Author Topic: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ  (Read 1662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Re: Και στα ΒΠ η "λαικη" ΧΑ
« on: October 19, 2012, 05:01:58 am »
σας ποναει  τσιρακια της κανελλη που ανοιξαν γραφεια μεσα στο καστρο σας.δηθεν εθνικομπολσεβικοι πειτε οτι ειστε εθνοσταλινικα αποβρασματα.αλλα θα το βρειτε απο τους αγνους εθνικοτροτσκιστες και εθνικομαοιστες και συντομα
Δεν μπορείς να είσαι μαοϊκός αν δεν είναι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ρε σπόρε. Σε πονάει η πούτσα που έφαγες το 1945, το ξέρω, αλλά μη λες ότι είσαι εθνομαοϊκός γιατί χαλάς το όνομα, πες την αλήθεια ότι είσαι τσιράκι του Κρουπ και του παππού Μπους.

Εθνικομπολσεβικισμός σημαίνει ΠΟΥΤΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΑΖΙΣΤΗ.

τι λες βρε ηλιθιε ο Τιμονιερης σας γαμισε καλα φαγατε τα μουτρα σας στη Κινα.εγω δεν ειμαι εθνομαοικος ειμαι εθνοκεντρωος αλλα υποστηριζω τις αντισταλινικες δυναμεις

ΜΑΟ+ΧΙΤΛΕΡ=ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΙΑ
ρε ανιστόρητο άτομο, ο Μεγάλος Τιμονιέρης έδιωξε τους Σοβιετικούς του Χρουτσόφ, τους ρεβιζιονιστές. Με τον Στάλιν πάντα συνυπήρχε, πάντα ήταν σταλινικός όπως και ο Χότζα.

Αυτά περί "ιμπεριαλιστικού πολέμου των Βιετκόνγκ κατά του νοτίου Βιετνάμ" είναι σα να λες "ιμπεριαλιστικός πόλεμος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατά της Γερμανίας". Οι Βιετμίνχ πρώτα και οι Βιετκόνγκ στη συνέχεια, συνένωσαν έναν ολόκληρο λαό ενάντια στους αποικιοκράτες και τους συνεργάτες τους. Το "νότιο Βιετνάμ" ήταν απλά 5-10 σκουλήκια ανάλογα με τον Ράλλη και τον Τσολάκογλου, και ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ άρχισαν να κυνηγάνε κομμουνιστές μετά τη συμφωνία της Γενεύης το 1954 και να εκμεταλλεύονται ένα λαό που είχε παλέψει για ελευθερία ήδη δέκα χρόνια. Όλος ο λαός ήταν με τους Βιετκόνγκ, οι Αμερικάνοι έριχναν ναπάλμ στα χωριά μήπως και σώσουν τους συμμάχους τους στη Σαϊγκόν από τη λαϊκή οργή που τους περίμενε. Ο βιετναμέζικος λαός ήταν ΠΑΝΤΑ ενωμένος και πολεμούσε για ελευθερία. Ο χωρισμός του σε βόρειο και νότιο ήταν σχέδιο των ιμπεριαλιστών, και οι Βιετκόνγκ πολέμησαν για την ΕΝΩΣΗ της χώρας και το πέτυχαν σε πείσμα των ιμπεριαλιστών.

Υ.Γ. Κεντρώος σημαίνει αντεπαναστάτης. Το "κέντρο" προωθεί έναν τρίτο δρόμο, που ούτε πολεμάει τον καπιταλισμό ούτε φέρνει τον σοσιαλισμό, οπότε είναι το ίδιο επικίνδυνο για τους εργάτες όσο και ο ναζισμός. Ή κεντρώος θα είσαι ή μαοϊκός. Με το να λες ότι είσαι και τα δύο, είσαι προβοκάτορας αντεπαναστάτης. Και με το να λες ότι είσαι και "κεντρώος αντισταλινικός" δείχνεις πραγματικά τι είσαι. Άιντε υποστήριξε τη δικτατορία της μπουρζουαζίας και άσε το Στάλιν και το Μάο, δεν είναι για τα κυβικά σου αυτοί.


Πάλι εσύ; Πάλι με το Βιετνάμ θα μας πρήξεις τους όρχεις; Τι έχεις πάθει ρε πούστη, κόψε λίγο το ρύζι γιατί βλέπω τα μάτια σου να έχουν γίνει σχιστά αρχίδι.