Author Topic: Σειρα αλλου για αντμιν  (Read 1739 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Now vs Then

  • Guest
Re: Σειρα αλλου, για αντμιν
« Reply #60 on: July 27, 2016, 08:51:42 pm »
Δεν είμαι ιέρεια και δεν τρώω τίποτα μακρύ, εσύ ξέρεις καλύτερα απ αυτά για να τα προφέρεις κιόλας :D Και πολύ ταιριαστό για το σκλάβικο πορνογένος σου! Και μάλιστα σε στυλ δαρμένου σκυλιού σαν αυτό που είχες όταν έγλειφες για τα ψηφαλάκια μας :D
Το σκασμό να βγάλεις εσύ πορνοσλάβε. Πίσω στο twitter σου τώρα. >:(
Έξαιτία σας έβλεπα και κάτι παλιόνειρα με τον αηδιαστικό κύπριο που δε θέλω ούτε να τα θυμάμαι. Του ζητούσα δημόσια συγνώμη... αν είναι δυνατόν. :'(
Σουτ λέμε βρωμόσλαβε, ξεμπροστιασμένε προβοκάτορα σε forum εφτά ατόμων! Μα πόσο μεταμώνιο ανώφελο ρεζιλίκι δηλαδή; :D
Εσύ σκάσε γιατί θα σου ράψω τα χείλια και την γλώσσα στον ουρανίσκο άσπρε σλάβε αράπη! Και γιατί παρακαλώ τέλειωσε το μωβ Johnson's με τις σαπουνόφουσκες και δεν αντικατεστάθη αμέσως ρε αχαΐρευτε τεμπελοχανά; Εγώ εμπνέομαι με τις μωβ φυσαλλίδες στην μπανιέρα όταν κάνω delete τα posts του σκουπιδόψυχου κιναίδου ψιλικατζή στο πρωϊνό μου αφρόλουτρο! Μου χάλασε την έμπνευση η σλάβικη οκνηρία σου ρε βρωμοασιάτη! Καλά μου λεγε η Παλλαδικώς πάνσοφη Ρεββή μου ότι οι άσπροι αράπηδες έχετε καλομάθει! Το μυαλό σας όλο στο ζυμάρι και στο νερό να περιδρομιάζετε και πριν προλάβω να νταγκλάρω αμέσως το ρίχνετε στον ύπνο! Και όταν σας περιλαμβάνω με την υστριχίδα μου ρίχνετε τα ηχορρυπαντικά γαυγίσματα που βγάζετε για αναστεναγμούς και παρακάλια και ορκίζεστε ότι δεν θα ξαναγίνει συνεχώς. Αλλά στρώνετε κάνα - δυο μέρες που σας κοροϊδεύουν οι αιγύπτιοι συνδούλοι επιστάτες σαν τον σκλάβο του Ηρακλέους "Βροχή στρατιάς ξυλοκόπων κατέβασε η υστριχίς και σου δενδροτόμησε την μέση;" Και μετά από μια βδομάδα πάλι ρίχνετε νερό στο ζυμάρι πριν καλά - καλά τελειώσετε το σφουγγάρισμα της αποθήκης! Και μόλις σας την πει ο επιστάτης φέρνετε και αντιρρήσεις ότι είναι αχρησιμοποίητη η αποθήκη, λες και η μπίχλα και η σκόνη μου ναι συμπαθής αν βρίσκονται σε άλλο δωμάτιο!

Στο λέω παλιομηδενικό βρωμόσλαβε, τα 828ml του αφρόλουτρού μου θα αφαιρεθούν απ το ημερίσιο ζυμάρι σου για μια βδομάδα, και για στρογγυλοποίηση θα αφαιρέσω 1 κιλό, δηλαδή ένα μπισκοτάκι άρτου θα είναι ο ημερίσιος μισθός σου για εφτά μέρες, μπας και αδυνατίσεις περισσότερο να νιώθεις καλύτερα το μαστίγιο και να συμμορφώνεσαι! Στρώσε τα περσικά χαλιά τα πορφυρά στο σαλόνι και το hall τώρα γιατί έρχεται η αιδεσιμοτάτη Ρεββή και οι μπότες της πρέπει να πατούν σε κάτι αντάξιο της αγιότητός της! Και μην σε δω να ξανακοιτάξεις τα χέρια της και γενικώς οτιδήποτε άλλο πάνω της γιατί θα σε στείλω σε σκλαβοπάζαρο εμπόρων οργάνων, υπόν (μετοχή του ύπειμι) άψυχο τερατονανίο (= σλαβομούτσουνη μαργιονέτα) αλυσοκινήτων άκρων! Γκε γκε ή το θες και στη προγονική σου μογγολικοπαρακτηνώδη γλώσσα πριν σας δώσουν φωνητική προαγωγή με την παρυπάνθρωπη ηχορρυπαντική βρωμοσλάβική σας ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος.

