Author Topic: Θρίαμβος των φανατικών ισλαμιστών στις εκλογές  (Read 51 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Θρίαμβος των φανατικών ισλαμιστών στις εκλογές των ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ του ΒΕΛΓΙΟΥ. Σε 10 με 20 χρονια το πολύ θα θεσμοθετηθεί ο νόμος της Σαρία στο Βέλγιο μετά από δημοκρατικό δημοψήφισμα δηλώνουν!

Δύο έδρες εξέλεξε στις τοπικές εκλογές των Βρυξελλών το κόμμα Ισλάμ!

Οι βασικές θέσεις του κόμματος είναι η μελλοντική εφαρμογή της Σαρία στην Ευρώπη , η άμεση θεσμοθέτηση του δικαιώματος ηλικιωμένων να παντρεύονται ανήλικα κορίτσια με την συγκατάθεση βεβαίως των γονέων τους, η απαγόρευση ανδρών και γυναικών να βρίσκονται ταυτόχρονα σε κοινούς χώρους (όπως σχολεία, πισίνες, καφετέριες κλπ) εκτός εάν είναι συγγενείς μεταξύ τους και η τιμωρία με θανατική ποινή οποιουδήποτε παραβιάζει αυτούς τους κανόνες.

Η παλαιότερη θέση του Ισλαμικού κόμματος ήταν ότι η δημοκρατία αποτελεί ανοησία και είναι αντίθετη με το Ισλάμ.

Σήμερα έχουμε μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Είμαστε δημοκράτες. Δεν θα επιβάλλουμε την Σαρία με την βία. Θα εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού και αν το θέλει ο λαός θα θεσπίσουμε την Σαρία μέσα από δημοψήφισμα . Φυσικά, αυτή την στιγμή είναι ακόμα πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια. Χρειαζόμαστε ακόμη 10-15 ή και 20 χρόνια δήλωσε ο εκλεγμένος στο Δημοτικό συμβούλιο των Βρυξελλών Redouane Ahrouch.

Φυσικά ο Ahrouch Redouane δεν άλλαξε απόψεις για την δημοκρατία (δεν έγινε δηλαδή ξαφνικά και αυτός ανόητος). Γνωρίζει πολύ καλά ότι η δημοκρατία βασίζεται στην αρχή (και στην πραγματικότητα ανοησία) ότι μια πλειοψηφική ποσότητα ετερογενών , χαοτικά δρώντων και συχνά εύκολα ελεγχόμενων ατομικοτήτων έχει το δικαίωμα να αποφασίζει η ίδια για ολόκληρο το ετερογενές σύνολο και έτσι έχει την δυνατότητα να διαλύει και να ισοπεδώνει την ανώτερη ποιότητα που αποτελεί πάντοτε και μειοψηφία, καθώς κατά τους κανόνες που θέσπισε η ίδια η φύση, σε κάθε τομέα της ζωής (π.χ. στην επιστήμη, στον αθλητισμό,στην τέχνη, στην διανόηση, στην φιλοσοφία κλπ) οι άριστοι και οι καλύτεροι είναι πάντοτε κατά πολύ λιγότεροι αριθμητικά από την μάζα. (Έτσι ακριβώς, εντελώς δημοκρατικά, οι καθεστωτικές λητροσυμμορίες της μεταπολιτεύσεως με τα εκατομμύρια εγγεγραμμένα κομματικά μέλη ισοπέδωσαν την Ελλάδα και την οδήγησαν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.) Βασίζεται επίσης στην αρχή της αριθμητικής ισότητος. Καθένας έχει μια ίση ψήφο ανεξαρτήτως εθνικότητος, φυλής, θρησκείας, πολιτιστικών διαφορών! Δημοκρατία λοιπόν είναι το δικαίωμα των τριτοκοσμικών της Ασίας και της Αφρικής να μετακομίζουν στην Ευρώπη, να πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και αφού (σύντομα) καταστούν αριθμητική πλειοψηφία, να ψηφίσουν και να θεσμοθετήσουν (εντελώς δημοκρατικά) την μετατροπή ολόκληρης της Ευρώπης σε Πακιστάν , Σομαλία και Αφγανιστάν.

