Author Topic: Εχω μια αδελφη, κουκλιτσα αληθινη  (Read 986 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Ο Φορντ ήταν αντισημίτης και ο Στάλιν τον θαύμαζε προσωπικά. Αλλά αν εσύ μιλάς ευνοϊκά για "πλούσιους αμερικάνους" πάει περίπατο η όποια παπαρολογία σας για "αντικαπιταλισμό" και επιβεβαιώνεται ότι στην ουσία είσαστε υπηρέτες των πλουσίων.

Στο Στάλινγκραντ οι ηρωικοί στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού πολέμησαν μέχρις ενός πάνω σε λόφους και μέσα σε σπίτια, με αριθμούς 1 εναντίον 9, μέχρι να κάνει ο Ζούκοφ τον μεγάλο ελιγμό της 19ης Νοεμβρίου που περικύκλωσε το γερμανικό στρατό. Οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, ακόμα και περικυκλωμένοι για 3 μήνες πολεμούσαν σαν θηρία, ενώ οι γερμανοί όταν περικυκλώθηκαν από τον Ζούκοφ έμειναν ακίνητοι και περίμεναν τον Μανστάιν από έξω να τους σώσει (φυσικά έφαγε τα μούτρα του). Ακόμα όμως και έτσι όπως τα λες να είναι, με δήθεν μαζικές λιποταξίες από τον Κόκκινο Στρατό, αυτό κάνει τον Στάλιν ΑΚΟΜΑ πιο μάγκα, γιατί και με μαζικές λιποταξίες στο στρατό του, κατάφερε και σας γάμησε τα πρέκια και μπήκε στο Βερολίνο νικητής, αντίθετα με τον δικό σας αρχηγό που όσο είχε δύναμη το έπαιζε μάγκας σε όλο τον πλανήτη, και όταν έχασε αυτή τη δύναμη κλείστηκε σαν το σκουλήκι στην τρύπα του και αυτοκτόνησε.

Πηγές αν θες υπάρχουν άπειρες, κιόλας μπορώ να ανοίξω τόπικ με καμιά 10αριά από αυτές. Αλλά μέχρι και ο Finalboss στο Battlefield έδινε πηγές που επιβεβαίωναν την καπιταλιστική και βαθιά ταξική-εκμεταλλέυτική φύση του ναζιστικού κόμματος.
Στον εθνικοσοσιαλισμό δεν κάνει κουμάντο ούτε ο εργάτης ούτε ο πλούσιος όταν ο πλούσιος πάει να κάνει τον μάγκα και δεν ακολουθεί τις επιταγές του κράτους και του ηγέτη του έρχεται το μεγάλο μαχαίρι και τον κάνει τας κεμπάπ και όταν κάποιος διασπαστής θέλει να ξεσηκώσει τον λαό με απατηλές υποσχέσεις παθαίνει τα ίδια. Για το κατά πόσο ήταν μάγκας ο Στάλιν με 20 εκατομμύρια απώλειες, με τις πατροπαράδοτες ρώσικες τακτικές και τον χειμώνα που συνέτριψαν τους Πολωνούς, τον Κάρολο τον 12ο της Σουηδίας και τον Ναπολέοντα είναι απορίας άξιο. Δεν λέω ότι ο Στάλιν ήταν άσχετος αλλά ΟΚ είναι σχεδόν αδύνατον να κατακτήσεις την Ρωσία.
άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Αν ο καπιταλιστής το παίζει "εθνικόφρων" τον αφήνετε να συνεχίσει να πλουτίζει εις βάρος του έθνους. Εμείς αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν θεωρούμε ΚΑΝΕΝΑΝ πλούσιο σαν πατριώτη ούτε σαν φιλολαϊκό.

20 εκ. νεκρούς είχε η ΕΣΣΔ γιατί βάστηξε όλο τον πόλεμο μόνη της. Και η Γερμανία 20 εκ. νεκρούς είχε. Και πιο άσχετο άτομο περί των στρατιωτικών από τον Χίτλερ δεν παίζει να έχει υπάρξει στη σύγχρονη ιστορία. Συνεχώς χάλαγε τα όποια σωστά σχέδια των στρατηγών του.


Ο Χίτλερ δεν ήταν άσχετος, ήταν ένας βάρβαρος τον οποίον αδυνατείς να κατανοήσεις κομμούνι. Δεν λέω ότι από την αρχή σκοπό είχε να χάσει. Αυτό που έκανε το έκανε ως Ίκαρος. Πέταξε όσο ψηλά μπορούσε, για να εγγράψει με μεταφυσικό τρόπο το όνομά της Γερμανίας στην Ιστορία, ακόμα κι αν αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την κατακρύνμισή της για πολλά χρόνια στο μέλλον. Αλλά η Ιστορία δε κρίνεται στα χρόνια, αλλά στους αιώνες και στις χιλιετίες. Δεν μπορείς να καταλάβεις ρε υλιστή διεθνιστή ανθέλληνα.... τράβα γαμήσου κόκκινο ρεμάλι του κερατά, καννίβαλε ρουφιάνε
Μα ναι, αφού το είπε και ο παγκοσμίου φήμης επιστήμων εκ Μαρόκου Κασιδιάρης ότι τον Χίτλερ "δεν τον έχει κρίνει ακόμα η ιστορία". Περιμένουμε εναγωνίως τον πακιστανό Μιχαλολιάκο, τον μαροκινό Κασιδιάρη και τον τουρκοβούλγαρο "Μακεδόνα" νέμεσις να μας δώσουν την κρίση τους.

