Author Topic: Ευρωεκλογές και Σατανοναζίδικη πολιτική Α'  (Read 51 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

THULSA DOOM

  • Kapitan
  • ***
  • Posts: 472
  • Φήμη 0
  • Gender: Male
  • LUCIFERIANISM
  • Location: VALHALLA
    • View Profile
    • LUCIFERIANISM

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΡΙΟΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ Ή ΣΑΤΑΝΟΝΑΖΙΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΗΔΗ, ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΑΝ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Είμαστε Άριοι κατά την συνείδηση και το αίμα. Ο αριανισμός δεν είναι ένα απλό πολιτικό κίνημα ούτε ένα τυχαίο ιστορικό σύμπτωμα του αιώνα μας. Είναι τρόπος ζωής που έχει ρίζες βαθειές. Είναι η σύγχρονη εκδήλωση εκείνου του τρόπου ζωής που δημιούργησε και προήγαγε τον πολιτισμό από τους ομηρικούς χρόνους έως την εποχή μας.

          Το πρότυπο ζωής που προβάλλει ο αριανισμός είναι φυλετικό και αριστοκρατικό, παραδοσιακό και σύγχρονο, επιλεκτικό και βουλησιοκρατικό, πολεμικό και ηρωϊκό, τραγικό και μεγαλειώδες, ηλιακό και αρμονικό και τείνει στην πραγμάτωση της δημιουργικής ενότητας του ανθρώπου με τον κόσμο. Είναι δηλαδή πρότυπο αντίθετο στο παρακμιακό και αντιπολιτιστικό ρεύμα της ασύδοτης και χωρίς προορισμό κυριαρχίας του ωφελιμιστή μαζάνθρωπου που δεσπόζει σήμερα στις κοινωνίες μας.

          Ο αριανισμός επιβάλλει ιστορική προοπτική και αναγνωρίζει στον άνθρωπο ρόλο δημιουργού μέσα στο ιστορικό γίγνεσθαι. Ο μαζάνθρωπος είναι το άθυρμα της ιστορικής ή ουράνιας νομοτέλειας, που όντας δούλος του θεού ή της οικονομίας δεν είναι παρά ταπεινός λαθροθήρας επίγειων ή επουράνιων παραδείσων δίχως συμβολή στο πολιτιστικό οικοδόμημα.

          Ο αριανισμός πιστεύει στην Ευρώπη των πατρίδων. Αναδεικνύει και εξαίρει την ιδιαίτερη πολιτιστική κληρονομιά κάθε ευρωπαϊκού λαού, αλλά συνθέτει αρμονικά τις ιδιαιτερότητες σε μια δέσμη με κοινές φυλετικές και πολιτιστικές καταβολές και κοινή προοπτική.

          Η σημερινή Ευρώπη, το λίκνο του πολιτισμού της Αρίας φυλής, δηλαδή το λίκνο του ανθρώπινου πολιτισμού είναι μια γή υπό πολιτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική κατοχή. Δυνάστες της ο αμερικάνος καπιταλιστής με τον σοβιετικό μπολσεβίκο και τους τοποτηρητές τους, που την απομυζούν χάριν του πολιτικού τους ανταγωνισμού ώστε να διασφαλίζει και διαιωνίζει ανενόχλητος την παγκόσμια επικυριαρχία του με όπλο την οικονομική παντοκρατορία  ο αιώνιος Εβραίος.   
   
