά. Θυμάμαι μια γκόμενα που γάμαγα και μου έλεγε ότι μόλις βρει λεφτά θα πάει να βάλει ένα σκουλαρίκι στην κλειτορίδα της και άλλα μια που δεν εργάζονταν, ζούσε από χρήματα του πρώην άντρα της σε ενοικιαζόμενο σπίτι, είχε παιδιά, και είχε συνδρομητική τηλεόραση. Η ίδια συμπεριφορά, η ίδια νοοτροπία. Και εσύ μισείς τόσο τον άνθρωπο που αποταμιεύει, στην ουσία τον σύζυγο που πληρώνει. Τι είδους λοιπόν ανωτερότητα του παρασίτου μας επικαλείσαι; Ή είσαι ανώτερος και αποταμιεύεις και έχεις ή είσαι κατώτερος και δεν αποταμιεύεις και δεν έχεις. Και άσ'τα τα "έκλεψε, άρπαξε, αδίκησε" κτλ. Αυτοί που αδικούν σε αυτήν τη χώρα και κλέβουν είναι οι κρατικοί εργολάβοι και οι κρατικοί υπάλληλοι (οι οποίοι και ζουν όπως τις παραπάνω κυρίες), όχι οι μικρομεσαίοι που έχουν λίγα ακίνητα. Αυτοί είναι ήρωες!


Και μιλώντας για σπηλιές, όλα αυτά τα νατουραλιστικά-πριμιτιβιστικά στοιχεία περί σεξ στο φεγγάρι, περί απόλαυσης καλλιέργειας της ντομάτας, περί πρωινού ξυπνήματος που θα είναι όλοι στα χωράφια, περί ανατροφής του παιδιού λες και είναι ο Μόγλης, περί ανθυγιεινότητας της πόλης, μου δείχνουν ότι δεν έχεις σοβαρή πρόταση για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της ανθρωπότητας. Τα χωράφια δεν κάνουν καλό στην ανθρωπότητα. Όταν η ανθρωπότητα ζούσε "στους αγρούς και στα βοσκοτόπια" πέθαινε από τις κακουχίες στα 40 και εάν δεν υπήρχε η λειτουργία του χρήματος και της ελεύθερης αγοράς να αναπτύξει την παραγωγή, τα Κράτη ουδέποτε θα είχαν πάει στο διάστημα (σε τι βοηθάει αυτό τον άνθρωπο, ακόμα δεν έχω καταλάβει). Η ΕΣΣΔ πήγε στο διάστημα με αντίτιμο την πείνα και την εξαθλίωση εκατομμυρίων πεινασμένων σκλάβων πολιτών της, χώρια των όσων ήταν στα γκούλαγκ. Μόλις καταργηθεί το σύστημα των τιμών και οι στόχοι της κοινωνίας καθορίζονται από αποφάσεις εξουσιαστών και διαταγές, τότε τα ίδια αποτελέσματα και οι ίδιες στρεβλώσεις με βεβαιότητα θα έρθουν.

Quote
Στην αχρήματη λειτουργία βάσει παραγωγικών πηγών και πόρων του πλανήτη, με σχεδιασμό και στόχους.

Τι μπούρδα είναι αυτή; Η κοινωνία υπό την εγχρήματη λειτουργία έχει ως στόχο την πιο ορθολογική χρήση των πηγών για την ικανοποίηση των πιο άμεσων και επιτακτικών αναγκών των ανθρώπων. Η αχρήματη κοινωνία είναι μια κοινωνία σκλάβων όπου υπάρχει μια ομάδα εξουσιαστών-αφεντάδων (με 1000 φορές ισχυρότερη εξουσία από αυτήν που είχαν οι φεουδάρχες) που θέτει ορισμένους στόχους, τους οποίους υπηρετούν όλοι οι υπόλοιποι ως σκλαβοι. Η δε Γη, τα εργαλεία και οι υποδομές, καθίστανται πρακτικά το τσιφλίκι των εξουσιαστών.

Αυτοί οι εξουσιαστές - που εσύ ως γιος μπεκρήδων θες να γίνεις - δεν χρειάζεται να "χακάρουν" κανένα σύστημα. Αφού εσύ θες να φτιάξεις το σύστημα των credits, θες να δώσεις στον εαυτό σου για αυτήν την δουλειά 1 εκατομμύριο credits. Με 1 credit θα αγοράζεις ένα ημερομίσθιο και όταν εφαρμοστεί αυτή η σκλαβιά θα έχεις παλάτια, πλούτη, δούλους, υπηρέτες κτλ. Όσο χειρότερο και πιο εξουσιαστικό είναι αυτό το σύστημα από τη φεουδαρχία και τη μοναρχία κτλ. τόσο πιο βλακώδες είναι. Σου είπα, αυτός είναι και ο λόγος που ο Ελληνικός Λαός προτιμά ευρώ αντί για δραχμή. Γιατί ξέρει τι πας να κάνεις, δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο νομίζεις...

Επίσης δεν βλέπω τίποτα το "ελληνικό" μέσα σε όλα αυτά που λες. Θα μπορούσες κάλλιστα να αλλάξεις τις λέξεις Έλληνας, Ελλάδα κτλ.  με τις λέξεις Β.Κορέα, Β/Κορεάτης αντίστοιχα και να μην υπάρχει καμία αλλαγή στο νόημα.