Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1645 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« Reply #60 on: October 23, 2012, 10:27:54 pm »
ΣΥΝΕΠΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ KATA TON NEMEΣΙΣ

Και δεν ξέρεις καν για τι μιλάω.
Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι οι Έλληνες στην Γερμανία συνεχώς κωλοτρίβονται με τους Τούρκους, λογικό λοιπόν να τον περάσουν για Τούρκο άμα έκανε παρέα με Τούρκους συνεχώς και ήταν και υποβαλκάνιος κατσίβελος.
A, εντάξει, εσύ είσαι συνεπής τουλάχιστον. Πες τα στο μαλάκα τον Κεντροναζί που όταν Γερμανοί σκοτώνουν Έλληνες στη Γερμανία δεν έχει πρόβλημα, αλλά όταν το κάνουν Αλβανοί στην Αλβανία τον πειράζει. Εσύ δε φαντάζομαι να έχεις κανένα πρόβλημα με τις εθνοκαθάρσεις παρασιτικών-αντικοινωνικών στοιχείων από τον Χότζα και τον Στάλιν;
Έχει διαφορά το ένα από το άλλο, στην Βόρειο Ήπειρο οι Έλληνες κατοικούν χιλιάδες χρόνια είναι ελληνική γη.
Ό,τι να 'ναι. Αφού κατοικούσαν κάποτε εκεί μόνο Έλληνες, η Βόρεια Ήπειρος ανήκει μόνο στους Έλληνες. Άιντε, να αδειάσει και η Αμερική από όλους τους κατοίκους της και να κατοικούν μόνο οι Ινδιάνοι. Αυτό μου λες.
Τι κάποτε ρε αλβανιάρη; Ακόμα κατοικούν εκεί Έλληνες! Χέστηκα για τους Ινδιάνους, εμένα με νοιάζει τι πήραν από εμένα όχι από τον κάθε βουβαλογάμη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και ναι, Αλβανοί, Τούρκοι, Σκοπιανοί έχουν κομμάτια της αυτοκρατορίας που οφείλουμε κάποια στιγμή να πάρουμε πίσω εξανδραποδίζοντας τους μη Ελληνικούς πληθυσμούς εννοείται.