Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« on: October 22, 2012, 06:45:28 am »
ναι ρε μαλακα θα περιμενουμε να κυβερνησουν οι μπετοι ''να δουμε πως θα πανε τα πραματα''. Καταρχας ιδεολογικα ειναι για τον πουτσο και πρακτικα.
Και οταν λεω βιομηχανους δεν ενωω ντε και καλα ελληνες,Τον χιτλερ αμερικανοι του τα σταζανε,ασε που καρασυμφερει εστω και τις λιγες βιομηχανιες ΚΑΙ τους δημοσιους φορεις (ΕΥΔΑΠ μεθαυριο, ΔΕΗ κλπ) να στελνουν ταγματα εφοδου οι ρουφιανομαυροηλιολουστοι να σπανε τις απεργειες ''επειδις εχει αριστερους'' και τετοια.Και φυσικα λογω του βεβαρυμενου παλαιοκοματικου παρελθοντως των συνδικαλιστικων ηγεσιων ο λαουτζικος (που ηταν ΠΑΝΤΑ για το αρχιδι καβαλα και λειψος) θα λεει ''ετσι,σπαρτιατες,δειρτε τα κοπροσκυλα''



Υπάρχει καμιά άλλη εναλλακτική την περίοδο αυτή; Κάτσε με τον Αντωνάκη και τον Βενιζέλο να σε κάνει εργασιακή Κίνα της Ευρώπης τότε, τι να σου πω. Ή περίμενε το νέο ΣυριζοΠασοκιστάν να σου βρει δουλειά.

Πες μου μία περίπτωση που η ΧΑ έστειλε κόσμο να σπάσει απεργία. Ούτε νομίζω πως τους πειράζει να "έχει αριστερούς" εργαζόμενους, αφού κι αυτοί αριστεροί οικονομικά δηλώνουν. Kομματόσκυλα του ΠΑΜΕ να μην έχει και συνδικαλιστάδες σαν αυτούς που αναφέρεις. Η ΧΑ πασχίζει και για λόγους εγωισμού να μην θεωρηθεί αστική ακροδεξιά, οπότε θέλοντας και μη, θα κρατήσει στάση (εθνική και) λαϊκή.

οι οικογένειες αυτές βασικά ήταν κεντροαριστερές οσο πούλαγε η κεντροαριστερά, και δεξιές οταν πούλαγε η δεξιά.Τουμπάρουν ανάλογα με το vibe του ''λαου του κατατρεγμενου''.Τωρα που πουλάει ο εθνικισμός γιατί να μην το γυρίσουν. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΟΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ

Δεν είναι έτσι, στη Μεταπολίτευση ήταν κατά τουλάχιστον 80%, κεντροαριστερά/ψευδοαριστερά τα μεγαλολαμόγια και τζάκια που λήστεψαν το δημόσιο, μαζί με τις στρατιές των κολαούζων τους φυσικά. Ασφαλώς και θα προσπαθήσουν να το γυρίσουν τώρα, αφού κυνηγάνε την εξουσία από όπου κι αν προέρχεται και το χρήμα που ο προσεταιρισμός της συνεπάγεται, το οποίο δεν έχει πατρίδα. Για μια ακόμα φορά θα μείνει να δούμε αν η εξουσία θα ΕΧΕΙ πατρίδα ή θα έχουμε μια απ' τα ίδια..
« Last Edit: October 22, 2012, 06:49:13 am by Codename Nemesis Ghost »