Πλάκα πάντως έχει που λες στην αρχή "ήταν ένας βάρβαρος" για να καλύψεις τους ύμνους σου για τον Χίτλερ που ακολουθούν μετά. Βάρβαρος ξεβάρβαρος αλλά τον τιμάς μουνάκι.


Μην ανυσηχείς, δεν διεκδικώ τον τίτλο του Μακεδόνα, 'Μακεδόνες' είπαμε είναι μόνο οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι σύντροφοί σου, διαχρονικέ προδότη.

Εσύ από ποιο μέρος της Ελλάδας είσαι, θα μας πεις; Για κοίτα ρε κάτι Παπαρήγες που θα βγάλουν το ελληνόμετρο και το ρασιαλόμετρο στους εθνικιστές. Τράβα ρε τουρκαλβανέ να ρουφήξεις το πουλί της μούμιας του Λένιν, προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις πριν σαπίσει.

Ποιους ύμνους βρε υποκείμενο, σου λέω ξεκάθαρα ξανά ότι είμαι υπέρ Πανευρωπαϊκών οραμάτων. Αλλά δεν είμαι σε καμία περίπτωση υπέρ της κατοχής της χώρας από ξένες δυνάμεις, ότι κι αν υποτίθεται ότι εξυπηρετεί αυτό. ΑΝ ήμουν Γερμανός ίσως τον τιμούσα, ίσως τον καταριόμουν ως καταστροφέα, δεν ξέρω. Τώρα δεν με πολυαφορά προσωπικά η ύπαρξή του.
Τι σχέση έχω εγώ ρε γερμανόψυχο κωλόζωο με σκοπιανούς και βούλγαρους αστο-εθνικιστές; Ο προδότης του κομμουνισμού Τίτο ανέθρεψε τέτοια κινήματα, που φυσικά καμιά σχέση δεν είχαν με τον εργαζόμενο λαό της Γιουγκοσλαβίας, ούτε τώρα έχουν με το λαό της ΠΓΔΜ που τα απορρίπτει παρά την προσπάθεια προπαγανδισμού από τις αστο-εθνικιστικές κυβερνήσεις Γκλιγκόροφ-Γκρουέφσκι περί "σλαβικότητας του Μεγαλέκου" κλπ.


Με αυτούς δε σκότωνες τους Έλληνες, για να κάνεις τη Μακεδονία ανεξάρτητη και κομμουνιστική αλβανοβουλγαρική; Το ξέχασες ρουφιάνε της Μόσχας;

Α ώστε είναι "προδότης του κομμουνισμού" ο Τίτο;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

Βρε ΓΑΜΗΜΕΝΕ Χοτζαπίθηκε, τι σκατά, άχυρα έχεις στο κεφάλι σου; Δεν καταλαβαίνεις πόσο αστείος είσαι; Παριστάνεις όπως κάθε κομμούνι τον μικρό Σταλινίσκο, δικάζεις και καταδικάζεις, "αληθινός κομμουνιστής" ο ένας, "προδότης του κομμουνισμού" ο άλλος, "ρεβιζιονιστής" ο παράλλος, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;;  Πως την είδες ρε γαμίδι; Και ΑΣΦΑΛΩΣ ανάλογες αντιλήψεις, καταδίκες κτλπ εκφράζει κατά το δοκούν κάθε παρανοημένο κομμούνι. Εσείς μωρές θα σώσετε την Ελλάδα; Εσείς δεν μπορείτε να αποφασίσετε ούτε ποιος είναι ο προδότης του κομμουνισμού ή ο αληθινός κομμουνιστής! Και άνετα θα σφάζατε ο ένα τον άλλον πριν σφάξετε τους νορμάλ ανθρώπους, για να αποδείξετε ποιανού η παράνοια είναι "σωστότερη"! Δεν πας για κάνα μπάνιο λέω εγώ μωρή πιθηκάρα; Οι "εργαζόμενοι λαοί" επειδή εργάζονται δηλαδή, τι σημαίνει αυτό; Αυτοί δέχονται και αναπαράγουν την προπαγάνδα του Γκρούεφσκι και του κόμματός του και παριστάνουν τους Μακεντόνσκι γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν.

Αλλά έτσι είναι, ότι σου κατέβει, λες. Τραγούδα λοιπόν πιθηκάρα, τζάμπα είναι....