Author Topic: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE  (Read 169 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« on: December 06, 2012, 02:05:37 pm »
O εντελώς συστημικός, νεοφιλελεύθερος λακές και κωλογλείφτης της Μέρκελ και του διεθνούς κεφαλαίου Τζήμερος, ανοίγει πόρτα στη Χρυσή Αυγή για συνεργασία! Φαίνετα ότι το σύστημα του ξεπουλήματος και της εθνικής προδοσίας των ιδιωτικοποιήσεων και των μνημονίων έχει περισσότερη ανάγκη τη Χρυσή Αυγή από ότι νομίζαμε.

Η Χρυσή Αυγή ασκεί μόνο βία. Συγκριτικά με το κακό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ που ασκεί τη βία της εξουσίας επάνω σε χιλιάδες ανθρώπους συγχρόνως και η οποία μεταβιβάζεται σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο επικίνδυνος για τον τόπο και την Ευρώπη ολόκληρη. Τις κορδελίτσες περί ναζιστών και....
φασιστών, τυλίξτε τις στα κενά κουτάκια της σκέψης σας. Πιο φασίστες, πιο παρανοϊκοί, πιο ολοκληρωτικοί από τον ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του, δεν υπάρχουν. Οι Χρυσαυγίτες, έχουν έστω μια ιδεολογία. Οι Συριζαίοι δεν έχουν τίποτα, δεν αγαπούν ούτε τον Έλληνα, ούτε τη χώρα, όπως έστω εντελώς λάθος, αγαπάει η Χρυσή Αυγή. Αν η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό του φιδιού, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το φίδι.

Αυτό το κείμενο της Έλιας Ζερβού προσυπογράφει ο Θάνος Τζήμερος αναδημοσιεύοντάς το στο facebook του, με τον τίτλο Για όσους δεν κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο. Με άλλα λόγια, ο Τζήμερος είναι φασίστας. Εδώ και αρκετά χρόνια η κατηγορία του φασισμού εκτοξευόταν προς οποιονδήποτε επιδείκνυε αυταρχική συμπεριφορά, γιατί δεν μας περνούσε από τον νου ότι στην Ελλάδα θα υπήρχε κόμμα υμνητών του Χίτλερ που τα ποσοστά του ξεπερνούν το 10%. Έχουμε μείνει με ένα κενό στη γλώσσα λοιπόν, τώρα που χρειάζεται να πούμε ότι όταν αποκαλούμε κάποιον φασίστα δεν μιλούμε μεταφορικά, αλλά εννοούμε ακριβώς ότι ασπάζεται όσα πρεσβεύει ιστορικά ο φασισμός.
Γιατί έχει σημασία τι πιστεύει ο Θάνος Τζήμερος ως εκπρόσωπος ενός εξαφανισμένου κόμματος; Γιατί γνωρίζουμε πως το κεφάλαιο, δια των εκπροσώπων του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συμμαχήσει με τέρατα προκειμένου να γίνει η δουλίτσα του. Το γνωρίζαμε από την πρόσφατη ιστορία, από τις συμμαχίες ανθρώπων σαν τον Ωνάση και άλλους με τη δική μας χούντα (στο βιβλίο του Γιώργη Κρεμμυδά για τους συνεργάτες της χούντας υπάρχει και ωραία φωτογραφία χειραψίας του Ωνάση με τον Παπαδόπουλο), και το λέμε ως μια δυνατότητα της ιστορίας, όταν το κεφάλαιο ανησυχήσει ότι η Αριστερά σηκώνει κεφάλι (ακόμη και αν αυτή η Αριστερά είναι ένας ΣΥΡΙΖΑ με πολύ νερό στο κρασί του). Με αφορμή τη στάση της Χρυσής Αυγής στο ζήτημα της εξαγοράς του υγιούς μέρους της ΑΤΕ από την τράπεζα Πειραιώς και στην τροπολογία ρύθμισης των χρεών των ΠΑΕ, ξαναθυμηθήκαμε πως ο λόγος για τον οποίον τόσοι αξιοπρεπείς κύριοι με γραβάτες υπερασπίζονται τους φονιάδες, είναι πως οι φονιάδες δεν τους εμποδίζουν να κάνουν τη δουλειά τους. Εκτονώνονται με μια φιλολαϊκή ρητορική, όπως ο Μεταξάς που έλεγε θα στηρίξωμεν το αστικό καθεστώς υπό μίαν προϋπόθεσιν: ότι τούτο θα κάμη θυσίας υπέρ των πενομένων τάξεων. Η συνέχεια είναι γνωστή, ξέρετε: το αστικό καθεστώς σκίζεται στις θυσίες άμα το στηρίζεις. Αυτό έκανε τον Σπύρο Λιναρδάτο να δηλώνει πως η μεταξική δικτατορία ήταν παράδεισος για τα μεγάλα κεφαλαιοκρατικά συγκροτήματα. Όσο για τον Χίτλερ, οι εταιρείες που άνθισαν στον καιρό του μερικές φορές δεν έκαναν καν τον κόπο να αλλάξουν το όνομά τους μετά. Οι άνθρωποι είναι πολύ ανεκτικοί απέναντι στους επιτυχημένους επιχειρηματίες, φαίνεται.
Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά να ξεπετάγονται αυτοί που δίνουν σάρκα και οστά σε κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ένα ιστορικό δίδαγμα ή μια ενοχλητική προβολή στο μέλλον: καλογυαλισμένοι γραβατωμένοι αστοί που δηλώνουν αδίστακτα ότι δεν έχουν πρόβλημα να λιώνει η Χρυσή Αυγή και κανένα κεφάλι Πακιστανού το βράδυ στον δρόμο, αρκεί να γίνεται η δουλειά τους. Αναλογίζομαι την καταπληκτική φράση η Χρυσή Αυγή ασκεί μόνο βία. Τι θα πει μόνο βία; Λίγο είναι; Σε σχέση με τι είναι λίγο; Παρατηρήστε τους έναν έναν. Ο Τζήμερος ξεκίνησε ως αξιοπρεπής κύριος που έπεισε φίλους και γνωστούς μας ότι θα ασκήσει πολιτική χωρίς πολιτικούς. Ο οπορτουνισμός του πρωτοεκδηλώθηκε με την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Στέφανο Μάνο για να δείξει πώς είναι η πολιτική χωρίς πολιτικούς, ενώ στη συνέχεια δήλωνε ευθαρσώς ότι θα συνεργαστεί μετεκλογικά με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Τώρα κλείνει το ματάκι του και στη Χρυσή Αυγή, ανερυθρίαστα. Όποιος είχε διαβάσει τις προτάσεις του για το μεταναστευτικό ήξερε βεβαίως από την αρχή ότιήταν ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Τώρα προχωράει ένα βήμα παραπέρα, και βεβαίως δεν τα έχουμε δει όλα. Ας μη μας μπερδεύει ο τυχοδιωκτισμός του, ο τυχοδιωκτισμός θα οδηγήσει πολλούς στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τους αγνούς ιδεολόγους που εδώ και δεκαετίες ονειρεύονταν κρεματόρια και υμνούσαν το Άουσβιτς, θα υπάρξουν και αυτοί που θα βρουν μια ζεστή φωλίτσα εκεί για να κάνουν τις μπίζνες τους, αδιαφορώντας για το αίμα. Μόνο βία είναι, όπως λέει και η Ζερβού.

