Author Topic: Έκλεισαν τα σχόλια, έκλεισαν τον τάφο τους!  (Read 65 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Έκλεισαν τα σχόλια κάτω από το χθεσινό άρθρο του Γιανναρά για να μην γράφω και τον ξεμπροστιάζω. Ήταν εμφανές από τις τελευταίες αναρτήσεις του ότι ο κόσμος είχε αρχίζει να καταλαβαίνει και εξεγείρετο γιατί διαφωνουσε κάθετα με τις κολεκτιβιστικές του αρλούμπες, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τον Χριστιανισμό.

Στο χθεσινό μονοφωνικό άρθρο - κομμουνιστικό κήρυγμα ταυτίζει δυο φορές τον Χριστιανισμό με τον κομμουνισμό:


Quote
Eπιβλήθηκαν, αυτονόητα και ομόφωνα, οι αξιωματικές σταθερές του ατομοκεντρικού τρόπου: Aλήθεια είναι η αντικειμενική βεβαιωμένη ορθότητα. Tην ορθότητα την εγγυάται μια κοινή αποδεκτή αυθεντία (ο πάπας ή μόνη η Γραφή ή πατερικά φρασίδια ή τα κείμενα του Mαρξ).

[....]

Oταν ακούει κανείς σήμερα στις Oρθόδοξες Eκκλησίες τούς συντηρητικούς επισκόπους να πολεμάνε με μανιασμένο πάθος τους οικουμενιστές (εν Xριστώ αδελφούς τους), πιστοποιεί ότι κοπιάρουν πιστά τους υπέρμαχους κάθε ορθοδοξίας (μαρξιστικής, φροϋδικής, ή όποιας άλλης ιδεοληψίας): Λειτουργούν με τη στυγνή εξουσιαστική λογική, δηλαδή με τη βασανιστική ανασφάλεια που έτρεφε και τον ναρκισσισμό ενός Λουναρτσάσκι ή ενός Zντάνοφ. Kαι στον πισώπλατο πόλεμο της Mόσχας ενάντια στην Kωνσταντινούπολη, ψηλαφεί ο απροκατάληπτος το ακριβές ανάλογο της εξουσιολαγνείας στις μεσαιωνικές, βαρβαρικές αυλές των παπών ή στο σοβιετικό πολιτ-μπιρό.


Λέει δηλαδή ότι ο Χριστιανισμός αποτυγχάνει γιατί δεν είναι πλέον αρκούντως κομμουνιστικός αλλά, όπως ο Στάλιν, είναι τύποις κομμουνισμός, ατομοκεντρικός κομμουνισμός. Ο δε Γιανναράς, κατέχει το αληθινό νόημα του Χριστιανισμού, το οποίο είναι η πάταξη του ατομικισμού, δηλαδή ο κολλεκτιβισμός-κομμουνισμός-φασισμός, και αυτό τον καθιστά ανώτερο από τους υπόλοιπους ορθοδόξους χριστιανούς, οι οποίοι τσακώνονται επειδή είναι ατομικιστές και όχι αληθινοί κομμουνιστές, όπως είναι ο Γιανναράς.

Τέτοια αντιχριστιανικά και κομμουνιστικά αίσχη πληρώνει ο Αλαφούζος τον Γιανναρά να γράφει γιατί ο Αλαφούζος είναι κομισάριος και όσο αυξάνονται οι φόροι, αυτός κερδίζει πλούτο, μιας και τον παίρνει απ'ευθείας από το Κράτος, μέσω ΜΚΟ, διαφημίσεων, επιδοτήσεων κ.α. Με την αντιχριστιανική και κομμουνιστική προπαγάνδα του Γιανναρά, καλείται ο Ελληνικός Λαός να μην είναι ατομοκεντρικός, να μην μετράει καθόλου την ύλη που χρειάζεται για να επιβιώσει και να προοδεύσει, και να τη δίνει ολόκληρη στο Κράτος, δηλαδή στο αφεντικό του Γιανναρά, τον Αλαφούζο, ο οποίος θα ζει μέσα στη χλιδή και την άνεση και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες θα μείνουν μπουκάλα με την "αυθυπέρβαση" και τον "μανικό έρωτα" της "κοινωνούμενης εμπειρίας του αληθούς", νομίζοντας πως θα πάνε στον παράδεισο, αλλά απλώς θα πεθάνουν βρώμικοι και εξαθλιωμένοι στην ψάθα και ο Ελληνισμός θα πνιγεί στη μιζέρια και θα αφανιστεί ολοσχερώς, επιβεβαιώνοντας τον Τόμας Χομπς που έλεγε ότι οι λέξεις είναι το χρήμα των χαζών.
« Last Edit: June 20, 2016, 09:25:43 am by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Λεγεται, οτι στο σκαϊ κλείνουν τα σχόλια μολις δουνε την IP σου να εμφανίζεται. Λένε "ωχ, ερχεται ο πινοσετ, ο αγγελος του ανκαπικου αντικρατικου πινοσετισμου" και τραντάζονται οι τοίχοι απο τα γέλια.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.