Ο Ahrouch Redouane εκτός από το πως λειτουργεί η δημοκρατία δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά και στοιχειώδη αριθμητική. Αντιλαμβάνοται λοιπόν ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των γεννήσεων λευκών και τριτοκοσμικών στην Ευρώπη και τα στοιχεία της συνεχούς αυξανόμενης εισροής λαθρομεταναστών. οι τριτοκοσμικοί (που λαμβάνουν και την υπηκοότητα της χώρας στην οποία γεννιούνται) σε 20 το πολύ χρόνια θα αποτελούν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Και γνωρίζει πολύ καλά ότι ο αποχαυνωμένος και αποβλακωμένος λευκός δημοκράτης, κατά την στιγμή που οι ορδές τριτοκοσμικών Βέλγων, Ουαλών, Ελβετών, Ελλήνων, Γερμανών κλπ που τυγχάνει να είναι διαφορετικού χρώματος και θρησκείας θα τον οδηγούν στον θάνατο δια λιθοβολισμού δεν θα αντισταθεί, αλλά θα δηλώσει ότι σέβεται την απόφαση, καθώς αποτελεί απόφαση της πλειοψηφίας των συμπολιτών του και έχει ληφθεί με δημοκρατικές διαδικασίες! Και εάν εμφανιστεί έστω και την τελευταία στιγμή οποιοσδήποτε που θα προσπαθήσει να εκδιώξει τις μάζεις των δημίων του και να του σώσει την ζωή, το θύμα θα φωνάξει στον σωτήρα του: Eίναι δημοκρατική απόφαση της πλειοψηφίας να εξαφανιστώ! Δεν σέβεσαι τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας και επιτίθεσαι στους συμπολίτες μου μονάχα επειδή έχουν διαφορετική θρησκεία και χρώμα! . Στην συνέχεια το θύμα θα επιτεθεί από κοινού με τους δημίους , στον υποψήφιο σωτήρα, φωνάζοντάς του είσαι φασίστας και ρατσιστής! Αφού πρώτα το θύμα εξοντώσει μαζί με τους δημίους του τον υποψήφιο σωτήρα, στο τέλος θα εξαφανιστεί και ο ίδιος πεθαίνοντας στα χέρια τους, σκεπτόμενος κατά τον θάνατό του: Και τι σημασία έχει ότι εξαφανίστηκα; Aφού έτσι αποφάσισε η δημοκρατία, αυτό ήταν και το σωστό να μου συμβεί! Ο αγώνας για δημοκρατία , ο αγώνας ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό, είναι για μένα υπεράνω από την ίδια μου την ύπαρξη.

Οι βαθυστόχαστες προοδευτικές και δημοκρατικές σκέψεις του παραπάνω ανόητου και υπό εξαφάνισιν λευκού δεν αποτελούν κάποιο μελλοντικό υποθετικό σενάριο. Υπάρχουν ήδη γραμμένες στις σημερινές Βελγικές εφημερίδες (και δημοσιεύονται καθημερινά εδώ και πολλά χρόνια και στις Ελληνικές). Επιτίθενται σε όσους ακολουθώντας την στοιχειώδη λογική αντιδρούν και τους χαρακτηρίζουν ακραίους, αντιδημοκράτες , φασίστες και ρατσιστές που διαταράσσουν την κοινωνική ειρήνη ενώ παρουσιάζουν τους ακραίους φανατικούς ισλαμιστές ως δημοκράτες και υπερασπιστές της κοινωνικής ειρήνης! Όμως στο Βέλγιο ο αριθμός των λευκών μειώνεται συνεχώς καθώς ελάχιστοι κάνουν παιδιά και έτσι υποδιπλασιάζεται σχεδόν σε κάθε επόμενη γενιά. ενώ ο αριθμός των τριτοκοσμικών υπερτετραπλασιάζεται, δεδομένης τόσο της αυξημένης τεκνοποιήσεως όσο και της συνεχούς αφίξεως εκατομμυρίων εισβολέων απο τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Εάν συνεχιστεί η ίδια δημοκρατική πολιτική , τότε δεν χρειάζονται πάνω από 20 χρόνια ακόμη για την πλήρη μετατροπή της Ευρώπης σε Σομαλία , Πακιστάν και Αφγανιστάν (όπως δηλώνει και ο ίδιος ο Ahrouch Redouane).

Παραπομπές

http://www.dhnet.be/regions/bruxelles/article/413419/pourquoi-le-parti-islam-fait-il-peur.html

http://www.lalibre.be/actu/politique-belge/article/775171/pourquoi-le-parti-islam-fait-il-peur.html


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
ρε βλακακο, με αυτη την δημοκρατικη διαδικασια ερχεται ο φασισμος στην Ελλαδα. Δλδ με αυτα που διαβαζουμε απο σενα, θα συμβουλευες τα υπολοιπα κομματα να βγαλουν την ΧΑ παρανομη; Επισης, αν εισαι εναντια στην σαρια, τοτε πρεπεει να επιτρεψεις τους ανθρωπους που ζουν υπο σαρια να ερθουν σαν προσφυγες στην χωρα σου. Αλλοιως εισαι υπερ της σαριας, και αυτοι θα γινουν πολυ δυνατοι στην χωρα τους και θα σε κατακτηκτισουν, σφαξουν τους γερους, παρουν σαν δουλους τα παιδια και βιασουν τις κοπελλες της χωρας σου.  :D :D :D
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
ρε βλακακο, με αυτη την δημοκρατικη διαδικασια ερχεται ο φασισμος στην Ελλαδα. Δλδ με αυτα που διαβαζουμε απο σενα, θα συμβουλευες τα υπολοιπα κομματα να βγαλουν την ΧΑ παρανομη; Επισης, αν εισαι εναντια στην σαρια, τοτε πρεπεει να επιτρεψεις τους ανθρωπους που ζουν υπο σαρια να ερθουν σαν προσφυγες στην χωρα σου. Αλλοιως εισαι υπερ της σαριας, και αυτοι θα γινουν πολυ δυνατοι στην χωρα τους και θα σε κατακτηκτισουν, σφαξουν τους γερους, παρουν σαν δουλους τα παιδια και βιασουν τις κοπελλες της χωρας σου.  :D :D :D
Κάτι προσπαθείς να πεις αλλά δεν το καταλαβαίνω, καταρχάς τι με νοιάζει η ΧΑ; Κατά δεύτερον γιατί να τους επιτρέψω να έρθουν στην χώρα μου και να μην σφάξω τους Ισλαμιστές εκεί που είναι;