Δύο πράγματα είναι κρίσιμο να σκεφτούμε με αυτή την αφορμή. Το πρώτο είναι μια προέκταση της συζήτησης που έγινε για τη Χρυσή Αυγή μεταξύ των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου. Απευθύνομαι σε όλους τους καλοπροαίρετους που πίστεψαν στην πολιτική χωρίς πολιτικούς. Τώρα πια ξέρουν, συνεπώς η στήριξή τους σε μια τέτοια πολιτική συνιστά συνειδητή υπεράσπιση του ρατσισμού. Το δεύτερο είναι πως πολύ σύντομα θα ξεπεταχτούν κι άλλα φυντάνια, με την ανακατανομή του πολιτικού σκηνικού που βρίσκεται σε εξέλιξη, που θα πουν ότι μερικά λιωμένα κεφάλια μεταναστών δεν πειράζουν, αρκεί να μην εμποδίζονται οι επενδύσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τζήμερος και οι όμοιοί του δηλώνουν δίχως ντροπή ότι δεν ενοχλούνται από τους φόνους. Υπάρχει λόγος: η προβολή που του παρέχουν τα ΜΜΕ δίνεται σε αντάλλαγμα γι αυτή την υπηρεσία.

FringeElements

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #1 on: December 06, 2012, 02:32:06 pm »
Όνομα: Κ.Πούλης
Κείμενο:
Quote
Το κείμενο του Κλάους Μαν, με το οποίο ξεκίνησα, γράφεται ως παράπονο απέναντι στην Αριστερά, όχι στη Δεξιά ή στην Ακροδεξιά. Ιστορικά έχει και η κομμουνιστική Αριστερά το μερίδιό της στην ομοφοβία, από τις διώξεις του Στάλιν στις οποίες αναφέρεται ο Μαν μέχρι το δικό μας ΚΚΕ και το σαρκασμό του απέναντι στο σύμφωνο συμβίωσης. Λογικό θα ήταν, φρονώ, όσοι δεν θεωρούμε την ομοφυλοφιλία στίγμα να μην αντιστρέφουμε τα πυρά. Επιμένω να θεωρώ πως την ώρα που συζητούμε με αγωνία τι θα γίνει με την οικονομική κρίση, μαζί με τη φτώχεια υπάρχει ένα ακόμη ζήτημα που πρέπει πάντοτε να σκεφτόμαστε. Και αυτό είναι να μη γίνουμε σκληροί.

Επομένως πρόκειται για μια αδερφάρα.

Και προφανώς όχι, ο Τζήμερος δεν είναι φασίστας. Μακάρι να ήταν αλλά απέχει πάρα πολύ από το να προτείνει επίσημη συνεργασία στην Χ.Α. ή να προωθήσει ξεκάθαρα συντηρητικές θέσεις. Μια μικρή προσέγγιση όμως πιστεύω ότι μπορεί να γίνει και αυτό θα είναι πολύ καλό για το παλαιοελευθεριακό φασιστορασιαλιστικό αναρχοκαπιταλιστικό κίνημα.

