Poll

Εθνικοσοσιαλιστής ή δημοκράτης;

Author Topic: Ελεύθερος ή σκλάβος;  (Read 384 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

RV

 • Guest
Ελεύθερος ή σκλάβος;
« on: June 02, 2016, 09:27:53 am »
Είναι φανερή η αδυναμία των παιδιών των ηττημένων


Το 1945 ο Εθνικοσοσιαλισμός ηττήθηκε στρατιωτικά. Η παλαιά γηρασμένη τάξη επανήλθε και μαζί της επέστρεψε η παρακμή στην Ευρώπη και τον κόσμο.
Η τάξη αυτή ως άλλη λερναία ύδρα με κεφαλές της τη δημοκρατία, τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη, τον φιλελευθερισμό, τον κομμουνισμό, τον αναρχισμό, τον αριστερισμό, τον εξισωτισμό, αλυσόδεσε τα έθνη.

Επέβαλε:

1) Αισχρή φορολογία
2) Πλειστηριασμούς
3) Με το ζόρι υπερδανεισμό
4) Τόκο, επιτόκιο, πανωτόκιο, τοκοχρεωλύσιο (η αποπληρωμή χρέους καθίσταται άπιαστο όνειρο)
5) Βαθύπλουτες οικονομικές ελίτ ενώ ο απλός λαός λιμοκτονεί.
6) Πορνεία, ομοφυλοφιλία, διαπόμπευση της οικογένειας.
7) Εγκληματικότητα
8) Οι φυλές λευκή, μαύρη, κίτρινη πρέπει να εκλείψουν. Ο άνθρωπος πρέπει να χάσει την ιδιαιτερότητά του.
9) Κόμματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, μπαχαλάκηδες, όλοι κινούνται πάνω στις ίδιες ράγες.
10) Μουσική, φαγητό, μόδα, όλα κατατείνουν στο ποθούμενο: τη φυλή του μαζανθρώπου.

Το δε ψευδώνυμο της λερναίας ύδρας είναι: "αγορές". Αν όμως τολμήσει κάποιος να το προσδιορίσει, τότε τον περιμένει ο αντιρατσιστικός και η φυλακή.
Όλα αυτά τα βλέπουμε, τα ζούμε, τα υφιστάμεθα. Εάν ανοίξουμε τα πνευματικά μας μάτια θα διαπιστώσουμε τον ψυχικό και πνευματικό μας εξευτελισμό.

Είναι το καθεστώς που επεβλήθη στα έθνη από τους νικητές του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία και η απόσταση που μας χωρίζει από αυτή είναι ένα απλό θέλω. Θέλω λοιπόν να μπορώ να επιλέξω: Εθνικοσοσιαλιστής ή δημοκράτης; Ελεύθερος ή σκλάβος;

Μετά τιμής, Οι "ηττημένοι"


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #1 on: June 02, 2016, 09:53:32 am »

Το 1945 ο Εθνικοσοσιαλισμός ηττήθηκε στρατιωτικά.

Και πολιτικά, και ιδεολογικα.

Quote
Η παλαιά γηρασμένη τάξη επανήλθε και μαζί της επέστρεψε η παρακμή στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Η ευρώπη και ο κοσμος ακμασε οσο ποτέ προηγουμένος μετα την ηττα του εθνικοσοσσιαλισμού. Η δε ευρώπη εχει την μεγαλυτερη διαρκεια ειρήνης απο την εποχη της παξ ρομανα. Στους δεικτες ποιότητας ζωης κτλ, είναι πάντα στην κορυφη.

Quote
τη φυλή του μαζανθρώπου.

Μαζάνθρωπος είναι ο εθνικοσοσσιαλιστής, που χάνει την ταυτότητα του στο ονομα του εθνικου χυλου. Δεν είνια αυτόνομη προσωπικοτητα, αλλά ενταγμένος σε καλουπια, η προσπάθεια του όλη ειναι να μπουνε και τα παιδιά του στα ιδια καλούπια.

Quote
Εθνικοσοσιαλιστής ή δημοκράτης; Ελεύθερος ή σκλάβος;

Και οι δυο είναι μορφες σκλαβιας. Ο πραγματικα ελευθερος ανθρωπος ειναι ο αναρχικος που είναι ενάντια σε καθε ειδους ιεραρχεία.


Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

FIXED

 • Guest
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #2 on: June 02, 2016, 10:18:41 am »

Και οι δυο είναι μορφες σκλαβιας. Ο πραγματικα ελευθερος ανθρωπος ειναι ο αναρχικος πιθηκος που είναι ενάντια σε καθε ειδους ιεραρχεία.
FIXED

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #3 on: June 02, 2016, 12:17:38 pm »

1) Αισχρή φορολογία

Το δε ψευδώνυμο της λερναίας ύδρας είναι: "αγορές". ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
fixed

Inglorious Bastards

 • Guest
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #4 on: June 03, 2016, 12:55:31 am »
^Μου φαίνεται ότι μάλλον το ίδιο εννοείτε και οι δύο, αφού και αυτός σε εισαγωγικά το έβαλε.

