Author Topic: Εχω μια αδελφη, κουκλιτσα αληθινη  (Read 974 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile
Quote
οι ναζί ήταν πάντα δούλοι του σιωνιστικού κεφαλαίου.
Ναι γι'αυτό μάντρωναν τους Εβραίους για να τους διώξουν από την Ευρώπη.
Aκριβώς γι' αυτό, για να βρουν μόνιμη στέγη στην Αμερική, από όπου εξουσίασαν τον κόσμο. Και στην πραγματικότητα οι ναζί σκότωσαν ελάχιστους ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ εβραίους.
Για την ακρίβεια στην Μαδαγασκάρη θα τους στέλνανε και είναι λογικό να σκότωσαν πλούσιους Εβραίους που έτσι κι αλλιώς μέσω της τοκογλυφίας, της απάτης και την μασονικού τύπου προώθηση των ομοίων τους απέκτησαν ότι απέκτησαν.
Μέσα στην τοκογλυφία, την απάτη και τη μασονία περιλαμβάνεται και η συνεργασία με κάθε εξουσία, όπως και με τους ναζί, των πλούσιων εβραίων ώστε να μη χάσουν τις περιουσίες τους. Μόνο ο Στάλιν ήταν πραγματικά αντισιωνιστής, αφού ΚΑΙ απαλλοτρίωνε τις περιουσίες των πλούσιων εβραίων, ΚΑΙ εκκαθάρισε το Κόμμα από κάθε εβραίο, ΚΑΙ το 1946 είχε πει "κάθε εβραίος είναι εν δυνάμει κατάσκοπος" και αν δεν τον είχε δολοφονήσει το 1953 ο σιωνιστόφιλος Μπέρια, σήμερα δε θα υπήρχε κράτος του Ισραήλ ούτε για δείγμα.
Αμφιβάλω για το αν υπήρχε συνεργασία μεταξύ εθνικοσοσιαλιστών και εβραίων, αλλά και να υπήρξε εφόσον εξυπηρετούσε το όραμα του Μεγάλου Αδόλφου για να φύγουν οι εβραίοι από την Ευρώπη και να σταματήσουν να πίνουν το αίμα των υπόλοιπων λαών αυτής καλώς έγινε.
αν πάρουμε ως εβραίους τους αμερικάνους καπιταλιστές που χρηματοδότησαν την άνοδο και παραμονή του ναζισμού στην εξουσία, με πρώτο και καλύτερο τον μεγαλοπετρελαιά Πρέσκοτ Μπους (πατέρα και παππού αντίστοιχα των δύο φονιάδων των λαών) τότε όχι μόνο υπήρξε συνεργασία, αλλά οι εβραίοι έφτιαξαν τον Χίτλερ.
Δεν είναι όλοι οι πλούσιοι Αμερικάνοι Εβραίοι αυτό είναι ανοησία, ο Ford ήταν Εβραίος; Αν κάποιοι πλούσιοι Αμερικάνοι στήριξαν τον αγώνα του μεγάλου ηγέτη αυτό δεν είναι κακό το αντίθετο, δείχνει ότι ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι μια ρηχή υλιστική ιδεολογία όπως ο κομουνισμός αλλά κάτι πολύ παραπάνω, είναι γνωστό αλώστε ότι όταν τα SS πέφταν μέχρι ενός στο ανατολικό μέτωπο για την Ιδέα οι στρατιώτες του Στάλιν έπρεπε να έχουν τον κομισάριο με το πιστόλι στο κεφάλι τους για να προχωρήσουν . Μην ξεχνάς όμως να μιλάς με στοιχεία γιατί ωραίο να λες ότι ο τάδε χρηματοδότησε τον Χίτλερ αλλά χωρίς στοιχεία είναι σαν να λέω ότι η Καθολική Εκκλησία χρηματοδοτεί τον Λεβέντη.