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #2 on: December 06, 2012, 03:37:38 pm »
να προωθήσει ξεκάθαρα συντηρητικές θέσεις.
Quote
παλαιοελευθεριακό
αυτά τα δύο δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους ακόμα και στα μυαλά των ραντισμένων από LSD αμερικάνων καπιταλολάγνων που διαβάζεις; Εσύ τι στον πούτσο ναρκωτικό παίρνεις και τα σύνδεσες;

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #3 on: December 06, 2012, 03:54:20 pm »
αυτά τα δύο δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους ακόμα και στα μυαλά των ραντισμένων από LSD αμερικάνων καπιταλολάγνων που διαβάζεις; Εσύ τι στον πούτσο ναρκωτικό παίρνεις και τα σύνδεσες;

FringeElements

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #4 on: December 06, 2012, 09:55:21 pm »
αυτά τα δύο δεν είναι αντίθετα μεταξύ τους ακόμα και στα μυαλά των ραντισμένων από LSD αμερικάνων καπιταλολάγνων που διαβάζεις; Εσύ τι στον πούτσο ναρκωτικό παίρνεις και τα σύνδεσες;

Paleolibertarianism
From Wikipedia, the free encyclopedia

Paleolibertarianism is a school of thought within American libertarianism associated with the late economist Murray Rothbard, and the Ludwig von Mises Institute. It is based on an libertarian opposition to "all forms of government intervention economic, cultural, social, international" combined with cultural conservatism.

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #5 on: December 07, 2012, 02:40:46 pm »
Paleolibertarianism
From Wikipedia, the free encyclopedia

Paleolibertarianism is a school of thought within American libertarianism associated with the late economist Murray Rothbard, and the Ludwig von Mises Institute. It is based on an libertarian opposition to "all forms of government intervention – economic, cultural, social, international" combined with cultural conservatism.
ε καλά λέω δηλαδή, ό,τι να ΄ναι με πατάτες.

FringeElements

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #6 on: December 07, 2012, 07:58:58 pm »
Ο συντηρητισμός είναι η μονογαμία. Ο σοσιαλισμός είναι τα όργια. Η μάνα σου σε συνέλαβε όντας μονογαμική ή λαμβάνοντας μέρος σε όργια; Αν είναι το πρώτο εξήγησέ μας γιατί ντρέπεσαι που δεν είσαι μπάσταρδος ή αν είναι το δεύτερο πες γιατί είσαι καλύτερος από εμάς αφού είσαι μπάσταρδος.

Αυτό είναι η απάντηση που αξίζει σε όλους τους σοσιαλιστές και ο Τζήμερος δεν είναι ο κατάλληλος να την δώσει. Αλλά θα έρθει η ώρα..
« Last Edit: December 07, 2012, 08:10:46 pm by FringeElements »

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #7 on: December 07, 2012, 08:39:11 pm »
Ο συντηρητισμός είναι η μονογαμία. Ο σοσιαλισμός είναι τα όργια. Η μάνα σου σε συνέλαβε όντας μονογαμική ή λαμβάνοντας μέρος σε όργια; Αν είναι το πρώτο εξήγησέ μας γιατί ντρέπεσαι που δεν είσαι μπάσταρδος ή αν είναι το δεύτερο πες γιατί είσαι καλύτερος από εμάς αφού είσαι μπάσταρδος.

Αυτό είναι η απάντηση που αξίζει σε όλους τους σοσιαλιστές και ο Τζήμερος δεν είναι ο κατάλληλος να την δώσει. Αλλά θα έρθει η ώρα..
α, ο σοσιαλισμός δεν είναι "συντηρητισμός" τώρα; Μας τα γυρνάς μου φαίνεται.

FringeElements

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #8 on: December 08, 2012, 08:49:25 am »
Έχουν μπερδέψει τους όρους οι σοσιαλιστές οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια. Αυτό που λέμε conservative για εμάς τους παλαιοελευθεριακούς δεν είναι το συντηρητικό, αλλά το επαναστατικό, το νέο που πρέπει να επικρατήσει του παλαιού, δηλαδή του σοσιαλιστικού-κολλεκτιβιστικού. Και αυτό που λένε οι σοσιαλιστές ότι είναι το ριζοσπαστικό είναι το συντηρητικό. Αλλά η οικογένεια και η θρησκεία στην πολιτική ορολογία είναι "συντηρητισμός". Οπότε βαφτίζω τις πολιτικές μου θέσεις συντηρητικές ενώ είναι επαναστατικές.

Το κάνουν συχνά, αντιδρούν στα πάντα και ονομάζουν τους άλλους αντιδραστικούς. Συνωμοτούν και ονομάζουν τους άλλους συνωμότες. Την ιδιοκτησία την λένε κλοπή. Την βία την λένε ειρήνη και αλληλεγγύη και όλα τα υπόλοιπα οργουελιανά. Έτσι αντιστρέφοντας το νόημα των λέξεων μπορούν να ιδιοποιούνται τα γραπτά των αντιφρονούντων, να τα παραφράζουν και να τους γελοιοποιούν.

Ελευθερία για παράδειγμα. Για τους φασίστες είναι, λέει, υποχρέωση, για τους άλλους σοσιαλιστές είναι ισότητα. Τι σχέση έχει η αφύσικη ισότητα και η υποχρέωση με το να είσαι ελεύθερος από κάτι; Καμία. Αλλά τι να πεις σε όσους αγωνίζονται για κοινωνική ή εθνική ελευθερία; Εγώ τους λέω ότι αγωνίζομαι για τα αντίθετα, να με μισήσουν τουλάχιστον...

dimitrov

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #9 on: December 08, 2012, 12:55:33 pm »
Ο συντηρητισμός είναι η μονογαμία. Ο σοσιαλισμός είναι τα όργια. Η μάνα σου σε συνέλαβε όντας μονογαμική ή λαμβάνοντας μέρος σε όργια; Αν είναι το πρώτο εξήγησέ μας γιατί ντρέπεσαι που δεν είσαι μπάσταρδος ή αν είναι το δεύτερο πες γιατί είσαι καλύτερος από εμάς αφού είσαι μπάσταρδος.

