Author Topic: Σαν σήμερα  (Read 591 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: Σαν σήμερα
« on: April 30, 2013, 08:52:02 pm »
Αυτό που σε πονάει πραγματικά είναι ότι χιλιάδες άνδρες από την Σοβιετική Ένωση πήραν τα όπλα ενάντια στον κομουνιστή τύραννο Στάλιν πολεμώντας στο πλευρό των Γερμανών για να ελευθερώσουν τις πατρίδες τους από την κόκκινη δικτατορία. Σε πονάει ακόμα περισσότερο βέβαια ότι παρότι οι Γερμανοί μπήκαν ως εχθροί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης χιλιάδες άνθρωποι ακολούθησαν το ιδεώδες του εθνικοσοσιαλισμού είτε ως εθελοντές είτε ως συνεργάτες εναντία στους κομουνιστές και τους καπιταλιστές. Σίγουρα δεν έχω τα ακριβή στοιχεία γιατί κανείς δεν μπορεί να μετρήσει ακριβώς πόσοι συνεργάστηκαν και πολέμησαν μαζί με τους Γερμανούς ξέρω όμως ότι και χιλιάδες Έλληνες πολέμησαν στο πλευρό τους για έναν καλύτερο κόσμο, για μια νέα ηθική τάξη πραγμάτων.Μπορεί αυτή η μεγάλη ιδεολογία να θάφτηκε στα πεδία των μαχών αλλά δεν πέθανε, ζει και τρομάζει αυτούς που την πολέμησαν τους πολιτικούς δεινόσαυρους του μαρξισμού, υπερασπιστές της πιο στυγνής δικτατορίας που γνώρισε ποτέ ο κόσμος και τους δήθεν υπερασπιστές της ελευθερίας καπιταλιστές και φιλελεύθερους που πουλάνε μια ανήθικη "δημοκρατία" ως το καλύτερο δυνατό σύστημα. Ένα μόνο θα τονίσω τον εθνικοσοσιαλισμό χρειάστηκε να τον πολεμήσει το παγκόσμιο εβραϊκό σύστημα για να πέσει δεν ξύπνησε ένα πρωί κάποιος Γκορμπατσώφ και είπε το κλείνω το μπουρδέλο να πάει να γαμηθεί. 
και γιατί δεν έπεσε κατευθείαν ο "τύραννος" Στάλιν αφού δήθεν "όλος ο λαός ήταν εναντίον του"; Τι πιο εύκολο από το να τον ανέτρεπε ο λαός όταν έμπαιναν οι Γερμανοί και να έβαζε αυτούς στη θέση του; Γιατί δεν το έκαναν; Και μη μου πεις ότι δε μπορούσαν γιατί "τους σκότωνε" αφού μόλις είπες ότι είχαν την εναλλακτική να πάνε στους Γερμανούς για βοήθεια (έλα όμως που οι Γερμανοί είχαν ολόκληρο πλάνο - Generalplan Ost - να εξοντώσουν όλο τον πληθυσμό της Ανατολικής Ευρώπης μέχρις ενός και να φέρουν γερμανούς αποίκους, τέτοιοι "απελευθερωτές" ήτανε).

Και τι να με "πονέσει" βρε αστείε; Κωλοφεράτζα τους πήγε ο Κόκκινος Στρατός τους ναζί από το Στάλινγκραντ μέχρι το Βερολίνο. Αυτό που σε πονάει εσένα είναι ότι ξέρεις ότι αν είχε άλλο καθεστώς η Ρωσία ίσως και να νικούσες, αλλά έπεσες πάνω στο μόνο καθεστώς που μπορούσε να ενώσει όλες τις λαϊκές δυνάμεις και να τις κάνει να πολεμήσουν γι' αυτό. Σε πονάει ότι η ιαχή των σοβιετικών φαντάρων όταν σας ξεκοίλιαζαν, ήταν "για τον Στάλιν, για την Πατρίδα!".

Νούμερα περιμένω, αριθμούς. Όσο δε λες τίποτα επιβεβαιώνεις ότι οι χιτλερικοί συμμορίτες ήταν το 0,000001% των λαών της Ευρώπης.

Και ποιο "εβραϊκό σύστημα" σε πολέμησε; Αυτό που σε άφηνε να μπαίνεις στην Τσεχοσλοβακία και στην Αυστρία και σου 'κανε σιγόντο; Ή μήπως αυτό στο οποίο ο Χίτλερ το 1945 προέτρεπε τους υπασπιστές του να παραδοθούν στους δυτικούς;

Από εφημερίδα των χρυσών σκατών το 1987:

"Ο Χίτλερ είπε: Λίγκε, διέταξε να βγει όλος αυτός ο κόσμος από το Βερολίνο σε μικρές ομάδες. Ενωθείτε με μια από αυτές και προσπαθήστε να φτάσετε στη Δύση".

Τι να εννοούσε άραγε;

Και μπορείς εσύ να μιλάς για ιδεολογικό πόλεμο εναντίον σου, που επί 30 χρόνια στη Δύση οι μυστικές υπηρεσίες πλήρωναν αδρά όποιον έβρισκαν μόνο και μόνο για να δυσφημίσει τον κομμουνισμό; Που δανείστηκαν όλες τις φράσεις του Γκέμπελς για να κάνουν αντικομμουνιστική προπαγάνδα (πχ "σιδηρούν παραπέτασμα", έκφραση που πήρε ο Τσώρτσιλ από το Γκαίμπελς, το άλλο με το Κατύν κλπ). Πάρτο χαμπάρι, δε σε πολέμησαν ποτέ, άλλος ήταν ο εχθρός τους και εσένα σε χρησιμοποίησαν για να πολεμήσουν αυτό τον εχθρό, και όταν ήταν ζωντανός ο Χίτλερ και αφού ψόφησε.

Όσο για τον Γκορμπατσόφ, σε αυτό εσύ είσαι απόλυτα σύμφωνος με τους συριζαίους και τους νεοκουκουέδες, που λένε ότι ο κομμουνισμός έπεσε επί Γκορμπατσόφ. Καλή συμπόρευση με Τσίπρα-Κουτσούμπα να έχεις λοιπόν. Να σας κάνει κιμά ένα τρένο και τους τρεις.