Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1607 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« Reply #60 on: October 24, 2012, 09:07:11 pm »
Στους ανθέλληνες Γερμανούς όμως μια χαρά τρέχεις να δώσεις δίκιο. Για πες μου, το NPD σαν "συνεχιστές της κληρονομιάς του Χίτλερ" πιστεύεις ότι θεωρούν την Ευρώπη (και την Ελλάδα) κάτι παραπάνω από ζωτικό χώρο της Γερμανίας; Και τι θα βλάψει περισσότερο την "ελληνική αυτοκρατορία" που ονειρεύεσαι; Μια γερμανική κατάκτηση ή οι Αλβανοί που στο κάτω κάτω, σιγά το στρατό που έχουν; Αλλά θα μου πεις, εδώ οι δήθεν πατριώτες χρυσαύγουλοι αρνούνται να διαδηλώσουν κατά της Μέρκελ, στα αδερφάκια τους του NPD θα πουν όχι; Κι εσύ αν και μη χρυσαυγίτης στην ίδια κατηγορία κατατάσσεσαι.

Ο Χότζα τώρα πρόβλημα με τους Έλληνες σαν λαό δεν είχε. Μάλιστα είχε γράψει ένα δεκάτομο βιβλίο από το 1944 ως το 1982, με τίτλο "δυο φίλοι λαοί". Με τα αντιδραστικά στοιχεία είχε πρόβλημα, είτε ήταν Αλβανοί είτε Έλληνες.
Στον ΒΠΠ μας έμπλεξαν Ιταλοί και Άγγλοι, ο Χίτλερ είχε προειδοποιείσει τον Μουσολίνι να μην εμπλακεί στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα σε πόλεμο με την Ελλάδα κάτι που του λέγαν και οι στρατηγοί του. Δεν γίνεται να κατηγορώ για κάποιες ατυχίες της ιστορίας αιωνίως τους Γερμανούς και να αφήνω αυτές τις ατυχίες να καθορίζουν το μέλλον. Το μέλλον της Ευρώπης θέλει όλους τους λαούς της σε συνεργασία και ειδικότερα εμάς και τους Γερμανούς.
δηλαδή εσύ τα έχεις με το Μουσολίνι που μπήκε στην Ελλάδα, όχι επειδή απείλησε την εθνική μας ακεραιότητα, αλλά επειδή με την κίνηση αυτή έβαλε τη "μεγάλη Γερμανία" σε μπελάδες. Δηλαδή αν ήταν ο Χίτλερ σύμφωνος με την εισβολή του Μουσολίνι στην Ελλάδα, εσύ δε θα είχες κανένα πρόβλημα. Αιώνιοι εθνοπροδότες ναζιφασίστες.

Aπό ότι φαίνεται εσύ τρολλάρεις τον εαυτό σου, προσπαθώντας να συνδέσεις μέσα στο μυαλό σου εθνικοσοσιαλισμό και ελληνικό εθνικισμό, παρά το γεγονός ότι το ένα απορρίπτει το άλλο.
Κόψε το ριζοσπάστη και διάβασε τι έχω γράψει ή δεν καταλαβαίνεις τι λέω ή τρολλάρεις.
Πρώτον, τα φύλλα του Ριζοσπάστη από 1918 ως 1955 τα έχω τελειώσει όλα.

Δεύτερον, μην το πάρεις προσωπικά, αλλά όπως όταν ακούω ένα καθυστερημένο παιδί να μου μιλάει, μπορεί να μην καταλάβω τι μου λέει, το ίδιο ισχύει και με εσάς τους φασίστες. Δεν τα γράφεις με τρόπο ώστε να γίνουν κατανοητά. Εγώ μίλησα πάντως για τη γενική γνώμη που έχετε εσείς οι "εθνικοσοσιαλιστές" για τον πόλεμο του 1940, ότι ήταν καταστροφικός για τη Γερμανία λόγω της αναβολής του σχεδίου Μπαρμπαρόσα, και έτσι ή δεν έπρεπε να το είχε κάνει ο Μουσολίνι, ή δεν έπρεπε να είχε πει ΟΧΙ ο Μεταξάς γιατί παρεμπόδισε τον άξονα στο έργο για την "τελική νίκη της φυλής" και λοιπές μπούρδες. Για αυτό σου λέω ότι η εθνικοσοσιαλιστική σκοπιά είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την ελληνική.