Author Topic: Εχω μια αδελφη, κουκλιτσα αληθινη  (Read 992 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

National Bolshevik

  • Νταβατζής
  • Komkor
  • *****
  • Posts: 1633
  • Φήμη -3
    • View Profile
ασε που η μαχιμοτητα του φανηκε στην Φινλανδια μια χουφτα αντρες τον καθηλωσαν για 2 ολοκληρα χρονια
ρε μπήκα μέσα στην πρωτεύουσά σου, σε ξεκώλιασα μέσα στη Γερμανία. Το γαμήσι που έφαγες πήγε από Λένινγκραντ μέχρι Βερολίνο, τι άλλο θες, δε χόρτασες ακόμα;
Το να πολεμάς έναν στρατό που έχει διασπάσει τις δυνάμεις του στην μισή Ευρώπη και να έχεις 20 εκατομμύρια απώλειες δεν το λες επιτυχία. Και σου υπενθυμίζω οι στρατιώτες των SS που ήταν εθελοντές και δεν είχαν κανένα συμφέρον να βρίσκονται εκεί πέθαιναν μέχρι ενός, οι Ρώσοι που πολεμούσαν θεωρητικά για την πατρίδα τους λιποτακτούσαν, αυτομολούσαν και έπρεπε να έχουν τον κομισάριο από πίσω τους για να πολεμήσουν.

Ο Φορντ ήταν αντισημίτης και ο Στάλιν τον θαύμαζε προσωπικά. Αλλά αν εσύ μιλάς ευνοϊκά για "πλούσιους αμερικάνους" πάει περίπατο η όποια παπαρολογία σας για "αντικαπιταλισμό" και επιβεβαιώνεται ότι στην ουσία είσαστε υπηρέτες των πλουσίων.

Στο Στάλινγκραντ οι ηρωικοί στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού πολέμησαν μέχρις ενός πάνω σε λόφους και μέσα σε σπίτια, με αριθμούς 1 εναντίον 9, μέχρι να κάνει ο Ζούκοφ τον μεγάλο ελιγμό της 19ης Νοεμβρίου που περικύκλωσε το γερμανικό στρατό. Οι στρατιώτες του Κόκκινου Στρατού, ακόμα και περικυκλωμένοι για 3 μήνες πολεμούσαν σαν θηρία, ενώ οι γερμανοί όταν περικυκλώθηκαν από τον Ζούκοφ έμειναν ακίνητοι και περίμεναν τον Μανστάιν από έξω να τους σώσει (φυσικά έφαγε τα μούτρα του). Ακόμα όμως και έτσι όπως τα λες να είναι, με δήθεν μαζικές λιποταξίες από τον Κόκκινο Στρατό, αυτό κάνει τον Στάλιν ΑΚΟΜΑ πιο μάγκα, γιατί και με μαζικές λιποταξίες στο στρατό του, κατάφερε και σας γάμησε τα πρέκια και μπήκε στο Βερολίνο νικητής, αντίθετα με τον δικό σας αρχηγό που όσο είχε δύναμη το έπαιζε μάγκας σε όλο τον πλανήτη, και όταν έχασε αυτή τη δύναμη κλείστηκε σαν το σκουλήκι στην τρύπα του και αυτοκτόνησε.

Πηγές αν θες υπάρχουν άπειρες, κιόλας μπορώ να ανοίξω τόπικ με καμιά 10αριά από αυτές. Αλλά μέχρι και ο Finalboss στο Battlefield έδινε πηγές που επιβεβαίωναν την καπιταλιστική και βαθιά ταξική-εκμεταλλέυτική φύση του ναζιστικού κόμματος.
Στον εθνικοσοσιαλισμό δεν κάνει κουμάντο ούτε ο εργάτης ούτε ο πλούσιος όταν ο πλούσιος πάει να κάνει τον μάγκα και δεν ακολουθεί τις επιταγές του κράτους και του ηγέτη του έρχεται το μεγάλο μαχαίρι και τον κάνει τας κεμπάπ και όταν κάποιος διασπαστής θέλει να ξεσηκώσει τον λαό με απατηλές υποσχέσεις παθαίνει τα ίδια. Για το κατά πόσο ήταν μάγκας ο Στάλιν με 20 εκατομμύρια απώλειες, με τις πατροπαράδοτες ρώσικες τακτικές και τον χειμώνα που συνέτριψαν τους Πολωνούς, τον Κάρολο τον 12ο της Σουηδίας και τον Ναπολέοντα είναι απορίας άξιο. Δεν λέω ότι ο Στάλιν ήταν άσχετος αλλά ΟΚ είναι σχεδόν αδύνατον να κατακτήσεις την Ρωσία.
άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Αν ο καπιταλιστής το παίζει "εθνικόφρων" τον αφήνετε να συνεχίσει να πλουτίζει εις βάρος του έθνους. Εμείς αυτό το έχουμε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν θεωρούμε ΚΑΝΕΝΑΝ πλούσιο σαν πατριώτη ούτε σαν φιλολαϊκό.

20 εκ. νεκρούς είχε η ΕΣΣΔ γιατί βάστηξε όλο τον πόλεμο μόνη της. Και η Γερμανία 20 εκ. νεκρούς είχε. Και πιο άσχετο άτομο περί των στρατιωτικών από τον Χίτλερ δεν παίζει να έχει υπάρξει στη σύγχρονη ιστορία. Συνεχώς χάλαγε τα όποια σωστά σχέδια των στρατηγών του.
Η Γερμανία όμως πολέμησε σε όλα τα μέτωπα επί της ουσίας μόνη της είχε να αντιμετωπίσει τους Άγγλους, τους Ρώσους και τους Αμερικάνους (τους Γάλλους δεν τους μετράω θα ήταν σαν να προσβάλω την νοημοσύνη σου) έπρεπε να έχει δυνάμεις κατοχής σε όλη την Ευρώπη και να χτυπιέται συνεχώς από τα σαμποτάζ είχε τους πιο αναξιόπιστους και άχρηστους συμμάχους τους Ιταλούς. Ε οι Ρώσοι είχαν ένα μέτωπο εκτός αν θεωρείς ότι οι Ιάπωνες είχαν την δυνατότητα να τους χτυπήσουν όταν είχαν να κάνουν με τους Αμερικάνους. Επίσης υπάρχει ένας πολύ πιο άσχετος με τα στρατιωτικά το όνομα του είναι Μουσολίνι.
Εθελοντές. Δηλαδή πρόβατα στη σφαγή για τον γερμανικό ιμπεριαλισμό. Και μη χαίρεσαι, δεν πολεμούσε μόνη της η Γερμανία. Είχε ένα κάρο σκυλάκια που την ακολουθούσαν, από Ουγγαρίες, Ρουμανίες, Κροατίες κλπ. Η ΕΣΣΔ πολεμούσε εντελώς αποκομμένη από συμμαχική βοήθεια μέχρι το 1943, γιατί όλα τα περάσματα ήταν κλειστά και δεν μπορούσε να φτάσει βοήθεια από τους αμερικάνους και άγγλους έτσι κι αλλιώς. Και αποφάσισε επιτέλους, το να πεθαίνουν πολλοί είναι ηρωισμός ή όχι; Στους Γερμανούς δηλαδή είναι ηρωισμός και στους Ρώσους στρατιωτική αδυναμία; Ό,τι να 'ναι.

Ναι, πράγματι, άσχετοι ήταν και οι δύο από στρατιωτικά, και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι.