Author Topic: ΠΕΦΡΑΚ : Χαιρετίζουμε το Πραξικόπημα  (Read 194 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Το ΠαλαιοΕλευθεριακό ΦασιστοΡασιαλιστικό ΑναρχοΚαπιταλιστικό Κίνημα Ελλάδας των απανταχού Ελλήνων Λευκών Χριστιανών Αντρών χαιρετίζει την ηρωική απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα ως μια ακόμα παραδειγματική πράξη θάρρους και πατριωτισμού των Λαών απέναντι στον ολοκληρωτισμό της δημοκρατίας και του Κράτους.

Αν κάτι απέδειξαν τα δραματικά για την ανθρωπότητα γεγονότα είναι ότι η μοναδική νομιμοποίηση της εξουσίας είναι η επιθετική βία, η επιθετική βία που κρατά τον άνθρωπο δέσμιο της κτηνωδίας και του αποστερεί τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή. Η ίδια ωμότητα της βίας που ο Ερντογάν ασκεί στους αντιπάλους του, ασκείται από κάθε κράτος ανά την οικουμένη και η ωμότητα αυτή αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο μονάχα: με αμυντική βία εναντίον των τυράννων.

Το ΠΕΦΡΑΚΚΕτ.α.ΕΛΧΑ εκφράζει τις αμφιβολίες του για την ορθότητα των κινήτρων των φιλόδοξων Τούρκων πραξικοπηματιών που εξαιρετικά αμφίβολο είναι να είχαν υπερβεί τα κτηνώδη κρατικιστικά ένστικτα της υπάνθρωπης τουρκικής ράτσας ούτως ώστε σκοπός τους να ήταν η επιβολή ενός Ελεύθερου Καπιταλιστικού καθεστώτος. Κάθε άλλο όμως παρά μας λειπεί αυτό το γεγονός, γιατί εάν οι υπάνθρωποι σηκώνουν κεφάλι με τον τρόπο τους, οι Έλληνες μπορούν να σηκώσουν επίσης με τον δικό τους, με τον τρόπο που μας έχει μάθει ανά την ιστορία να είμαστε πρωτοπόροι του Πολιτισμού και της Εξέλιξης και η ιστορική πείρα μας έχει μάθει ένα πράγμα: Η πορεία της ανθρωπότητας από τον πρωτογονισμό στον Πολιτισμό είναι μια πορεία προς τον Καπιταλισμό και την Ελευθερία.

Το ΠΕΦΡΑΚΚΕτ.α.ΕΛΧΑ υποστηρίζει ολόψυχα την επιβολή μιας Καπιταλιστικής Χούντας στην Ελλάδα, η οποία θα μειώσει τους φόρους στο ελάχιστο, θα διαλύσει όλα τα κρατικά μονοπώλια πλην τριών (στρατός, αστυνομία, δικαιοσύνη), θα δρομολογήσει την πορεία μετάβασης προς τον ακρατικό Καπιταλισμό και θα επιβάλει την επιστροφή των φόρων από τους δημόσιους υπάνθρωπους στους Έλληνες ΛΧΑ.
« Last Edit: July 17, 2016, 10:40:38 am by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


FIXED

 • Guest
Το ΠΕΦΡΑΚΚΕτ.α.ΕΛΧΑ (ΠαλαιοΕλευθεριακό ΦασιστοΡασιαλιστικό ΑναρχοΚαπιταλιστικό Κίνημα Ελλάδας των απανταχού Ελλήνων Λευκών Χριστιανών Αντρών) χαιρετίζει την ηρωική απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα ως μια ακόμα παραδειγματική πράξη θάρρους και πατριωτισμού των Λαών απέναντι στον ολοκληρωτισμό της δημοκρατίας και του Κράτους επέμβασης του αμερικάνικού κράτους (των φονιάδων των λαών) που ελέγχεται από τους εβραίους με σκοπό τον έλεγχο της περιοχής και τελικό σκοπό τη δημιουργία εβραϊκού υπερκράτους.
FIXED

stasou_mugdala

 • Starshy leytenant
 • **
 • Posts: 384
 • Φήμη 0
  • View Profile
Το ΠαλαιοΕλευθεριακό ΦασιστοΡασιαλιστικό ΑναρχοΚαπιταλιστικό Κίνημα Ελλάδας των απανταχού Ελλήνων Λευκών Χριστιανών Αντρών χαιρετίζει την ηρωική απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα χώρα ως μια ακόμα παραδειγματική πράξη θάρρους και πατριωτισμού των Λαών απέναντι στον ολοκληρωτισμό της δημοκρατίας και του Κράτους.


