Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1254 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« on: October 21, 2012, 08:48:55 am »
Φτάνει με τις μαλακίες τις κομμουνιστικές. Στάλιν Μάο και αρχιδιές. Εργατιά, Αγροτιά κλπ.

Εϊναι τόσο απλό, αντί να κάθεσαι σκατομαλάκα να αναρωτιέσαι τι πρέπει να ακολουθήσεις, την "θεωρία" του Μάο, του Στάλιν ή του οποιουδήποτε, αναρωτήσουν τι είδους είναι η χώρα σου. Είναι αγροτική; Είναι βιομηχανική; Ανάλογη οικονομική πρακτική αρμόζει, γαμημένα καμένα μυαλά κομμούνια οι Μάο-Μάο και οι Στάλιν σας μάραναν, γαμίδια...
Μίλησε ο θαυμαστής του Πολατίδη και του Ρουντούλ'.


Πάλι τα ίδια ρε Μαίλη; Τα ίδια θα έγραφα και σήμερα ρε γαμημένο ρεμάλι, στην Βουλή εκεινη που υπήρχε την περίοδο που τα έγραφα, πράγματι αυτοί οι δύο λέγανε από τα σωστότερα εκεί μέσα. Τι δεν καταλαβαίνεις;σας ποναει  τσιρακια της κανελλη που ανοιξαν γραφεια μεσα στο καστρο σας.δηθεν εθνικομπολσεβικοι πειτε οτι ειστε εθνοσταλινικα αποβρασματα.αλλα θα το βρειτε απο τους αγνους εθνικοτροτσκιστες και εθνικομαοιστες και συντομα
Δεν μπορείς να είσαι μαοϊκός αν δεν είναι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ρε σπόρε. Σε πονάει η πούτσα που έφαγες το 1945, το ξέρω, αλλά μη λες ότι είσαι εθνομαοϊκός γιατί χαλάς το όνομα, πες την αλήθεια ότι είσαι τσιράκι του Κρουπ και του παππού Μπους.

Εθνικομπολσεβικισμός σημαίνει ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙΣΤΗ.

τι λες βρε ηλιθιε ο Τιμονιερης σας γαμισε καλα φαγατε τα μουτρα σας στη Κινα.εγω δεν ειμαι εθνομαοικος ειμαι εθνοκεντρωος αλλα υποστηριζω τις αντισταλινικες δυναμεις

ΜΑΟ+ΧΙΤΛΕΡ=ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ
ρε ανιστόρητο άτομο, ο Μεγάλος Τιμονιέρης έδιωξε τους Σοβιετικούς του Χρουτσόφ, τους ρεβιζιονιστές. Με τον Στάλιν πάντα συνυπήρχε, πάντα ήταν σταλινικός όπως και ο Χότζα.

Αυτά περί "ιμπεριαλιστικού πολέμου των Βιετκόνγκ κατά του νοτίου Βιετνάμ" είναι σα να λες "ιμπεριαλιστικός πόλεμος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατά της Γερμανίας". Οι Βιετμίνχ πρώτα και οι Βιετκόνγκ στη συνέχεια, συνένωσαν έναν ολόκληρο λαό ενάντια στους αποικιοκράτες και τους συνεργάτες τους. Το "νότιο Βιετνάμ" ήταν απλά 5-10 σκουλήκια ανάλογα με τον Ράλλη και τον Τσολάκογλου, και ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ άρχισαν να κυνηγάνε κομμουνιστές μετά τη συμφωνία της Γενεύης το 1954 και να εκμεταλλεύονται ένα λαό που είχε παλέψει για ελευθερία ήδη δέκα χρόνια. Όλος ο λαός ήταν με τους Βιετκόνγκ, οι Αμερικάνοι έριχναν ναπάλμ στα χωριά μήπως και σώσουν τους συμμάχους τους στη Σαϊγκόν από τη λαϊκή οργή που τους περίμενε. Ο βιετναμέζικος λαός ήταν ΠΑΝΤΑ ενωμένος και πολεμούσε για ελευθερία. Ο χωρισμός του σε βόρειο και νότιο ήταν σχέδιο των ιμπεριαλιστών, και οι Βιετκόνγκ πολέμησαν για την ΕΝΩΣΗ της χώρας και το πέτυχαν σε πείσμα των ιμπεριαλιστών.

Υ.Γ. Κεντρώος σημαίνει αντεπαναστάτης. Το "κέντρο" προωθεί έναν τρίτο δρόμο, που ούτε πολεμάει τον καπιταλισμό ούτε φέρνει τον σοσιαλισμό, οπότε είναι το ίδιο επικίνδυνο για τους εργάτες όσο και ο ναζισμός. Ή κεντρώος θα είσαι ή μαοϊκός. Με το να λες ότι είσαι και τα δύο, είσαι προβοκάτορας αντεπαναστάτης. Και με το να λες ότι είσαι και "κεντρώος αντισταλινικός" δείχνεις πραγματικά τι είσαι. Άιντε υποστήριξε τη δικτατορία της μπουρζουαζίας και άσε το Στάλιν και το Μάο, δεν είναι για τα κυβικά σου αυτοί.