"...In all socialist countries, they were laws prohibiting polygamy..."

"...pοrnography was strictly prohibited in communist states...resulting to punishments ranging from 2 to 10 years imprisonment... ....In America, pοrnography was not only tolerated, but at times extensively advertised..."

Την πήρες την απάντησή σου.

http://www.youtube.com/watch?v=wrDCadrfOu4

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #10 on: December 08, 2012, 12:58:44 pm »
Έχουν μπερδέψει τους όρους οι σοσιαλιστές οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια. Αυτό που λέμε conservative για εμάς τους παλαιοελευθεριακούς δεν είναι το συντηρητικό, αλλά το επαναστατικό, το νέο που πρέπει να επικρατήσει του παλαιού, δηλαδή του σοσιαλιστικού-κολλεκτιβιστικού. Και αυτό που λένε οι σοσιαλιστές ότι είναι το ριζοσπαστικό είναι το συντηρητικό. Αλλά η οικογένεια και η θρησκεία στην πολιτική ορολογία είναι "συντηρητισμός". Οπότε βαφτίζω τις πολιτικές μου θέσεις συντηρητικές ενώ είναι επαναστατικές.

Το κάνουν συχνά, αντιδρούν στα πάντα και ονομάζουν τους άλλους αντιδραστικούς. Συνωμοτούν και ονομάζουν τους άλλους συνωμότες. Την ιδιοκτησία την λένε κλοπή. Την βία την λένε ειρήνη και αλληλεγγύη και όλα τα υπόλοιπα οργουελιανά. Έτσι αντιστρέφοντας το νόημα των λέξεων μπορούν να ιδιοποιούνται τα γραπτά των αντιφρονούντων, να τα παραφράζουν και να τους γελοιοποιούν.

Ελευθερία για παράδειγμα. Για τους φασίστες είναι, λέει, υποχρέωση, για τους άλλους σοσιαλιστές είναι ισότητα. Τι σχέση έχει η αφύσικη ισότητα και η υποχρέωση με το να είσαι ελεύθερος από κάτι; Καμία. Αλλά τι να πεις σε όσους αγωνίζονται για κοινωνική ή εθνική ελευθερία; Εγώ τους λέω ότι αγωνίζομαι για τα αντίθετα, να με μισήσουν τουλάχιστον...
ρε νούμερο που δε θυμάσαι τι (αντι)γράφεις, εσύ δεν έλεγες ότι σοσιαλισμός = συντηρητισμός/οπισθοδρομισμός και καπιταλισμός = πρόοδος; Για να κάνεις συζήτηση πρέπει πρώτα να θυμάσαι τι έχεις πει, και προπαντός να διαβάζεις αυτά που κάνεις copy paste. Ή μάλλον όχι, αρκετά κατεστραμμένος είναι ο εγκέφαλός σου, αν διαβάσεις και τις μαλακίες που (αντι)γράφεις θα πάθει ολοκληρωτικό blackout.

FringeElements

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #11 on: December 08, 2012, 01:36:52 pm »
Μπολσεβίκε σου έδωσα εμπεριστατωμένη απάντηση. Τώρα αν δεν μπορείς να την καταλάβεις δεν φταίω εγώ.

Δημητρόφ οι προτάσεις που αναφέρεις βρίσκονται σε ένα βιβλίο με τέτοια ψεύδη που οι συγγραφείς του δεν θέλησαν να το περάσουν καν στο google. Οι ισχυρισμοί σου είναι παντελώς ανυπόστατοι.

Όλα τα σοσιαλιστικά καθεστώτα επιδίωξαν να χτυπήσουν τον ατομικιστικό χαρακτήρα της οικογένειας. Η αρχαία Κίνα, οι Ίνκας, η αρχαία Αίγυπτος (λιγότερο η τελευταία) όλες είχαν και πολυγαμία και κατάργηση του παραδοσιακού εθελοντικού θεσμού της οικογένειας. Στην αρχαία Κίνα οι άνθρωποι χωριζόντουσαν σε κλάσεις και οι γάμοι γινόντουσαν με την συγκατάβαση των εντεταλμένων από το κράτος ανθρώπων. Αυτό ήταν ο λεγόμενος "ασιατικός τρόπος παραγωγής" που τον έχουν φάει οι ορθόδοξοι σταλινικοί. Και δεν τον έχουν φάει τυχαία τα ίδια καθεστώτα ξαναάνθησαν χιλιετίες μετά με τα ίδια ακριβώς σεξουαλικά παραφερνάλια. Μέριμνα ιδιαίτερη έγινε για την διευκόλυνση των διαζυγίων στην ΕΣΣΔ με αποτέλεσμα ο θεσμός του γάμου να διαλυθεί. Στην Καμπότζη το 90% των γάμων ήταν υποχρεωτικοί γάμοι. Στην Β.Κορέα το κράτος πάλι ελέγχει την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Εγκρίνει τους γάμους και σε μερικούς δεν επιτρέπει να έχουν σχέσεις με το άλλο φύλο.