Να πούμε επίσης κάτι πάρα πολύ σημαντικό: Η αληθινή ουσία του Εθνικοσοσιαλισμού είναι η ανεξάρτητη και αυτόνομη αυτοδιαχείριση των λαών με βάση την ταυτότητα τους, το έθνος τους, την θρησκεία τους και τα ήθη και τα έθιμά τους για αυτό λέγεται και Εθνικός Σοσιαλισμός. Ο διεθνής σοσιαλισμός (αναρχία – κομμουνισμός, σοσιαλδημοκρατία) και ο καπιταλισμός δεν έχουν πατρίδα όπως και το χρήμα – υλισμός και αποτελούν την όψη του ίδιου νομίσματος. Για αυτό άλλωστε οι ΗΠΑ συμμάχησαν με την Σοβιετική Ένωση στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο κατά της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, διότι είχαν κοινά συμφέροντα και το ένα σύστημα εξυπηρετεί το άλλο και χωρίς το ένα δεν υπάρχει ούτε το άλλο! Για αυτό και τόσο μίσος για κάθε τι το Εθνικό και Εθνικοσοσιαλιστικό σήμερα. Η τυφλή βία απέναντι σε οποιονδήποτε από ακρο-δεξιές οργανώσεις δεν έχουν ουδεμία σχέση με τον Εθνικοσοσιαλισμό και χρησιμοποιούνται από τους μασώνους για να αλληλοσπαράζεται μεταξύ της η Λευκή Φυλή, για να εξυπηρετείται το κεφαλαιοκρατικό σιωνιστικό τοκογλυφικό σύστημα και για να αμαυρώνει την εικόνα του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος στα μάτια του κόσμου. Για αυτό σήμερα μπορούμε να πούμε ότι απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση και στην παγκόσμια δικτατορία που ετοιμάζεται το μοναδικό πολιτικό σύστημα που προσφέρει την εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός!
 




Οι λαοί πάσχουν από μια θανάσιμη ασθένεια, την αποσύνθεση του αίματός τους. Ο πλούτος κατευθύνεται από τους εβραίους και η επιστήμη από τους σοφούς τους. Η αφηρημένη ιδέα της ελευθερίας υπέβαλε στα πλήθη την πίστη ότι η κυβέρνηση είναι ο διαχειριστής και δικαιωμένος δυνάστης του φορέα μιας πατρίδας, που είναι ο λαός. Η πνευματική δύναμη των βασιλέων χωρισμένη από την υλική δύναμη των λαών είναι τόσο ανίσχυρη όσο ένας τυφλός δίχως το μπαστούνι του. Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις, έχοντας μεταθέσει τις ευθύνες στον λαό διαπράττουν εις βάρος του καταχρήσεις για το μυριοστό των οποίων θα είχαν αποκεφαλίσει σειρά βασιλέων. Ότι προσπορίζεται η οικονομία από παραγωγικές δραστηριότητες καταλήγει σε χρηματιστικές επιχειρήσεις χάριν της κερδοσκοπίας, δηλαδή καταλήγει στα ταμεία των εξουσιαστών. Δεν υπάρχουν πια πατρίδες αλλά ακοινώνητες ιδιοτελείς μάζες απόρων, μια δράκα πλουτοκρατών εκμαυλισμένων από την τρυφηλότητα της υλικής ευμάρειας που τους παρέχει η δημοκρατία, οι εβραίοι και η εξουσία τους, αστυνόμοι και φύλακες. Μια πλειάδα τραπεζιτών , χρηματιστών και κεφαλαιούχων αποφασίζουν τα πάντα με αριθμούς. Το δάνειο είναι το μυστικό όπλο τους. Οι κυβερνήτες ζητούν ελεημοσύνη από τους τραπεζίτες για να κάνουν τις δημοκρατικές παροχές τους και εκείνοι τους χρεώνουν με τόκους και επιτόκια. Τα δάνεια είναι βδέλλες που απομυζούν το αίμα των λαών προς όφελός τους. Μέσω της ατομικής φορολογίας η δημοκρατία αφαιρεί και τον τελευταίο οβολό των πτωχών φορολογουμένων για να εξοφλήσει τους πλούσιους τραπεζίτες και να τους κάνει πλουσιότερους, αντί να μαζέψει τα πλούτη του λαού για τις ανάγκες του χωρίς να πληρώνει τόκους. Οι τόκοι οδηγούν σε νέα δάνεια που δεν απορροφώνται παραγωγικά αλλά κατασπαταλώνται σε κομματικές παροχές αυξάνοντας εκ νέου τα χρέη. Όταν εξαντληθεί η πίστωση πρέπει να καλυφθεί με νέα δάνεια όχι προς εξόφληση των παλαιών, αλλά των τόκων τους.
   
