Author Topic: Τα φρούτα και ο μισανθρωπισμός  (Read 913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Right2Freedom88

  • Guest
Η εργασία του (ανειδίκευτου) εργάτη είναι η πιο άθλια εργασία και δεν είναι τυχαίο που δηλώνεις προστάτης τους• τους αχρειότερους διαλέγεις να κοροϊδέψεις. Ο σημαντικότερος πλούτος για την πρόοδο του είδους είναι το κεφάλαιο, δηλαδή η αποθησαυρισμένη εργασία του αποταμιευτή. Και φυσικά ο κάθε άνθρωπος κρίνεται με βάση τα πεπραγμένα των προγόνων του στα οποία βρίσκεται εμφωλευμένο το ιστορικώς εκπεφρασμένο δυναμικό των βιοψυχικών του ικανοτήτων. Δεν είναι επιχείρημα ότι επειδή οι μαϊμούδες δεν στέλνουν τα μαϊμουδάκια τους στα ιδιωτικά, πρέπει μαϊμούδες και "άνθρωποι" να έχουν τις ίδιες "ευκαιρίες" - βγάλε τις παρωπίδες του ανθρωπισμού και θα δεις πόσο παράλογα πράγματα ζητάς. 

Ο καπιταλισμός βρίσκεται παντού γύρω μας υπό τη μορφή ενός ριζοσπαστικά ανώτερου βιοτικού επιπέδου και μιας ιεραρχίας που αποκρυσταλλώνει την αληθινή προσφορά στις ανάγκες του καταναλωτή, όχι τη βία και την εκμετάλλευση. Αν ο καπιταλισμός αποτύχει, θα αποτύχει η απόπειρα (πρωτίστως και κυρίως του Λευκού) ανθρώπου για μια καλύτερη ζωή.

Δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας και να παρατηρήσετε όλα αυτά τα ετερόκλητα 'όχι'. Δεν συμφώνησαν όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί-ακροαριστεροί ψευτοεπαναστάτες ξαφνικά σε τίποτα. Αυτό που θέλουν, αλλά δεν τολμούν να πουν είναι δραχμή και πείνα, ταραχή που θα οδηγήσει στη σοσιαλιστική τυραννία. Μόνιμα το όραμα—φαντασίωση της καταστροφής και της εξαθλίωσης μπροστά στα μάτια τους. Τόσο μισάνθρωποι.

Ποιος πραγματικά πιστεύει ότι ενδιαφέρονται οι κομμουνιστές, οι ναζί και ένα σωρό μοχθηροί αλήτες και απατεώνες να περνάει καλύτερα από ότι περνάει τώρα εκείνος που παράγει τα προϊόντα στο Zara και στο Goody's; Για την πάρτη τους αγωνίζονται και σφάζουν κόσμο για την εξουσία και άλλο τόσο θρασύ για εμάς και αναγκαίο για αυτούς είναι όταν παρουσιάζονται ως καλοί Σαμαρίτες για να καλύψουν το βρώμικό τους πρόσωπο. Εγώ όχι μόνο προσφέρω ρεαλισμό στον κατώτερο άνθρωπο, όχι μόνο δεν επιθυμώ να τον ξεγελάσω ακόμα κι αν τον "εκμεταλλεύομαι", αλλά πρωτίστως - και αυτό είναι που διαφοροποιεί τον καπιταλιστή από τον σοσιαλιστή - θα αισθανόμουν τύψεις στο να έκρυβα τις πιο απάνθρωπες ιδέες πίσω από ανθρώπινο μανδύα. Είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο, ή καλύτερα, ακόμα και για κάθε τι που θεωρείται άνθρωπος, τέτοια μισάνθρωπη διπροσωπία...

1, 2,3,