Author Topic: ΤΣΙΠΡΑΣ: ΞΑΝΑΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ  (Read 1148 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

PSIFISA TSIPRA

  • Guest
Quote
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει να υπάρχει ταυτότητα που θα εκδίδεται από το κράτος, για τη χρήση του Διαδικτύου, κάτι το οποίο θα εξαλείψει τόσο την on-line προστασία της ιδιωτικής ζωής, όσο και την ελευθερία του λόγου.

Με αιχμή του δόρατος έναν πρώην κομμουνιστή αξιωματούχο, τον Εσθονό Andrus Ansip (Άντρους Άνσιπ), η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε ένα σχέδιο που περιγράφει την προτεινόμενη ηλεκτρονική ταυτότητα, η οποία όχι μόνο θα επιτρέπει στην ΕΕ να παρακολουθεί ό,τι λέτε διαδικτυακά, αλλά και ότι αγοράζετε.

Σύμφωνα με το έγγραφο:

Αναγνωρίζεται ότι ένα πλήθος συνδυασμών ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης είναι τόσο ενοχλητικό και αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια. Ωστόσο, η συχνή πρακτική του να χρησιμοποιεί κάποιος ένα προφίλ για να αποκτήσει πρόσβαση σε μια σειρά από ιστοσελίδες και υπηρεσίες περιλαμβάνει συχνά αδιαφανείς ανταλλαγές και διασταυρούμενες διασυνδέσεις προσωπικών δεδομένων μεταξύ των διαφόρων διαδικτυακών πλατφόρμων και ιστοχώρων.

Ως θεραπεία (sic), προκειμένου να διατηρηθεί η αναγνώριση απλή και ασφαλής, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέγουν τα διαπιστευτήρια με τα οποία θέλουν να προσδιορίσουν ή να πιστοποιήσουν την ταυτότητα τους. Ειδικότερα, οι online πλατφόρμες θα πρέπει να δέχονται τα διαπιστευτήρια που έχουν εκδοθεί ή αναγνωριστεί από τις εθνικές δημόσιες αρχές, όπως η ηλεκτρονική ταυτότητα ή η ταυτότητα κινητού τηλεφώνου, ή οι εθνικές ταυτότητες, ή οι τραπεζικές κάρτες.

Ανακεφαλαιώνοντας, η ΕΕ επιθυμεί να παρακολουθεί οτιδήποτε κάνουν οι Ευρωπαίοι στο διαδίκτυο, έχοντας όλες τις on-line δραστηριότητές τους συνδεδεμένες με μια κυβερνητική Ταυτότητα που θα εξαλείψει μια για πάντα την on-line ανωνυμία.

Το πρόγραμμα έχει ήδη προκαλέσει συγκρίσεις με το χάραγμα του θηρίου από το βιβλίο της Αποκάλυψης, όπου κανείς άνθρωπος δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εάν δεν έχει τον αριθμό του Θηρίου (Αποκάλυψη 13:16).

Δεν απομένει η ΕΕ να προτείνει μια εμφυτεύσιμη, βιομετρική ταυτότητα.

Επιπλέον, ο κ Ansip, ο οποίος επί κομμουνιστικού καθεστώτος, υπήρξε επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος στην επαρχία Tartu, προέρχεται από την Εσθονία (της οποίας υπήρξε και πρωθυπουργός, 2005 2014), μία χώρα η οποία έχει το πιο προηγμένο σύστημα υποχρεωτικής Ταυτότητα στον κόσμο.

Καθώς στην Εσθονία η υποχρεωτική εθνική Ταυτότητα είναι Πολύ περισσότερο από απλώς μία νόμιμη ταυτότητα με φωτογραφία, καθώς χρησιμεύει ως κάρτα ψηφιακής πρόσβασης για όλες τις ασφαλείς ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εσθονίας, η χώρα μπορεί να υπερηφανεύεται, ότι χωρίς την Ταυτότητα, οι πολίτες δεν μπορούν να:

Ταξιδεύουν εντός της ΕΕ ως Εσθονοί πολίτες
Χρησιμοποιούν την εθνική ασφάλιση υγείας
Έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς
Χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Ή ακόμα και να ψηφίζουν

ΚΟ: Όλως τυχαίως στην χώρα μας, όπως διαβάζουμε, αναμένονται οι νέες ταυτότητες, οι οποίες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά, ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κ.λπ. έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες, αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες. Στο κράτος υπολογίζεται ότι οι ταυτότητες αυτές θα κοστίσουν περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι αλλαγές στις ταυτότητες θα πραγματοποιηθούν έπειτα από τις σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ και ύστερα από έκθεση του State Department για την τρομοκρατία στην οποία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες οι οποίες είναι ευάλωτες σε παραχάραξη καθώς δεν διαθέτουν κανένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, όπως είναι οι ψηφιακές φωτογραφίες και τα βιομετρικά στοιχεία.

Ο ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ..ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΣΟΝΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΒΡΙΣΙΔΙ  ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΡΝΑΓΕ.. ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΥΡΟΜΑΣΟΝΟΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΠΙΛΤΕΜΕΡΝΤ... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΕΓΝΑ... ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΜΑΣΟΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΛΥΜΕΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ? ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟ.. Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΣΗΜΙΤΗ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΑΚΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑΙΣΕ Ο ΕΞ ΑΝΧΙΣΤΙΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΛΗΤΗΡΑΣ.
ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ "ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ" ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ?
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ SWAPS, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ?
ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ "ΚΕΦΑΛΑΙΟ" ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΓΛΥΦΤΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ?
ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑΡΜΑΤΑ ΡΑΔΙΟ ΠΟΔΑΡΑ ... ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ DOMAIN NAME  ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΝΩ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΔΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΡΑΔΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑ" ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΘΥΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΟΛΗ...
ΟΛΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΩΣ ΩΦΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟΥ?
ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΙ ΡΑΔΙΟ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΝΑΝΕ "ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΤΥΡΑ" ΣΤΑ ΣΑΡΔΑΜ ΤΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΧΛΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΞΣ ΣΑΤΥΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΚΟΡΟΙΔΟ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΑΔΙΟΞΕΥΤΙΛΕΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΩ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΑΤΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΝΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΖΑΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ "ΑΟΡΑΤΑ"?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΡΑΔΙΟΞΕΥΤΙΛΕΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟΥ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝ ΑΛΙΓΗ ΧΑΡΑ
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ... ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΒΑΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ... ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ.. ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟΜΑΙ ΑΡΓΩ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..