Ο σοσιαλισμός δεν είναι ένα καθεστώς ή μια ιδέα που έχεις στο μυαλό σου. Είναι μια δυναμική πραγματικότητα. Στον μεσαίωνα, υπήρχαν συγκεκριμένα καθεστώτα, αναγνωρισμένα ως σοσιαλιστικά και από τους ορθόδοξους, όπως αυτά των Αναβαπτιστών και των Θαβωριτών τα οποία εισήγαγαν την πολυγαμία και αντιδρούσαν σφόδρα στην Καθολική Εκκλησία. Μπορεί να ήταν αιρετικοί αλλά στην ουσία ήταν οι άθεοι, οι προοδευτικοί, οι επαναστάτες της εποχής και έρεπαν προς το αφρικανικό μοντέλο αναπαραγωγής. Δεν μπορείς να είσαι σε ένα πράγμα σοσιαλιστής. Αν είσαι σοσιαλιστής πρέπει να είσαι σε όλα.

Τώρα αν το επιχείρημά σου είναι γιατί δεν υπήρχε πολυγαμία στην ΕΣΣΔ, αυτό είναι επειδή δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Τα στελέχη ήθελαν τον κόσμο να παράγει παιδιά για να τα παίρνει το κράτος και να τα κάνει γεννίτσαρους. Δεν τους ένοιαζε αν ο λαός ερωτεύεται ή αναπαράγεται. Αν μπορούσαν να τους πουν "κάντε παιδιά όπου βρείτε και μην πολυμιλάτε" θα το έκαναν. Αλλά ο λαός αντιδρούσε, ο λαός έφτιαχνε μόνος του ζευγαράκια.

Θεωρητικά, όλοι οι σοσιαλιστές ουτοπικοί και μη ουτοπικοί ρέπουν προς την πολυγαμία. Οι Φουριέ, Μαρκούζε και Φρόυντ είναι τα πιο έξαλα  παραδείγματα μπασταρδοσύνης.

Σε αυτό το θέμα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για την συλλογιστική των σοσιαλιστών.

Αντιστοίχως και οι ναζί προσπάθησαν, και με την χρήση πολυγαμίας φυσικά, να παρακάμψουν την μονογαμική ένωση και να παράγουν με ένα ευγονικό τρόπο παιδιά. Ο θεσμός αυτός ονομάστηκε lebensborn. Πάλι, τα παιδιά δεν μεγάλωναν αποκλειστικά στα χέρια του κράτους, αλλά ήταν ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Να φτιάξουν παιδιά της "κοινωνίας", του κράτους δηλαδή, και όχι των γονέων τους.

Σε πάρα πολλά σοσιαλιστικά καθεστώτα όλα τα παιδιά κάποιας ηλικίας αποκαλούσαν τις μεγάλες γυναίκες μητέρα και τους μεγάλους άντρες πατέρα.

Η πορνογραφία λοιπόν δεν κολλάει. Είναι σαν τους δονητές η πορνογραφία. Άμα οι καπιταλιστές έχουν δονητές και οι σοσιαλιστές δεν έχουν σημαίνει κάτι; Εδώ δεν έχουν να φάνε οι σοσιαλιστές... Και δεν είναι οι μονογαμικοί αυτοί που την βρίσκουν με αυτά τα πράγματα, είναι οι πολυγαμικοί, οι σοσιαλιστές.

Η επίσημη θέση των κομμουνιστών - να τα μαθαίνετε επειδή δεν τα ξέρετε - είναι ότι ο όρος μπάσταρδος είναι στην ουσία κάτι προοδευτικό. Απλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το να παραποιήσουν όπως η ελευθερία κτλ. Αν μιλήσει κάποιος για φόρους και τον πεις σοσιαλιστή δεν κάνεις τίποτα. Γιατί έχουν φτιάξει έτσι τον όρο που να σημαίνει κάτι καλό. Αν μιλήσει κάποιος για σεξουαλική απελευθέρωση και τον πεις μπάσταρδο τον σκότωσες. Θα θελαν, όπως ήθελαν να κάνουν πολυγαμία στους Ρώσσους, αλλά δεν μπορούν, λόγω ♥.

Dimitrov

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #12 on: December 08, 2012, 02:32:23 pm »
Μπολσεβίκε σου έδωσα εμπεριστατωμένη απάντηση. Τώρα αν δεν μπορείς να την καταλάβεις δεν φταίω εγώ.

Δημητρόφ οι προτάσεις που αναφέρεις βρίσκονται σε ένα βιβλίο με τέτοια ψεύδη που οι συγγραφείς του δεν θέλησαν να το περάσουν καν στο google. Οι ισχυρισμοί σου είναι παντελώς ανυπόστατοι.

Όλα τα σοσιαλιστικά καθεστώτα επιδίωξαν να χτυπήσουν τον ατομικιστικό χαρακτήρα της οικογένειας. Η αρχαία Κίνα, οι Ίνκας, η αρχαία Αίγυπτος (λιγότερο η τελευταία) όλες είχαν και πολυγαμία και κατάργηση του παραδοσιακού εθελοντικού θεσμού της οικογένειας. Στην αρχαία Κίνα οι άνθρωποι χωριζόντουσαν σε κλάσεις και οι γάμοι γινόντουσαν με την συγκατάβαση των εντεταλμένων από το κράτος ανθρώπων. Αυτό ήταν ο λεγόμενος "ασιατικός τρόπος παραγωγής" που τον έχουν φάει οι ορθόδοξοι σταλινικοί. Και δεν τον έχουν φάει τυχαία τα ίδια καθεστώτα ξαναάνθησαν χιλιετίες μετά με τα ίδια ακριβώς σεξουαλικά παραφερνάλια. Μέριμνα ιδιαίτερη έγινε για την διευκόλυνση των διαζυγίων στην ΕΣΣΔ με αποτέλεσμα ο θεσμός του γάμου να διαλυθεί. Στην Καμπότζη το 90% των γάμων ήταν υποχρεωτικοί γάμοι. Στην Β.Κορέα το κράτος πάλι ελέγχει την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Εγκρίνει τους γάμους και σε μερικούς δεν επιτρέπει να έχουν σχέσεις με το άλλο φύλο.