            Στην μεταπολιτιστική Ευρώπη δύο εκτροπές γεννήθηκαν. Στην ανατολή η σιωπή των σκλάβων είχε ως πρόσφατα αξία άπειρη. Εκεί ο σοσιαλισμός κατέστησε δια του κράτους τα ποσά πλούτου και φτώχειας αντιστρόφως ανάλογα, ώστε όσο μίκραινε τα ένα, μεγάλωνε το άλλο. Στη δύση, η φλυαρία των ελευθέρων έχει αξία μηδενική. Εκεί ο καπιταλισμός κατέστησε δια της αγοράς τα ποσά πλούτου και φτώχειας ευθέως ανάλογα, ώστε όσο μεγαλώνει το ένα, τόσο μεγαλώνει και το άλλο. Η πολιτιστική επανάσταση του Αριανισμού βρίσκει τον σωστό δρόμο. Η πατρίδα είναι το μέτρο της ευθείας αναλογίας των ποσών. Στην πατρίδα, όσο μικραίνει ο πλούτος, τόσο μικραίνει και η φτώχεια.

Με την γέννηση του Δυτικού πολιτισμού, ο παγκόσμιος εβραίος έφτιαξε ένα ανθρώπινο πείραμα και δύο εργαστήρια στην ανατολή και την δύση. Ανακάτεψε λαούς και φυλές στην δύση κι έφτιαξε ένα χυλό από πολύχρωμους άνθρωπους, επήλυδες και άπατρεις εκριζωμένους και εγωπαθείς. Στην ανατολή μαγείρεψε ένα ομοιόχρωμο χυλό ανθρώπων, παθητικών και υποταγμένων. Δοκιμάζοντας τα δυό γεύματα που ετοίμασε, έκανε ένα μορφασμό ικανοποίησης για τον χυλό της δύσης και δυσαρέσκειας γι αυτόν της ανατολής. Έτσι έχυσε το ανατολικό καζάνι και τώρα επιχειρεί να εμβαπτίσει όλους τους λαούς της οικουμένης στο δυτικό.

Οι πολιτισμοί περιέχουν χωρίς να περιέχονται. Τα πολιτικά συστήματα βρίσκονται στην επιφάνεια του ωκεανού των πολιτισμών. Η πτολαιμαϊκή προσέγγιση της ιστορίας, το πλάσμα της γραμμικής ιστορίας πρέπει να αντικατασταθεί από το δράμα των πολιτισμών, που είναι εργαλείο επικοινωνίας, πηγή ταυτότητας και κοινωνίας του όντος. Μόνο η πατρίδα ως πηγή ταυτότητας και μήτρα πολιτισμού παρέχει στην κοινότητα νόημα και λόγο ζωής. Ο ιός της δύσης μολύνει κάθε χώρα με μια πολιτιστική σχιζοφρένεια που μετατρέπεται σε ενδημικό κοινωνικό γνώρισμα των λαών. Το παρελθόν της Ευρώπης είναι λευκό και ιουδαιοχριστιανικό. Το παρόν είναι μιγαδικό και πολυπολιτισμικό, δηλαδή ακοινώνητο και βάρβαρο. Το μέλλον είναι λευκό και άριο. Οι κοινωνίες που θεωρούν ότι η ιστορία έχει τελειώσει, απλά προσημαίνουν το τέλος της δικής τους ιστορίας. Ο φιλελευθερισμός είναι η επόμενη προκατάληψη που θα πέσει. Η Ευρώπη σήμερα δεν χρειάζεται δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, αλλά Άρια πολιτιστικά κινήματα με στόχο την νέα πολιτιστική συγκομιδή.