Γράψε και έμενα στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος ;D ;D ;D

Fringe_Supremium

 • Guest
Γράψε και έμενα στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος :'( :'( :'(

Δε δεχόμαστε κρατικιστές υπανθρώπους, μετανοημένα μέλη του Σ(φ)ύ.Ριζ.Α (αλά Στάθη Δρογώση), στις τάξεις μας. Στο μεταξύ όπως, εμμονικέ ψυχοπαθή, μπορείς ελεύθερα να συνεχίσεις να χρηματοδοτείς τους απανταχού Ελλήνες Λευκούς Χριστιανούς Άντρες. Μη σταματήσεις ποτέ, υπέκυπτε διαρκώς στα συμπλέγματά σου, μειράκιο στο μυαλό, υπάρχεις μόνο για να μας υπηρετείς και να αναδεικνύεις την ανωτερότητά μας. Πίνω στην υγεία σου, κορόιδο.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί επιζητούν και επιβάλλουν μια παγκόσμια μονομορφοποίηση των νόμων και της φορολογίας. Αυτό αποτελεί νομοτέλεια του αναδιανεμητικού συστήματος του Κράτους διότι διασφαλίζει βέλτιστα τα συμφέροντα των καταναλωτών φόρων. Δεν είναι ο εβραίος μόνο (δεν ξέρουμε εάν είναι καν) ευνοημένος από ένα παγκόσμιο υπερκράτος. Είναι και όποιος εργάζεται για το Κράτος. Αν συμβεί μια μικρή μεταβολή στην οικονομία της Ελλάδας και τα φορολογικά έσοδα συμπιεστούν, έστω και βραχυπρόθεσμα, το παράσιτο που ψωμίζεται από το Κράτος απειλείται με μείωση του προκλητικά υψηλού μισθού του. Αντιθέτως, εάν υπάρχει ένα παγκόσμιο Κράτος, η όποια μεταβολή στην οικονομία μιας μεμονωμένης χώρας δεν επηρεάζει τις αποδοχές των παρασίτων. Η παγκόσμια εξουσία - η οποία θα έχει και έναν παγκόσμιο κρατικό στρατό, δλδ ένα παγκόσμιο μονοπώλιο της βίας - σε αυτήν την περίπτωση συμφέρει τα παράσιτα.

Επομένως ποιος εβραίος; Αυτός που κάθεται στα ελληνικά ΚΕΠ και ταλαιπωρεί τον κόσμο και βαράει σφραγίδες 4 ώρες την ημέρα, ευνοείται από τη μπασταρδοκρατία της Τουρκίας. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και όχι οι εβραίοι. Και αν πρέπει να κάψουμε τους εβραίους μια φορά - που εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα - Ή Ελλάς Ή Τέφρα, στα αρχίδια μου οι άλλοι λαοί - όσους πληρώνονται από το Κράτος πρέπει να τους κάψουμε δέκα φορές. Να πάρουμε τα καμμένα τους κουφάρια και να τα κόψουμε κομματάκια και να τα ξανακάψουμε και να τα αλέσουμε μετά και να τα ξανακάψουμε μέχρι να μείνει μόνο σκόνη, μαύρη σκόνη και να τη ρίξουμε τόσο βαθιά στον ωκεανό να μην την βρίσκουν ούτε καν τα ψάρια.

Αν δεν σταματήσουμε τη δημοκρατία και τη φορολογία, το μέλλον της ανθρωπότητας είναι μια ατελείωτη σκλαβιά, χωρίς διέξοδο, χωρίς ελπίδα, χωρίς αύριο.

Ο τρόπος είναι γνωστός. Μας έχει αποκαλυφθεί μέσα από την ιστορία του Καπιταλισμού. Κάποια Έθνη μπορούν υιοθετήσουν τα σωστά πράγματα και να προχωρήσουν μπροστά, να μην τους φταίνε οι εβραίοι όπως στην μικρή πούτσα φταίνε οι τρίχες. Να μεγαλώσει η πούτσα, να μεγαλώσει η Ελλάδα. Και αν θέλουν οι τούρκοι να έχουν δημοκράτες τυράννους και να πληρώνουν τους φόρους στα παράσιτα, στα αρχίδια μας. Εμείς θα αναπτυσσόμαστε και θα οπλιζόμαστε ενώ αυτοί θα τον παίζουν και, ναι, τότε και μόνο τότε θα έρθει και η στιγμή που όλοι οι άλλοι, οι Ξένοι, θα υπάρχουν για να μας εξυπηρετούν. Αλλά δεν γίνεται να φτάσουμε εκεί και να μην μπορεί ο αγρότης να καλλιεργήσει ό,τι θελει και ό,τι ζητάει η αγορά (από ζαρζαβατικά μέχρι φούντα). Δεν γίνεται να γίνουμε ισχυροί και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για να παίρνουν 4,5 χιλιάρικα σύνταξη οι δεητζήδες, δεν γίνεται να φτιάξουμε πλούτο αν έχουμε το μονοπώλιο στο ρεύμα μόνο και μόνο για να μπορούν οι δεητζήδες να τα αρπάζουν χοντρά και να ζουν σε βάρος των παραγωγών. Δεν γίνεται να έχουμε νόμους λογοκρισίας και να περιμένουμε πρόοδο, ούτε τα παιδιά να μαθαίνουν παπαριές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την παραγωγή και να περιμένουμε μετά να παράξουν πλούτο. Δεν γίνεται οι δρόμοι να είναι πανάκριβο μονοπώλιο του Κράτους και χώρος εκβιασμού της κοινωνίας για κάθε κρατικοδίαιτο κομμουνιστή.