Ο σοσιαλισμός δεν είναι ένα καθεστώς ή μια ιδέα που έχεις στο μυαλό σου. Είναι μια δυναμική πραγματικότητα. Στον μεσαίωνα, υπήρχαν συγκεκριμένα καθεστώτα, αναγνωρισμένα ως σοσιαλιστικά και από τους ορθόδοξους, όπως αυτά των Αναβαπτιστών και των Θαβωριτών τα οποία εισήγαγαν την πολυγαμία και αντιδρούσαν σφόδρα στην Καθολική Εκκλησία. Μπορεί να ήταν αιρετικοί αλλά στην ουσία ήταν οι άθεοι, οι προοδευτικοί, οι επαναστάτες της εποχής και έρεπαν προς το αφρικανικό μοντέλο αναπαραγωγής. Δεν μπορείς να είσαι σε ένα πράγμα σοσιαλιστής. Αν είσαι σοσιαλιστής πρέπει να είσαι σε όλα.

Τώρα αν το επιχείρημά σου είναι γιατί δεν υπήρχε πολυγαμία στην ΕΣΣΔ, αυτό είναι επειδή δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Τα στελέχη ήθελαν τον κόσμο να παράγει παιδιά για να τα παίρνει το κράτος και να τα κάνει γεννίτσαρους. Δεν τους ένοιαζε αν ο λαός ερωτεύεται ή αναπαράγεται. Αν μπορούσαν να τους πουν "κάντε παιδιά όπου βρείτε και μην πολυμιλάτε" θα το έκαναν. Αλλά ο λαός αντιδρούσε, ο λαός έφτιαχνε μόνος του ζευγαράκια.

Θεωρητικά, όλοι οι σοσιαλιστές ουτοπικοί και μη ουτοπικοί ρέπουν προς την πολυγαμία. Οι Φουριέ, Μαρκούζε και Φρόυντ είναι τα πιο έξαλα  παραδείγματα μπασταρδοσύνης.

Σε αυτό το θέμα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για την συλλογιστική των σοσιαλιστών.

Αντιστοίχως και οι ναζί προσπάθησαν, και με την χρήση πολυγαμίας φυσικά, να παρακάμψουν την μονογαμική ένωση και να παράγουν με ένα ευγονικό τρόπο παιδιά. Ο θεσμός αυτός ονομάστηκε lebensborn. Πάλι, τα παιδιά δεν μεγάλωναν αποκλειστικά στα χέρια του κράτους, αλλά ήταν ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Να φτιάξουν παιδιά της "κοινωνίας", του κράτους δηλαδή, και όχι των γονέων τους.

Σε πάρα πολλά σοσιαλιστικά καθεστώτα όλα τα παιδιά κάποιας ηλικίας αποκαλούσαν τις μεγάλες γυναίκες μητέρα και τους μεγάλους άντρες πατέρα.

Η πορνογραφία λοιπόν δεν κολλάει. Είναι σαν τους δονητές η πορνογραφία. Άμα οι καπιταλιστές έχουν δονητές και οι σοσιαλιστές δεν έχουν σημαίνει κάτι; Εδώ δεν έχουν να φάνε οι σοσιαλιστές... Και δεν είναι οι μονογαμικοί αυτοί που την βρίσκουν με αυτά τα πράγματα, είναι οι πολυγαμικοί, οι σοσιαλιστές.

Η επίσημη θέση των κομμουνιστών - να τα μαθαίνετε επειδή δεν τα ξέρετε - είναι ότι ο όρος μπάσταρδος είναι στην ουσία κάτι προοδευτικό. Απλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το να παραποιήσουν όπως η ελευθερία κτλ. Αν μιλήσει κάποιος για φόρους και τον πεις σοσιαλιστή δεν κάνεις τίποτα. Γιατί έχουν φτιάξει έτσι τον όρο που να σημαίνει κάτι καλό. Αν μιλήσει κάποιος για σεξουαλική απελευθέρωση και τον πεις μπάσταρδο τον σκότωσες. Θα θελαν, όπως ήθελαν να κάνουν πολυγαμία στους Ρώσσους, αλλά δεν μπορούν, λόγω ♥.
Μπολσεβίκε σου έδωσα εμπεριστατωμένη απάντηση. Τώρα αν δεν μπορείς να την καταλάβεις δεν φταίω εγώ.

Δημητρόφ οι προτάσεις που αναφέρεις βρίσκονται σε ένα βιβλίο με τέτοια ψεύδη που οι συγγραφείς του δεν θέλησαν να το περάσουν καν στο google. Οι ισχυρισμοί σου είναι παντελώς ανυπόστατοι.

