Author Topic: Σχετικά με την συγκέντρωση των μουσουλμάνων στη  (Read 116 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

tzivanas

  • Guest
του Έσπερου.


Η εικόνα των εκατοντάδων φανατικών μουσουλμάνων να προσκυνούν τον Αλλάχ στους δρόμους της Αθήνας έφερε βουβαμάρα στα χείλη των αριστερών. Μια διεθνιστική προσπάθεια στήριξης των μεταναστών - μέσω της κοινοβουλευτικής και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και του αναρχικού χώρου - που κράτησε περισσότερο από δύο δεκαετίες, είχε ως αποτέλεσμα να βγουν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στους δρόμους όχι για να διαδηλώσουν κατά των δεσμών του Καπιταλισμού αλλά για μια ταινία - σιωνιστικής προέλευσης - που βεβήλωσε τον προφήτη. Οι Σαλαφιστές έκαναν μια επίδειξη δύναμης σε ακόμη μια πόλη της Ευρώπης.

Η επανάσταση του προλεταριάτου ξεχάστηκε με μιας. Η εθνομηδενιστική αριστερά, με τα μυωπικά γυαλιά της και την καθαρότητα της ιδεολογίας, κατάφερε μετά τόσα χρόνια αγώνων υπέρ των μεταναστών, να χάσει κάθε λαϊκή υποστήριξη του ελληνικού προλεταριάτου. Όλοι αυτοί που πρόσφεραν στους μετανάστες τον αγώνα της απεργίας πείνας στην Υπατία, εισέπραξαν την προσευχή στον Προφήτη. Δεν ακούγονται λόγια από τους μετανάστες υπέρ των Λένιν, Μπακούνιν, Τρότσκι αλλά σούρες από το Κοράνι. Και οι άθεοι της αριστεράς δεν ξέρουν πλέον τι να κάνουν.

Η ελληνική κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον πόλεμο των θρησκειών και για αυτό υπεύθυνη είναι η φιλομεταναστευτική πολιτική όλων των αριστερών διεθνιστικών κινημάτων της πατρίδας μας. Δηλαδή οι διεθνιστές της ελληνικής αριστεράς λειτούργησαν σαν πέμπτη φάλαγγα για τους σκοπούς των Αμερικάνων και των Σιωνιστών αφεντικών τους.


Και όμως τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα πριν λίγα χρόνια, όταν κάποιοι κατέστρεψαν φωτοτυπία μιας σελίδας του κορανίου. Άμεσα είχαν βγει εξαγριωμένοι στους δρόμους της Αθήνας οι λαθρομετανάστες ζητώντας εκδίκηση. Τότε η αριστερά δεν τόλμησε να πάρει θέση. Όλα αυτά τα χρόνια το αναρχικό στρατόπεδο, αν και διέθετε αυτόνομη ζώνη στα Εξάρχεια και αρκετές καταλήψεις στην Αθήνα, δεν κατάφερε να περάσει ούτε ένα ιδεολογικό μήνυμα στους λαθρομετανάστες. Αναλώθηκε σε έναν αγώνα για την υπεράσπιση της antifa λογικής που και αυτός είχε τελικά μια παταγώδη αποτυχία.


Και φτάσαμε στο σήμερα, που αν και τα εργασιακά δικαιώματα καταρρέουν, οι μικροαστοί να μην τολμάνε να βγούνε στους δρόμους από τον φόβο των επεισοδίων. Και τελικά αυτοί που κερδίζουν πάντα είναι οι καπιταλιστές που περνάνε αναίμακτα κάθε απόφαση τους μέσα από τα νομοσχέδια της μαριονέτας που ακούει στο όνομα κυβέρνηση. Η λατρεία για τους λαθρομετανάστες - και κυρίως προς αυτούς που έχουν σουνιτική ισλαμική θρησκευτική παράδοση - έφερε στους κύκλους της αριστεράς αναγκαστικά και την αγάπη προς την αστική δημοκρατία.