Πάλι εσύ; Πάλι με το Βιετνάμ θα μας πρήξεις τους όρχεις; Τι έχεις πάθει ρε πούστη, κόψε λίγο το ρύζι γιατί βλέπω τα μάτια σου να έχουν γίνει σχιστά αρχίδι.
Με ποιον με μπερδεύεις μωρή τρύπια καπότα; Εγώ απλά ανέφερα στην αρχή εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους, ο μαξ και ο κεντροναζί επικεντρώθηκαν στο θέμα του Βιετνάμ.


Ρε αρχίδι γαμώ το ρύζι σου, εσύ δεν ήσουν πριν από μήνες που μας είχες πρήξει τα αρχίδια ενώ μιλάγαμε για την Ελλάδα, με τους "αγνούς κομμουνιστές" του Βιετνάμ και της Καμπότζης; Κόψε ρε πούστη το ρύζι γιατί έχουν σφίξει τα προγούλια σου πουτανόσκυλε.Ο πραγματικός πατριωτισμός είναι βαθιά αντιφασιστικός. Ο πόλεμος του Στάλιν ήταν πατριωτικός, ενώ του Χίτλερ ιμπεριαλιστικός. Ο τριακονταετής λαϊκοδημοκρατικός πόλεμος (1945-1975) των Ινδοκινέζικων λαών (Βιετνάμ, Καμπότζη, Λάος) ως την τελική νίκη, ήταν βαθιά αντιιμπεριαλιστικός. Ο λαϊκός πατριωτισμός δεν έχει καμιά σχέση με τον αστικό (μπουρζουάδικο) εθνικισμό, που εξυπηρετεί - και σύμφωνα με τον Αϊνστάιν - μόνο τις πολεμικές βιομηχανίες των κρατών και των πολυεθνικών.


Γαμώ το double talk σου κολωΚΚΕ. Όλοι οι παραπάνω πόλεμοι ήσαν πατριωτικοί. Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός και ο ιμπεριαλισμός κάθε είδους είναι παρόμοια πράγματα και συμπλέκονται εννοιολογικά και σημασιολογικά. Οι μόνες διαφορές είναι σε ποιον αναφερόμαστε. Στον πατριωτισμό/εθνικισμό/ιμπεριαλισμό του κάθε είδους φυλής/έθνους/χώρας ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ; Ή στον αντίστοιχο του Στρατηγού, Πολιτικού, Βιομήχανου, κτλπ;
O φασισμός δεν είναι πατριωτισμός, αφού οδηγεί σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους που καταστρέφουν και διαμελίζουν το έθνος (βλέπε πού κατέληξε η Γερμανία το 1945). Πατριωτικοί πόλεμοι είναι οι εθνικοαπελευθερωτικοί. Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι κρύβουν άλλα συμφέροντα από πίσω, οικονομικά και όχι μόνο.

ΚΚΕς ναι, "Κ"ΚΕς όχι.Τα αρχίδια μας κουνιούνται. Ριζοσπάστης και βάλε. Κλασσικό ΕΜΕΤΙΚΟ κομμουνιστικό double talk. Άσε τις αρχιδιές αυτές για κανέναν χαχόλο ΓΑΜΗΜΕΝΕ, η ουσία της ιστορίας είναι η σύγκρουση των εθνών και των φυλών και των πολιτισμών. Το αν θα έρθεις εσύ, επειδή έχεις μια αποτυχημένη θεωρία της δεκάρας, και θα σκύψεις επάνω στην ροή της Ιστορίας και θα πεις "στη φάση αυτή που το τάδε έθνος έχει υπό το δείνα έθνος, ο πόλεμος του δείνα έθνους είναι και καλά 'πατριωτικός/εθνικοαπελευθερωτικός/πάναγνος/άσπιλος/δίκαιος' κλπ κλπ," δεν ενδιαφέρει κανέναν βρε γελοίε, ούτε την Ιστορία φυσικά. Πόλεμος είναι και σε κάθε πόλεμο έντερα χύνονται και μυαλά ζωντανά στο χώμα και στο τσιμέντο. Ή μίλα για τα έθνη και την πορεία τους ή αν δεν σου αρέσουν οι πόλεμοι πες απλά "δεν μου αρέσουν οι πόλεμοι". Μην προσπαθείς να καθαγιάσεις οργεουλικά αυτό που θέλεις και μόνο. Και κόψε το ρύζι γαμώ την Καμπότζη σου, εδώ είναι Ελλάδα ρε προλεταρίσκε!