Όλα τα σοσιαλιστικά καθεστώτα επιδίωξαν να χτυπήσουν τον ατομικιστικό χαρακτήρα της οικογένειας. Η αρχαία Κίνα, οι Ίνκας, η αρχαία Αίγυπτος (λιγότερο η τελευταία) όλες είχαν και πολυγαμία και κατάργηση του παραδοσιακού εθελοντικού θεσμού της οικογένειας. Στην αρχαία Κίνα οι άνθρωποι χωριζόντουσαν σε κλάσεις και οι γάμοι γινόντουσαν με την συγκατάβαση των εντεταλμένων από το κράτος ανθρώπων. Αυτό ήταν ο λεγόμενος "ασιατικός τρόπος παραγωγής" που τον έχουν φάει οι ορθόδοξοι σταλινικοί. Και δεν τον έχουν φάει τυχαία τα ίδια καθεστώτα ξαναάνθησαν χιλιετίες μετά με τα ίδια ακριβώς σεξουαλικά παραφερνάλια. Μέριμνα ιδιαίτερη έγινε για την διευκόλυνση των διαζυγίων στην ΕΣΣΔ με αποτέλεσμα ο θεσμός του γάμου να διαλυθεί. Στην Καμπότζη το 90% των γάμων ήταν υποχρεωτικοί γάμοι. Στην Β.Κορέα το κράτος πάλι ελέγχει την σεξουαλική ζωή των ανθρώπων. Εγκρίνει τους γάμους και σε μερικούς δεν επιτρέπει να έχουν σχέσεις με το άλλο φύλο.

Ο σοσιαλισμός δεν είναι ένα καθεστώς ή μια ιδέα που έχεις στο μυαλό σου. Είναι μια δυναμική πραγματικότητα. Στον μεσαίωνα, υπήρχαν συγκεκριμένα καθεστώτα, αναγνωρισμένα ως σοσιαλιστικά και από τους ορθόδοξους, όπως αυτά των Αναβαπτιστών και των Θαβωριτών τα οποία εισήγαγαν την πολυγαμία και αντιδρούσαν σφόδρα στην Καθολική Εκκλησία. Μπορεί να ήταν αιρετικοί αλλά στην ουσία ήταν οι άθεοι, οι προοδευτικοί, οι επαναστάτες της εποχής και έρεπαν προς το αφρικανικό μοντέλο αναπαραγωγής. Δεν μπορείς να είσαι σε ένα πράγμα σοσιαλιστής. Αν είσαι σοσιαλιστής πρέπει να είσαι σε όλα.

Τώρα αν το επιχείρημά σου είναι γιατί δεν υπήρχε πολυγαμία στην ΕΣΣΔ, αυτό είναι επειδή δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Τα στελέχη ήθελαν τον κόσμο να παράγει παιδιά για να τα παίρνει το κράτος και να τα κάνει γεννίτσαρους. Δεν τους ένοιαζε αν ο λαός ερωτεύεται ή αναπαράγεται. Αν μπορούσαν να τους πουν "κάντε παιδιά όπου βρείτε και μην πολυμιλάτε" θα το έκαναν. Αλλά ο λαός αντιδρούσε, ο λαός έφτιαχνε μόνος του ζευγαράκια.

Θεωρητικά, όλοι οι σοσιαλιστές ουτοπικοί και μη ουτοπικοί ρέπουν προς την πολυγαμία. Οι Φουριέ, Μαρκούζε και Φρόυντ είναι τα πιο έξαλα  παραδείγματα μπασταρδοσύνης.

Σε αυτό το θέμα θα βρεις περισσότερες πληροφορίες για την συλλογιστική των σοσιαλιστών.

Αντιστοίχως και οι ναζί προσπάθησαν, και με την χρήση πολυγαμίας φυσικά, να παρακάμψουν την μονογαμική ένωση και να παράγουν με ένα ευγονικό τρόπο παιδιά. Ο θεσμός αυτός ονομάστηκε lebensborn. Πάλι, τα παιδιά δεν μεγάλωναν αποκλειστικά στα χέρια του κράτους, αλλά ήταν ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Να φτιάξουν παιδιά της "κοινωνίας", του κράτους δηλαδή, και όχι των γονέων τους.

Σε πάρα πολλά σοσιαλιστικά καθεστώτα όλα τα παιδιά κάποιας ηλικίας αποκαλούσαν τις μεγάλες γυναίκες μητέρα και τους μεγάλους άντρες πατέρα.

Η πορνογραφία λοιπόν δεν κολλάει. Είναι σαν τους δονητές η πορνογραφία. Άμα οι καπιταλιστές έχουν δονητές και οι σοσιαλιστές δεν έχουν σημαίνει κάτι; Εδώ δεν έχουν να φάνε οι σοσιαλιστές... Και δεν είναι οι μονογαμικοί αυτοί που την βρίσκουν με αυτά τα πράγματα, είναι οι πολυγαμικοί, οι σοσιαλιστές.

Η επίσημη θέση των κομμουνιστών - να τα μαθαίνετε επειδή δεν τα ξέρετε - είναι ότι ο όρος μπάσταρδος είναι στην ουσία κάτι προοδευτικό. Απλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το να παραποιήσουν όπως η ελευθερία κτλ. Αν μιλήσει κάποιος για φόρους και τον πεις σοσιαλιστή δεν κάνεις τίποτα. Γιατί έχουν φτιάξει έτσι τον όρο που να σημαίνει κάτι καλό. Αν μιλήσει κάποιος για σεξουαλική απελευθέρωση και τον πεις μπάσταρδο τον σκότωσες. Θα θελαν, όπως ήθελαν να κάνουν πολυγαμία στους Ρώσσους, αλλά δεν μπορούν, λόγω ♥.
αγοράκι μου μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς να κάνεις τον πασόκο, είσαι υπέρ της πορνογραφίας ναι ή όχι; Και αν είσαι υπέρ επειδή μέσω αυτής παράγεται κέρδος, ποιος ο λόγος να ηθικολογείς με επιχειρήματα μιας ηθικής μη συμβατής με τον καπιταλισμό που υποστηρίζεις;

