Author Topic: Οι Προτάσεις των ΠΦΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση  (Read 60 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Fringe_Elements

  • Guest
Οι Προτάσεις των ΠΦΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση


Ως Παλαιοελευθεριακοί Φασιστορασιαλιστές Αναρχοκαπιταλιστές δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε κατά της δημοκρατίας και κατά προέκταση κατά των δημοτικών, περιφεριακών και εθνικών εκλογών και φυσικά κατά των ευρωεκλογών.

Όσον αφορά το χρίσμα στις παρούσες εκλογές το δίνουμε μόνο στη Χ.Α. η οποία θα ξεβρωμίσει τους δήμους. Με ιδιαίτερη θέρμη χαιρετίζουμε την φαλλοκρατική υποψηφιότητα του Χρήστου Ρήγα, που κατεβαίνει να κάνει όλους τους κόκκινους της Δυτικής Ελλάδος σκόνη και θρύψαλα.

Σχετικά όμως με την αναμόρφωση του συστήματος των Τοπικών Εκλογών, ως Παλαιοελευθεριακοί Φασιστορασιαλιστές Αναρχοκαπιταλιστές, Πιστοί πάντα στην Ιδεολογία μας, προτείνουμε τα εξής:

  • Άμεση κατάργηση του κρατικιστικού θεσμού του περιφερειάρχη και της περιφέρειας. Όλα τα προνόμια των τοπικών αρχόντων ανάγονται στη βάση του δήμου και πουθενά αλλού, για να μην δημιουργείται σύγχυση όσον αφορά την εξουσία και νομίζει ο κόσμος που έχει ψηφίσει ροζ περιφεριάρχη και ο κόσμος που έχει ψηφίσει πορτοκαλί δήμαρχο ότι είναι "όλοι στην εξουσία" και είναι "όλοι το κράτος".
  • Άμεση υπαγωγή της συντήρησης δρόμων και - υπό προϋποθέσεις - πεζοδρομίων στη δημοτική αρχή. Δυνατότητα επιβολής διοδίων ΜΟΝΟ στα σύνορα του δήμου.
  • Δεσμευτική, αναγραφόμενη πάνω στο ψηφοδέλτιο, προσφορά τελών. Κάθε υποψήφιος συνδυασμός οφείλει να δηλώσει ένα ανώτατο όριο, μια τιμή, σε εγχώριο νόμισμα, την οποία απαγορεύεται (συνταγματικά) να υπερβούν τα δημοτική τέλη. Πέραν των δημοτικών τελών κανενός άλλου είδους φορολογία δεν επιτρέπεται. Ο δήμος δεν επιτρέπεται να επιβάλλει κανενός άλλου είδους πληρωτέα υπηρεσία άνευ δήλωσής της πάνω στο ψηφοδέλτιο, όπως π.χ. πότισμα δέντρων (το οποίο δηλαδή δεν θα πληρώνεται από τα τέλη, για να μην σκεφτούν οι άρρωστοι κρατιστές να χρεώνουν το νερό ως πετρέλαιο)
  • Σε περίπτωση ανάγκης αύξησης των τελών, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω νέων εκλογών. Οι εκλογές μπορεί να είναι πρόωρες και για κάθε δήμο, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στον χρόνο θα μπορούν να γίνονται πολλές εκλογές και σε πολλούς δήμους.
  • Άμεση εκδίωξη κομματικών-παραταξιακών εγκάθετων από τις αίθουσες καταμέτρησης. Η καταμέτρηση θα μαγνητοσκοπείται, ούτως ώστε να φαίνεται καθαρά κάθε ψήφος που θα βγαίνει από την κάλπη, και θα ανεβαίνει στο διαδίκτυο σε 1080p και live streaming. Την ευθύνη της καταμέτρησης αναλαμβάνει ο στρατός σε πρώτη φάση και ιδιωτικές εταιρείες σε δεύτερη φάση. Το σκανάρισμα κάθε ψηφοδελτίου είναι επίσης πολύ καλή ιδέα. 

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM
δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε κατά της δημοκρατίας και κατά προέκταση κατά των δημοτικών, περιφεριακών και εθνικών εκλογών και φυσικά κατά των ευρωεκλογών.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΟ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ , ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ, ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΑΣΟΝΟΣ Ή ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ (ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ''ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ'' Ή ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΩΣ......... ;)
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....


Sagapaw

  • Starshy leytenant
  • **
  • Posts: 284
  • Φήμη 0
    • View Profile



Quote
Την ευθύνη της καταμέτρησης αναλαμβάνει ο στρατός σε πρώτη φάση και ιδιωτικές εταιρείες σε δεύτερη φάση.





ΜΑΙΣΤΑ
ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ Η ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ?


ΕΠΙΣΗΣ
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΣΚΑΝΑΡΟΥΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ?"
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΕΠΑΝΩ?
(GET THE PUN?)

KAI ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.




Fringe_Elements

  • Guest
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς - μάλλον είστε κρυφοδημοκράτες και λυπάστε που θα σας αφαιρέσουμε τη δυνατότητα να μαυρίζετε ψηφοδέλτια κεκλεισμένων των θυρών - η διαδικασία που περιγράφω είναι παντελώς αδιάβλητη. Ο κόσμος θα βλέπει ένα ένα τα ψηφοδέλτια που βγαίνουν από την κάλπη στην οποία ψήφισε και αν είναι κάποιο να ακυρωθεί ο αξιωματικός θα το δείχνει στην κάμερα, θα βλέπουμε όλοι ότι γράφει π.χ. "ντου και ξύλο στον πουσταρά τον θρύλο" οπότε θα λέει ακυρώνεται και θα προχωράει στα επόμενα. Αν υπάρχει ένα στραβός σταυρός προφανώς και ΔΕΝ θα ακυρώνεται το ψηφοδέλτιο όπως γίνεται σήμερα από τους δημοκράτες.

Είναι θετικό για εμάς να βγουν και κομμουνιστές δήμαρχοι, ούτως ώστε να τα κάνουν μαντάρα και να ληστέψουν τον κοσμάκη και να είναι παραδείγματα προς αποφυγή!

Επίσης όμως ξέχασα να γράψω και άλλη μια πρόταση:
Ο δανεισμός στον οποίο θα προβαίνει ο Δήμος θα γίνεται μόνο σε φυσικά πρόσωπα όχι σε νομικά και μαλακίες. Αν θέλει ο δήμαρχος και το συμβούλιο να εκδώσουν ένα ομόλογο, την αποπληρωμή του θα την εγγυώνται οι ίδιοι ως πρόσωπα, ακόμα και αν έχουν φύγει από τη δημαρχία και οι επόμενοι δεν θα επιβαρύνονται καθόλου με τον δανεισμό των προηγούμενων (σε περίπτωση που είναι διαφορετικοί). Το κράτος δεν θα ξαναεγγυηθεί δάνεια των δήμων ΠΟΤΕ!
« Last Edit: February 19, 2014, 09:11:25 pm by Fringe_Elements »