Είχαμε λοιπόν μηνύματα στήριξης της αραβικής άνοιξης, που τελικά έφερε την αμερικανοκίνητη αστική δημοκρατία, τα mc donalds, τα σιωνιστικά starbucks και τον ισλαμικό χειμώνα. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να κυριαρχεί πλέον πλήρης σύγχυση στον ελληνικό λαό μέσω των θέσεων της διεθνιστικής αριστεράς. Θα αγωνιστούν εναντίον του καπιταλισμού για να φέρουν το Σουνιτικό ισλάμ, που ελέγχεται από την πριγκιπική οικογένεια των Σαούντ ; Η μήπως θα διώξουν τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους για να φέρουν τους συμμάχους τους Σαουδάραβες ;


Τα αντανακλαστικά Pavlov, που δημιούργησαν με μια προβοκατόρικη ταινία που χρηματοδότησαν και προώθησαν φανατικοί Σιωνιστές στις ΗΠΑ, δεν προβληματίζουν κανέναν αριστερό της χώρας μας - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων - για τον τελικό σκοπό που έχουν οι καπιταλιστές. Ένας τρόπος υπάρχει για να ΜΗΝ σηκώσουν κεφάλι οι προλετάριοι στην Ελλάδα ... Αυτός είναι να τους μαντρώσουν να τους φοβίσουν και να τους κρατήσουν στο σπίτι τους μέσω μιας εκστρατείας τρόμου. Εργολάβοι σε αυτό το έργο οι πασίγνωστοι ντόπιοι δήθεν αντάρτες ... αριστεριστές που τα παίρνουν από τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και οι ασιάτες - πρώην μαχητές - πακιστανικής και αφγανικής καταγωγής που πολέμησαν μαζί με τους Σιωνιστές Αμερικάνους στο Αφγανιστάν.


Ως επιβράβευση αυτοί οι αιώνιοι υποστηρικτές της πολυεθνικής Murder Inc, τους έφεραν στην Ελλάδα με αρωγό και χορηγό την Τουρκική ΜΙΤ και τους ντόπιους προδότες ώστε να έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν και το θέλημα ... του Αλλάχ αλλά και τις ουσίες από τις απέραντες φυτείες παπαρούνας. Άλλωστε το φορτίο της ηρωίνης χρόνια τώρα το μεταφέρουν στην Ευρώπη τα φτερά των πολεμικών αεροσκαφών του ΝΑΤΟ με την βοήθεια της CIA και με τεράστια κέρδη για όλους. Αυτοί οι νεοφερμένοι πολλές φορές αναλαμβάνουν να το μοιράσουν σε φτωχιές γειτονιές ...

ZORO

  • Guest
Ε καλά γνωστή η ηλιθιότητα ο ναρκισσισμός και η αφέλεια των αριστερών μεγαλοαστών "αντιρατσιστών". Οπου δουν καφετί αγόρια ορμάνε, φαντασιώνονται οτι θα αφυπνίσουν την ταξική τους συνείδηση και θα τους μετατρέψουν σε προλεταριακά τάγματα εφόδου. Συμφωνα με την καθυστερημένη μαρξιστική διαλεκτική οι Πακιδες πέφτουν διπλά θύματα "εκμετάλλευσης" επομένως οι ιστορικές συνθήκες για την ριζοσπαστικοποίηση τους υποτίθεται οτι είναι πιο ευνοϊκές. Φυσικά όταν εγκαθιδρυθεί το Ευρωπαϊκό Σουλτανάτο οι συγκεκριμένοι ηλίθιοι θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν το δρόμο της ρευστοποίησης την στιγμή που θα πάψουν να είναι χρήσιμοι.


Κλασικό βίντεο

http://www.youtube.com/watch?v=zkR6Nt8QOug

mia putsa gia thn anula

  • Starshina
  • *
  • Posts: 147
  • Φήμη 0
    • View Profile
Δεν θα πω για τους "μεγάλους" της όποιας δήθεν αριστεράς, θα πω για τον κάθε δήθεν σκεπτόμενο μαλάκα που λέει ότι είναι αριστερός.
Το παίζουν μορφωμένοι και σε όλα μέσα και δεν βλέπουν τι κόσμος υπάρχει στις χώρες από τις οποίες κατά κόρον προέρχεται το τσούρμο αυτό που έσκασε μύτη στην Ελλάδα και μας έχει σκοτίσει τα αρχίδια!

Τώρα που βλέπουν τα λάθη τους, ας πάνε να τα διορθώσουν αν έχουν το τσαγανό.

Αλλά εδώ δεν τολμάγανε να πούνε κουβέντα όταν τους γαμούσαν τα ΜΑΤ παρά "μπλογκάρανε" για την βία και κλαίγανε με τα βιντεάκια που τους σωριάζαν οι μπάτσοι σαν τα κοτόπουλα. Άντε να δούμε ποιος έχει το τσαγανό να τους ξαποστείλει τους "αθώους μετανάστες" τώρα..