Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1634 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« Reply #60 on: October 24, 2012, 03:56:15 pm »
ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ KATA TON NEMEΣΙΣ

Και δεν ξέρεις καν για τι μιλάω.
Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι οι Έλληνες στην Γερμανία συνεχώς κωλοτρίβονται με τους Τούρκους, λογικό λοιπόν να τον περάσουν για Τούρκο άμα έκανε παρέα με Τούρκους συνεχώς και ήταν και υποβαλκάνιος κατσίβελος.
A, εντάξει, εσύ είσαι συνεπής τουλάχιστον. Πες τα στο μαλάκα τον Κεντροναζί που όταν Γερμανοί σκοτώνουν Έλληνες στη Γερμανία δεν έχει πρόβλημα, αλλά όταν το κάνουν Αλβανοί στην Αλβανία τον πειράζει. Εσύ δε φαντάζομαι να έχεις κανένα πρόβλημα με τις εθνοκαθάρσεις παρασιτικών-αντικοινωνικών στοιχείων από τον Χότζα και τον Στάλιν;
Έχει διαφορά το ένα από το άλλο, στην Βόρειο Ήπειρο οι Έλληνες κατοικούν χιλιάδες χρόνια είναι ελληνική γη.
Ό,τι να 'ναι. Αφού κατοικούσαν κάποτε εκεί μόνο Έλληνες, η Βόρεια Ήπειρος ανήκει μόνο στους Έλληνες. Άιντε, να αδειάσει και η Αμερική από όλους τους κατοίκους της και να κατοικούν μόνο οι Ινδιάνοι. Αυτό μου λες.
Τι κάποτε ρε αλβανιάρη; Ακόμα κατοικούν εκεί Έλληνες! Χέστηκα για τους Ινδιάνους, εμένα με νοιάζει τι πήραν από εμένα όχι από τον κάθε βουβαλογάμη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και ναι, Αλβανοί, Τούρκοι, Σκοπιανοί έχουν κομμάτια της αυτοκρατορίας που οφείλουμε κάποια στιγμή να πάρουμε πίσω εξανδραποδίζοντας τους μη Ελληνικούς πληθυσμούς εννοείται.
όταν εσείς οι φασίστες ξεκόψετε από τους φαντασιακούς ρομαντισμούς και το τι υπήρχε κάπου 500.000 χρόνια πριν, και πάρετε χαμπάρι ότι η πολιτική καθορίζεται από το τι υπάρχει ΤΩΡΑ, ίσως γίνετε και άνθρωποι.

Για να τελειώνουμε, οι Έλληνες στην Αλβανία είναι μειονότητα, όπως και να το κάνουμε, και από το 1947 και μετά είχαν αναδείξει έντονη αντικρατική δραστηριότητα και έπρεπε να εκκαθαριστούν. Πώς να σου το πω να το καταλάβεις. Κάτι σαν να ήταν αντιναζιστές στη Γερμανία το 1933.


Έλα, εκδηλώσου ρουφιάνε, τόσα μηνύματα πασχίζεις να το κρύψεις, ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΕ, ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.....  ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ....
Ποιοι Έλληνες μωρή νεμεσούλα; Ζήτημα να είναι 1/10 έλληνες οι βορειοηπειρώτες. Άιντε, εξήγησέ μας το "μεγάλο ευρωπαϊκό όραμα του Αδόλφου τώρα" και άσε τον Χότζα, δεν είναι για τα μούτρα σου.


Ρε ορφανό πουτανί του Χότζα, θρασύτατε τουρκαλβανέ, εδώ περνιούνται για Έλληνες οι ελληνόφωνοι κούτβηδες γεννίτσαροι σαν εσένα, οι Βορειοηπειρώτες δεν θα είναι; Άντε τράβα γαμήσου μωρή πιθηκάρα.
εδώ περνιέσαι εσύ για έλληνας ρε απολίθωμα του ναζισμού.