(Μου τα έλεγε η Ιεζάβελ στο τηλέφωνο εχθές το βράδυ αυτά, γιατί λέγαμε γενικώς για σκλάβους και τέτοια, και τα μετέφερα εδώ με δικά μου λόγια ως έντονη διαμαρτυρία για τους περιορισμούς που έχουμε στην μεταχείριση των διανομέων / σκλάβων μας)
Η μόνη απόλυτη ιδιοκτησία που υποστηρίζω είναι αυτή των αντικειμένων συναισθηματικής, θρησκευτικής, ηθικής, ιεραρχικής και μαγικής αξίας, των υπογείων που στεγάζονται οι Συναγωγές και οι Βιβλιοθήκες τους μέχρι να χτίσουμε ναούς, και αυτή των σκλάβων. Και κατά προτίμησιν "λευκών" αλλοφύλων, δηλαδή σλάβων και αλβανών κυρίως, με Αιγυπτίους επιστάτες αφού αλλαξοπιστήσουν φυσικά! Γιατί; Γιατί δεν ήταν ποτέ προβληματικοί ως σκλάβοι, δεν ήταν ποτέ μισέλληνες, αλλά ήταν επιτυχημένοι στην δουλεία αν κρίνουμε απ τις πυραμίδες.

Εδώ στο σπίτι εντωμεταξύ έχω και κάτι βάζα και σταχτοδοχεία με πολύ όμορφες χρωματιστές Μυκηναϊκές απεικονίσεις, αλλά όλα αυτά λογικά δεν πιάνονται, οι παρουσιάσεις κακότεχνων και πρωτόγονων εικαστικών έργων από σκοπιανούς και αράπηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να σφετεριστούν τον Ελληνικό πολιτισμό είναι πιο legit για να το λέει η αισχρή ηττημένη σλαβόκοτα - attention **** - ονόματι Nazbol και Stalin1488, που το έπαιζε και σπισιστής γιατί μισεί το είδος του και γιατί ήταν και είναι εξαρτημένος απ την αρνητική προσοχή, το παίζει ναζί για να προπαγανδίζει τον διεθνισμό και την λεπρολαγνεία υπέρ παντός ασιατικού παράσιτου στην Ευρώπη, και το έβαλε στα πόδια μόλις πέσανε λίγες μηνύσεις και πρόστιμα από φιλόζωους.

Βασικά, ηλίθιε βρωμόσλαβε, δεν ξέρω καν αν πληροίς τις προϋποθέσεις για να βρίσκεσαι στο WebWar εφόσον έχεις αποδείξει ότι είσαι κενός ιδεολογίας και ο μοναδικός σου στόχος είναι να προκαλείς ασκόπως δυσφημώντας ιδεολογίες, προωθώντας επιτηδευμένη παιδική πορνογραφία και σπισισμό. Κατ' εμέ, ακόμα και τα κενά posts σου βαρετά ήσαν και είναι, και δεν έχεις τίποτα να συνεισφέρεις στην ιδεολογική διαμάχη ως εξευτελισμένος υποκριτής!

Και, by the way, όπως είχε πει και η ηθίστωρ Ρεββή, δεν είσαι εσύ στην φωτογραφία... Το αποδεικνύει και η τουρκοπορνική ψυχολογία σου αυτό και η μάλλον ψεύτικη στοχοποίησή σου ως Δημήτρης Πλατής!

BTW! I DEFEATED YOU NOOB!
Εσύ ρε κύριος, έβγαλες τον Μιχαλολιάκο λευκό ή μου φαίνεται; :-\

Scripta manent