Η παγκοσμιότητα είναι η αρχή της κοινωνικής επιφάνειας. Η εγκοσμιότητα, η αρχή του πολιτιστικού ύψους. Η πατρίδα είναι η κυρίαρχη αξία ανάμεσα στο κράτος και την αγορά. Ο Μάρξ έγραψε, οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα. Ο Φύρερ δίδαξε, η πατρίδα δεν έχει προλετάριους.

Στην δημοκρατία αντί λαού υπάρχουν τέσσερεις ανθρώπινοι τύποι.
Οι χρεώστες, οι πιστωτές, οι τραπεζίτες και οι εβραίοι.
Μέσω του τόκου οι πιστωτές εξουσιάζουν τους χρεώστες.
Μέσω του κέρδους οι τραπεζίτες εξουσιάζουν τους πιστωτές.
Μέσω της πίστης, οι εβραίοι εξουσιάζουν τους τραπεζίτες.
Στην δημοκρατία δεν υπάρχει κυρίαρχος λαός, αλλά
περιούσιος λαός.
 




Το πρώτο -χρονικά – Εθνικό/Ολοκληρωτικό Καθεστώς ήταν ο Ιταλικός Φασισμός. Το καθεστώς παρ΄ ότι δεν έφτασε στα ριζοσπαστικά ιδεώδη του φιλοσόφου του φασισμού J.Jentile (λόγω των εγγενών τάσεων συμβιβασμού κύκλων του με την βασιλική οικογένεια και πλουτοκρατικούς οικονομικούς κύκλους) έσωσε την ιταλική οικονομία και ιδίως την βιομηχανία από την κρίση του 1929 , προστάτευσε τους εργαζομένους και δημιούργησε τις προϋποθέσεις με τις υποδομές στις οποίες επένδυσε για την τεράστια μεταγενέστερη οικονομική ανάπτυξη της Ιταλίας.

 Αύξηση των εξαγωγών και υποτίμηση

Η φασιστική διακυβέρνηση έθεσε ως κύριο στόχο την αύξηση των εξαγωγών σε μια εποχή που οι αποικιακές αυτοκρατορίες της Βρετανίας και της Γαλλίας και δεν έδιναν την ευκαιρία πρόσβασης στην πλειονότητα αγορών και πρώτων υλών.. Υποτιμήθηκε η λιρέτα ενισχύθηκαν με κίνητρα οι εξαγωγές και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αυτάρκεια παραγωγής δημητριακών με την λεγόμενη «Μάχη των Σιτηρών» (Battaglia del Grano) χάρις την οποία η Ιταλία απεξαρτήθηκε από την εισαγωγή σίτου από την Αίγυπτο -δηλαδή τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Αποτέλεσμα ήταν ο διπλασιασμός της βιομηχανικής παραγωγής μεταξύ 1922-1929.

Η ύφεση του 1929 χτύπησε και την ιταλική βιομηχανία. Το φασιστικό κράτος πήρε πρωτοβουλία για τη στήριξη της βιομηχανίας, των θέσεων εργασίας και της θέσης των αναξιοπαθούντων. Δημιουργήθηκε το Instituto Mobiliare Italiano(Ιταλικό Βιομηχανικό Ινστιτούτο) που στήριξε τις οικονομικές μονάδες και έγινε μέτοχος σε όλες τις μεγάλες ΑΕ της χώρας κατά 21,5%. Η οικονομία ανέκαμψε και με τους προστατευτικούς φραγμούς το ΑΕΠ αυξήθηκε με αποτέλεσμα την περίοδο 1922-1939 ο μέσος όρος αύξησης του ΑΕΠ ήταν 3,9, παρά την κρίση. Μάλιστα το 1937 για πρώτη φορά σε μεσογειακή χώρα η αξία της βιομηχανικής παραγωγής υπερέβη την αξία της αγροτικής.

