Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1702 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« Reply #60 on: October 23, 2012, 07:49:35 pm »
ναι γιαυτο ο αντρεας ελεγε ''θαυμαζουμε το μοντελο αυτοδιαχειρησης της αλβανιας''
ναι, ο Αντρέας θαύμαζε και τον Πάλμε και τον Καντάφι, δηλαδή συνεργάτες της μπουρζουαζίας. Τι προσπαθείς να πεις τώρα; Ένας ήταν ο Χότζα, πουθενά αλλού δεν εφαρμόστηκε ο μαρξισμός-λενινισμός-σταλινισμός χωρίς ίχνος ρεβιζιονισμού, μόνο στην Αλβανία.

ο Χότζα καταπιεζε τους αδερφους μας Βορειοηπειρωτες το παιζεις και ΕΘΝΙΚΟμπολσεβικος τρομαρα σου
Καλά τους έκανε ρε παπάρα, αφού δεν είχαν αλβανική εθνική συνείδηση.

γιατι να εχουν γαμω το γαιδαρο του Χοτζα Ελληνες ειναι σε κατεχομενο εδαφος
οπότε είναι εχθροί του κράτους. Αν δεν ήθελαν να αντιμετωπίζονται έτσι, ας έρχονταν στην Ελλάδα. Στην Αλβανία θα είναι Αλβανοί.


Οπότε για τον "εθνικο" κομμουνιστή οι Έλληνες εκτός Ελλάδος δεν έχουν καν το δικαίωμα να δηλώνουν Έλληνες. Αν δε είναι και "αληθινός κομμουνιστής" τουρκαλβανός ο ηγέτης, ας τους σφάξει κιόλας, στα αρχίδια του "εθνικο"κομμουνιστή..... έτσι πες τα να σε καταλάβουμε τι ρουφιάνος είσαι και κωλοδιεθνιστής
Σε εμένα τα λες; Πες τα στους χρυσαυγίτες που λένε ότι καλά κάνει το NPD και βαράει έλληνες επειδή είναι ξένοι στη χώρα. Άρα ΧΑ = διεθνιστές.


Ούτε ο Παύλος Τσίμας να ήσουνα ρε ψευτρόνι της δεκάρας. Ο Κασιδιάρης δήλωσε πολλαπλά δημοσίως, ότι όπου γης, όταν χέρι σηκώνεται εναντίον Έλληνα, ότι και να είναι αυτό, πρέπει να κόβεται. Με βρίσκει σύμφωνο η επίσημη αυτή άποψη του κόμματος.
Eκτός αν είναι χέρι γερμανού νεοναζιστή.

Για πες μου, τι είπε η ΧΑ όταν δολοφονήθηκε από τα ασπόνδυλα αδερφάκια της του NPD ο Έλληνας μεροκαματιάρης κλειδαράς στο Μόναχο; Ή όταν πιάστηκαν 3 νεοναζί για δολοφονίες 8 Ελλήνων και Τούρκων μέσα σε 10 χρόνια;

Πόση πλάκα έχεις όταν μιλάς για "κομμουνιστικό double talk" εσύ ρε πρόβατα του Μιχαλομπετόβλακα. Πέτα τώρα πάλι κανένα τσιτάτο του Κασιδιάρη μπας και αισθανθείς μάγκας, παράσιτο.

Ρε φερέφωνο του αριστερού συστήματος, τίποτα καλύτερο δεν έχεις να πεις; Τα ΙΔΙΑ επιχειρήματα με την Τρέμη και τον Τσίμα ρε ξεφτίλα. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό τον ρώτησαν τον Κασιδιάρη, σε σχέση με Γερμανούς αν πειράξουν Έλληνες στη Γερμανία. Και απάντησε αυτό που έγραψα. Έλεος ρε Χοτζαπίθηκα.
Πες ρε πρόβατο του Μιχαλορουφιάνου αν είπε κάτι η ΧΑ εναντίον του NPD όταν έγιναν αυτές οι δολοφονίες, και άσε τις γενικές και αόριστες μαλακίες που λέει ο Κασιδιάρης.

Υ.Γ. Αν το σύστημα ήταν "αριστερό" θα ήσασταν παράνομοι χρόνια τώρα. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σας κρατάνε επειδή σας θέλουν για μπράβους τους.