mpetomax

 • Guest
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #5 on: June 03, 2016, 09:47:30 am »
Και πολιτικά, και ιδεολογικα.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #6 on: June 04, 2016, 12:49:59 pm »
Όχι, προφανώς και δεν εννοούμε το ίδιο αφού ο τύπος νομίζει η δημοκρατία και ο εθνικοσιαλισμός είναι διαφορετικά πράγματα. Ποια η διαφορά του Κρουπ με τον Ροκφέλερ ή της Ζίμενς με τη Μάικροσοφτ? Καμία. Ο αποβλακωμένος κόσμος ψήφισε τις μαριονέτες των ισχυρών, των μαφιόζων και των απατεώνων και οι απατεώνες μετά βαφτίστηκαν βιομήχανοι και αγορές. Και τι ψηφίζει ο κόσμος σε κάθε εκλογές; Το "Έθνος" και τον Σοσιαλισμό δεν ψηφίζει; Τα πάντα είναι σοσιαλιστικά. Όλα τα μονοπώλια του Κράτους λέγονται κοινωνικά αγαθά. Τα κόμματα όλα ομνύον σε κάθε τι "κοινωνικό" δηλαδή σοσιαλιστικό και όλα μιλάνε για λαό, για έθνος, με το ίδιο κομμουνιστικό νόημα.

Εγώ δεν ξέρω κανέναν να πηγαίνει στην κάλπη και να ψηφίζει κάτι άλλο εκτός από εθνικοσοσιαλισμό. Υπάρχει κανείς που ψηφίζει Καπιταλισμό; Όποιον ψηφοφόρο και να ρωτήσεις αν ψηφίζει καπιταλισμό θα σου πει ότι ο καπιταλισμός είναι ο χοντρός πλούσιος που καπνίζει το πούρο και η ψήφος που ρίχνει είναι είτε γιατί θέλει "κοινωνικά", δηλαδή σοσιαλιστικά, αγαθά από το Κράτος, είτε γιατί θέλει να τον διορίσουν κατευθείαν στο Κράτος. Εδώ και κάποιοι που ψηφίζουν Δράση, ΔΗΞΑΝ και τέτοια, λένε ότι το Κράτος είμαστε όλοι μας. Φαντάσου τι πιστεύουν οι άλλοι. Όλοι οι δημοκράτες πιστεύουν στο απόλυτο εθνικοσιαλιστικό Κράτος. Η ταμπέλα εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα αντιδημοφιλές είδος δημοκρατίας, το οποίο επειδή απέτυχε γρήγορα το έχουν μυθοποιήσει κάποιοι αποτυχημένοι που ...έχουν παίξει 13 διπλά στα προπό (για να τα πάρουν χοντρά), όπως λέει και ο ΝΓΜ. Είναι σαν να λέμε ο Τροτσκισμός (Εθνικοσοσιαλισμός) δεν είναι Κομμουνισμός (Δημοκρατία).

Τα πολιτεύματα δεν τα επιλέγει ο λαός. Το Κράτος από τη στιγμή που μονοπώλησε την εκπαίδευση (λίγο πριν την γαλλική "επανάσταση") έδωσε στα χέρια τις εκπαιδευτικής (ή εκπαιδευτικιστικής από το educationist, όρο που χρησιμοποιούσε ο Ρόθμπαρντ) γραφειοκρατίας απεριόριστη δύναμη επάνω στις συνειδήσεις του λαού. Αυτές αποβλάκωσαν το μυαλό του κόσμου ούτως ώστε να ζητάει και να θέλει συγκεκριμένα πολιτεύματα, τα οποία όλα ενίσχυαν τη δύναμη της κρατικής γραφειοκρατίας, τη δύναμη του Κράτους και μείωναν τη δύναμη της κοινωνίας. Αυτές οι γραφειοκρατίες δημιούργησαν και τον "εθνικοσοσιαλισμό" και τον "κομμουνισμό" και τη σύγχρονη "δημοκρατία" και δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν αυτό το τελευταίο είδος κρατικισμού ως το αγαπημένο τους. Η διαφορά ανάμεσα στα 3 αυτά είναι ποσοτική όχι ποιοτική. Αυξάνεις ή μειώνεις λίγο τη συμμετοχή του λαού, διευρύνεις ή μειώνεις λίγο τη βάση της αναδιανομής, και από το ένα σύστημα έχεις πάει στο άλλο. Η συνταγή που επέλεξαν είναι η βέλτιστη για τα έως τώρα δεδομένα γιατί, όπως προαναφέρω, όλοι έχουν γίνει συνειδητοί σκλάβοι του Κράτους και σχεδόν κανείς δεν δείχνει να μπορεί να αμφισβητήσει τη νομιμοποίηση του, εν αντιθέσει με κάποιους γραφικούς ("προπατζήδες") που υποστηρίζουν εναλλακτικά Κράτη με θαλάμους αερίων και γκούλαγκ. Μόνο ο ΑναρχοΚαπιταλισμός μπορεί να αμφισβητήσει τη ρίζα του κακού.

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Re: Ελεύθερος ή σκλάβος;
« Reply #7 on: June 04, 2016, 01:30:00 pm »
Μαζάνθρωπος είναι ο εθνικοσοσσιαλιστής, που χάνει την ταυτότητα του στο ονομα του εθνικου χυλου.
Ενώ το σωστό είναι να χάνει την ταυτότητά του στο όνομα του αλλότριου εργατικού και γύφτικου χυλού :D Yeap. Αυτονομία ουχί μάζα σου λέγω :D