Author Topic: Σαν σήμερα  (Read 569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Σαν σήμερα
« on: May 02, 2013, 07:06:39 pm »
Μάλλον δεν κατανοείς την έννοια του αντάρτικου. Το αντάρτικο δεν είναι μόνο πόλεμος, είναι και αλληλοβοήθεια σε τροφές, και κάλυψη του αμάχου πληθυσμού σε περίπτωση εφόδου του εχθρού, και προετοιμασία για τα μετόπισθεν. Οπότε τα μέλη του αντάρτικου που τους είχαν ανατεθεί ρόλοι ήταν πράγματι 6.000.000 στη Γιουγκοσλαβία (Basil Davidson) και στην Ελλάδα 1.000.000

Και το "πολλοί" που λες πάλι αναλογεί σε μικρότερο ποσοστό από το 0,5%. Τον αδιάφορο άνθρωπο δεν μπορείς να τον κατατάξεις στους αυνεργάτες.
Είχα την εντύπωση ότι αναφερόσουν σε αντάρτες , τον αδιάφορο δεν τον κατατάσσω στους συνεργάτες, τον αφαιρώ τελείως.

Οι Έλληνες λοιπόν της ΕΣΣΔ δεν είχαν στις τάξεις τους ούτε έναν προδότη, κόντρα στα όνειρα των νεοναζί ότι δήθεν πρόδωσαν την ΕΣΣΔ και πήγαν με τους Γερμανούς. Οι προδότες μεγαλοαστοί ευτυχώς είχαν εκκαθαριστεί από το 1937 με τη βοήθεια ολόκληρου του ποντιακού προλεταριάτου.
Επειδή εδώ έχω ξεκάθαρα στοιχεία κάτσε να στα πω. Καταρχάς πολλοί Έλληνες μεμονωμένα κατατάχθηκαν σε εθελοντικές μεραρχίες που αποτελούνταν από τους λαούς του Καυκάσου, εκτός από αυτούς όμως συγκεκριμένα στην POA υπηρετούσαν σχεδόν 30.000 Έλληνες του Πόντου υπό τις διαταγές του συνταγματάρχη Σονίν Κρομιάδη οι περισσότεροι ήταν θύματα της σταλινικής τρομοκρατίας του 35-40 και κατατάχθηκαν για να εκδικηθούν τους κομουνιστές. Και μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο ικανότερος κατάσκοπος του Χίτλερ ήταν ο Σεβαστιανός Φουλίδης.