Επίσης πρώτη φορά σχεδιάσθηκαν οι δημόσιες επενδύσεις βάσει του στόχου του οικολογικού επαναπροσδιορισμού(ridimensionamento). Ως προς την κατεύθυνση της κοινωνικής προστασίας δημιουργήθηκε το Εθνικό Φασιστικό Συμβούλιο Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Instituto Nazionale Fascista della Previdenza Sociale) που καθιέρωσε στη γειτονική χώρα το πρώτο σύστημα κοινωνικής προστασίας και ρύθμισης.

Κατά τη διάρκεια της κοινωνικής δημοκρατίας του Σαλό το Επαναστατικό Φασιστικό Κόμμα αφαίρεσε την διοίκηση των επιχειρήσεων από του πλουτοκράτες που συνεργάσθηκαν με τους αγγλοαμερικανούς ιμπεριαλιστές εισβολείς. Ακόμη καθιερώθηκε η εργατική συμμετοχή και ο κοινωνικός έλεγχος για κάθε επιχείρηση.

Η οικονομική πολιτική του Εθνικοσοσιαλισμού

Τα θεαματικότερα αποτελέσματα όμως είχε η πολιτική του Εθνικοσοσιαλισμού στη Γερμανία. Το NSDAP όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση είχε να αντιμετωπίσει μια οικονομία σε πλήρη ύφεση, υψηλότατο πληθωρισμό και ανεργία της τάξεως των 6.000.000. Για τον εθνικοσοσιαλισμό προτεραιότητα δεν ήταν όμως τα υπερκέρδη των τοκογλύφων- κερδοσκόπων, αλλά η ανάπτυξη της Γερμανικής οικονομίας και η βελτίωση των όρων ζωής του Γερμανικού λαού.

Έτσι το καθεστώς αφήνει την φιλελεύθερη θέαση της αποχής από παρεμβάσεις που αναπαράγει κοινωνικό αποκλεισμό και ανεργία. Με κίνητρα και κρατική συμμετοχή και χρηματοδότηση συγχωνεύονται οι μικρές βιοτεχνίες που η κάθε μία με ίδιους πόρους δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την τεχνολογική τους αναβάθμιση. Οι συνενωθείσες επιχειρήσεις γιγαντώνονται, έχουν την κρατική στήριξη καθώς έχουν προτεραιότητα στις κρατικές προμήθειες.

Παράλληλα δημεύεται η έγγειος ιδιοκτησία που έμενε αφορολόγητη, ανεξέλεγκτη από κρατικό και κοινωνικό έλεγχο και διανέμεται στους ακτήμονες. Οι εκτάσεις γίνονται παραγωγικές, οι φεουδαλικοί καταναγκασμοί και η εκμετάλλευση των ακτημόνων τερματίζεται. Δημιουργούνται θέσεις εργασίας και η αγροτική παραγωγή καλύπτει τις ανάγκες της χώρας, αυξάνονται και τα έσοδα από τη φορολόγηση των νέων εκτάσεων που πριν έμεναν χέρσες , και η γη πεδίο κερδοσκοπίας των Junkers-φεουδαρχών. Κι ίσως εδώ εδράζεται το μίσος των αριστοκρατών-υψηλόβαθμων στρατιωτικών προς τον Εθνικοσοσιαλισμό, μίσος που τους οδήγησε ως το σημείο να προδώσουν την πατρίδα τους.

 Πρόγραμμα δημοσίων έργων

Ακόμη με ένα πρόγραμμα δημοσίων έργων, κατασκευής εργατικών κατοικιών, επέκτασης σιδηροδρομικών δικτύων, δημιουργίας αυτοκινητοδρόμων δημιουργούνται οι υποδομές περαιτέρω ανάπτυξης και νέες θέσεις εργασίας.

Η συγκεκρι (......Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ)   
« Last Edit: February 19, 2014, 02:15:14 am by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter