Poll

Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μιχ/άκου

Κασιδιάρης
14 (27.5%)
Γερμενής
0 (0%)
Παππάς
12 (23.5%)
Παναγιώταρος
3 (5.9%)
Μπαρμπαρούσης
3 (5.9%)
Outsider: Αριστοτέλης καλέντζης
8 (15.7%)
Outsider: Πλαπούτας
5 (9.8%)
Outsider: Ιφικράτης Αμυράς
3 (5.9%)
Outsider: Καζάκης
0 (0%)
Outsider: Μπουμπούκος
1 (2%)
Άλλος (εξηγήστε)
2 (3.9%)

Total Members Voted: 37

Voting closed: November 02, 2013, 05:38:40 pm

Author Topic: Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μιχαλολιάκου;  (Read 321 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Codename Nemesis Ghost

  • Guest
Από ότι φαίνεται θα έχουμε διαδοχή στο ΚΚ, με την Αλέκα να κλείνει 21 χρόνια αν διάβαζα καλά κάπου, και δύο διάδοχοι προβλέπονται, ένας από τους οποίους είναι ο Σοφιανός! Αυτός ο τύπος είναι πραγματικά αστείος και θα είναι καλή φάση να βγει! Θα πέσει κάτω και από τους Οικωλόγους το "Κόμμα"! λολ, θυμάμαι ακόμα ένα άρθρο του Καζάκη που αναρωτιόταν για τον Σοφιανό, τι δουλειά είχε σε μία ομιλία για πλουτοκρατική "αναβάθμιση" του κέντρου των Αθηνών, "είδε φως και μπήκε;" αναρωτιόταν ο Καζάκης!! λολ!!!!!

Στη ΧΑ, φαίνεται ότι ο εκεί ΓΓ κλείνει πάνω από 20 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, οπότε να κάνουμε προβλέψεις για τη διαδοχή, όχι γιατί κάτι δεν έκανε καλά, αλλά λόγω ηλικίας, προβλέπουμε για το μέλλον. Επίσης αν η σημερινή εικόνα και πολιτική κατεύθυνση της ΧΑ είναι αυτή που είναι λόγω Μιχαλολιάκου, ποια θα είναι με τον διάδοχο ΓΓ;1. Κασιδιάρης: το πουλέν του Αρχηγού. Το ετοιμόλογο Κομάντο ξεφτέρι. Γνήσιος εθνικός σοσιαλισμός αυστηρού τύπου με σαφείς Σπαρτιατικές χροιές.

2. Γερμενής: εθνοφυλετικός παγανιστικός σοσιαλισμός φιλοευρωπαϊκού τύπου.

3. Παππάς: ο φίλος των ληστοσυμμοριτών, αντιχουντικός νεο-αγωνιστής του σύγχρονου "Πολυτεχνείου"/Αντιμνημονίου. Ενωτικός Σοσιαλεθνικισμός-Παλαιοσυντηρητισμός/Παλαιοσωβινισμός με φιλολαϊκά στοιχεία.

4. Παναγιώταρος: φιλελεύθερος φιλολαϊκός εθνοναζισμός-white pride.

5. Μπαρμπαρούσης: εθνοσυμμοριτισμός "μεθύστε με το αθάνατο κρασί του '21", σπάει ο ρατσισμός κατά του αναλφαβητισμού, εθνολαϊκή εργατική κατεύθυνση.

6. Outsider: Αριστοτέλης καλέντζης, το μεγάλο comeback, εθνοαναρχοκομμουνιστική στροφή του Κινήματος.

7. Outsider: Πλαπούτας, βία στους δρόμους, όλοι εναντίον όλων. 

8. Outsider: Ιφικράτης Αμυράς, μετά από ΕΠΑΜ, Σύριζα, κτλπ, ο γνωστός φυλετιστής εθνοκομμουνιστής δωδεκαθεϊστής θεοκράτης Αμυράς, έρχεται σε συμφωνία με τον Λαϊκό Σύνδεσμο και αναλαμβάνει τα ηνία. Πολιτική κατεύθυνση=μη προβλέψιμη.

9. Outsider: Καζάκης, μετά από συμφωνία κυρίων, έχουμε συμμαχία, κατεύθυνση εθνικοκομμουνιστική ΒορειοΚορεατικού επαναστατικού τύπου.

10. Outsider: Μπουμπούκος, ο διαβασμένος Μπουμπούκος παθαίνει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, εκτιμά την αξία της ζωής και στρέφεται ολόψυχα κατά του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος στο οποίο μέχρι τώρα είναι πιστός υπήκοος-σκλάβος. Οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη ΧΑ, όπου αφιερώνει όλον τον τηλεοπτικό του χρόνο, την αντιπαραθετική του ενέργεια και τις γνώσεις, για το θρίαμβο ενός ατόφιου και γνήσιου εθνικοσοσιαλφυλετισμού αρχαιο-αθηναϊκού τύπου, με σαφείς εξωστρεφώς φιλελεύθερες πλουτοπαραγωγικές τάσεις.

Pepe the Frog

  • Marshal of the Soviet Union
  • ***********
  • Posts: 3032
  • Φήμη 4
    • View Profile

88 hazard

  • Guest
Ο πλέον κατάλληλος είναι ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας. Έτσι και αλλιώς δεν διαφέρουν και πολύ στο χρώμα.

FringeElements

  • Guest
ΠΑΠΠΑΣ Αλλά φυσικά αυτό θα γίνει πάρα πολλά χρόνια αφού πάρει ο ΝΓΜ την εξουσία και ζήσουμε σε έναν φασιστοκαπιταλιστικό παράδεισο.