Φυσικά είναι και πολύ δύσκολο να πείσεις - ή μάλλον δεν γίνεται και αυτό  - κάποιον να καταλάβει κάτι που δεν τον συμφέρει να το καταλάβει. Δεν γίνεται να πείσεις τον δημόσιο υπάνθρωπο και να παραδεχτεί ότι ζει σε βάρος των συνανθρώπων του και να σταματήσει εθελοντικά. Αφού καλοπερνάει. Παράσιτο είναι, δεν είναι μαλάκας. Αλλά το Έθνος πρέπει να ζήσει. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι φορολογούμενοι, οι παραγωγοί του πλούτου, οι ΛΧΑ, οι Πατριώτες και οι ηθικοί ομοερωτιστές με διάθεση κοινωνικής προσφοράς, οι σεμνές γυναίκες, οι γνήσιοι Χριστιανοί που έχουν σιχαθεί τα κρατικιστικά κηρύγματα των κρατικοδιαίτων μελανειμόνων θεομπαιχτών. Εμείς οι Γνήσιοι Έλληνες πρέπει να ασπαστούμε τον Γνήσιο Φιλελευθερισμό και να επαναστατήσουμε χωρίς ενδοιασμούς εναντίον των κρατικιστών τυράννων μας και των υπαλληλίσκων τους. Να τους σαρώσουμε, να τους σκοτώσουμε, να τους κρεμάσουμε από τις κωλότριχες, να τους κονιοτροποιήσουμε, να τους γαμήσουμε τις γυναίκες και να τους σουβλίσουμε τις πεθερές. Και αφού δεν καταλαβαίνουν, όλα αυτά πρέπει να γίνουν με βια. Δίκαιη βία, βια υπέρ του Ελληνισμού και της Λευκής Φυλής, βία αμυντική εναντιον των τυράννων μας. Χούντα με σκοπό την πάταξη της κλοπής των παραγωγών. Να τελειώνουμε μια και καλή με τους φόρους και τα μονοπώλια του Κράτους.

Η Ελλάδα μπορεί να γαμήσει όλον τον πλανήτη. Να ανάψει τη δάδα του Φωτός που έχει ξανανάψει στο παρελθόν και να ξαναμπει στην πρωτοπορία της οικουμένης. Τα παράσιτα, οι δημόσιοι υπάνθρωποι μας κρατάνε κάτω, σιδηροδέσμιους στη βαλκανική μιζέρια της υπόδουλης ψωροκώσταινας. Έχουν καταντήσει τους Έλληνες υπόδουλους στους εβραίους, τους λαθραίους, τους ψευτοευρωπαίους. Αυτοί παίρνουν τρισεκατομμύρια από την ψυχή και την τσέπη του Έλληνα και εξαγοράζουν τους πουλημένους ΔΥπάνθρωπους και τους επίδοξους αεριτζήδες για να διαδίδουν το σκοτάδι στο οποίο μας κρατάνε μέσα ως Έθνος, για να τυφλώνουν και να τσακίζουν τους εξαθλιωμένους Έλληνες.


Όχι Πια!

Εμπρός για τον Καπιταλισμό!
Χούντα εδώ και ΤΩΡΑ!
Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ και να εκτελεστούν οι Προδότες, οι Ανθέλληνες και οι Υπάνθρωποι Λαθραίοι φίλοι τους!
Μπείτε στα ΚΕΠ και σφάξτε τους!
Δεν είναι γιατροί, είναι φονιάδες!
Δεν είναι δάσκαλοι, είναι απατεώνες!
Δεν είναι συντηρητές δρόμων, είναι στυγνοί εκμεταλλευτές!
Δεν είναι οικονομικοί μετανάστες, είναι τιποτένια σιχαμερά σκουλήκια!
Αποκεφαλίστε τις "διοικήσεις", τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ και τους σκατοκομμουνιστές σκουπιδιάρηδες!
Και πάνω από όλα: ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ 3ου ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ!


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
ΧΙΛΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!
« Last Edit: July 18, 2016, 05:24:00 pm by Pinochet88 »