National Bolshevik

 • Νταβατζής
 • Komkor
 • *****
 • Posts: 1633
 • Φήμη -3
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #13 on: December 08, 2012, 02:35:07 pm »
Μπολσεβίκε σου έδωσα εμπεριστατωμένη απάντηση. Τώρα αν δεν μπορείς να την καταλάβεις δεν φταίω εγώ.
προφανώς δε φταις εσύ, αφού δεν είναι καν δικά σου αυτά που γράφεις.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #14 on: December 08, 2012, 02:36:46 pm »
Quote
τα σοσιαλιστικά καθεστώτα επιδίωξαν να χτυπήσουν τον ατομικιστικό χαρακτήρα της οικογένειας. Η αρχαία Κίνα, οι Ίνκας, η αρχαία Αίγυπτος

FringeElements

 • Guest
Re: Τζήμερος + ΧΑ = LOVE
« Reply #15 on: December 09, 2012, 11:52:20 am »
αγοράκι μου μπορείς να μου απαντήσεις χωρίς να κάνεις τον πασόκο, είσαι υπέρ της πορνογραφίας ναι ή όχι; Και αν είσαι υπέρ επειδή μέσω αυτής παράγεται κέρδος, ποιος ο λόγος να ηθικολογείς με επιχειρήματα μιας ηθικής μη συμβατής με τον καπιταλισμό που υποστηρίζεις;

Η πορνογραφία δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές σχέσεις των ανθρώπων, όπως και ο αυνανισμός δεν έχει καμία σχέση. Αν σε ένα καθεστώς απαγορεύεται για νόμου ο αυνανισμός αυτό δεν μας πληροφορεί για το αν το μοντέλο αναπαραγωγής που προωθείται και τείνει να επικρατήσει είναι το πολυγαμικό ή το μονογαμικό.

Η πορνογραφία, όπως και η πολυγαμία πρέπει να είναι νόμιμες επιλογές, εφόσον είναι εθελοντικές. Δεν υπάρχει θύμα στην πορνογραφία, ούτε στην πολυγαμία.

Ο λαός μας όμως απορρίπτει ηθικά την πολυγαμία, (υπό την έννοια της σεξουαλικής απελευθέρωσης, όχι υπό την έννοια της πατριαρχίας, που και αυτό δεν είναι επιθυμητό για άλλους λόγους) και υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι για αυτό. Όταν λέμε κάποιον μπάσταρδο εννοούμε ότι η μητέρα του πήγαινε με πολλούς από τους οποίους κανείς δεν θέλησε να μείνει κοντά στην μητέρα και να φτιάξουν οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι α) η μητέρα δεν ήταν επιλεκτική οπότε πιθανότατα δέχτηκε κακό σπόρο και β) η μητέρα ήταν κακής ποιότητας μιας και δεν κατάφερε να προσελκύσει έναν αρσενικό να την βοηθήσει με το παιδί. Αυτό σημαίνει μπάσταρδος σε μια εθελοντική κοινωνία, για αυτό ο λαός το απορρίπτει.

Τώρα η πορνογραφία έχει ουδέτερη αξία. Αν κάποιο ζευγάρι πηγαίνει στο Λυδία, πως το λένε, και πληρώνει ημιδιαμονή, εκεί παίζουν τσόντες και σε βοηθάνε να ρίχνεις περισσότερες. Δεν είναι κακή η τσόντα υπό αυτόν τον τρόπο. Αν δεις τσόντα το πρωί και έχεις στύση και μετά πας στο γυμναστήριο (με την τεστοστερόνη) σε βοηθάει στην προπόνηση. Η τσόντα αν χρησιμοποιηθεί σωστά κάνει κοινωνικό καλό. Δεν είναι μόνο αρνητικά τα αποτελέσματά της.

Στην πολυγαμία είναι γιατί επιτρέπει στους κακούς σπόρους να αναπαράγονται. Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι ο σοσιαλισμός συνδέεται με την πολυγαμία.

Ο σοσιαλισμός δεν είναι κάτι που γεννήθηκε χθες. Ο σοσιαλισμός γεννήθηκε στην Αφρική και είναι πολύ παλαιότερος από τον homo sapiens. Το αρχικό στάδιο του ανθρώπου ήταν το τροφοσυλλεκτικό μοντέλο, όπου η ατομική ιδιοκτησία δεν είχε νόημα. Δεν μπορούσες να έχεις ιδιοκτησία σε ένα οικόπεδο π.χ. γιατί δεν ήξερε ο άνθρωπος να καλλιεργεί πράγματα μέσα εκεί. Η τροφή ερχόταν από τα δάσος, από τα ελάφια. Το να πιάσεις ένα ελάφι ήταν συλλογικό σπορ και έτσι δεν υπήρχε καλός ή κακός κυνηγός. Ήταν όλοι, βλάκες και έξυπνοι, "ένα". Έτσι δεν υπήρχε και νόημα και για να γίνει επιλογή στο σεξ. Οι γυναίκες δεν είχαν πολλά κριτήρια για να επιλέξουν. Οι βλάκες αναπαράγονταν και μόλυναν την γενετική σούπα και έτσι το είδος έμενε ανθρωποπίθηκος ή μαύρος ή γύφτος ή κομμουνιστής. Αν μπορούσαν να κάνουν ατομικό κυνήγι τότε θα υπήρχε και φτωχός και πλούσιος πρωτόγονος. Αυτό είναι και που δίνει το θεσμικό κίνητρο για την αληθινή απελευθέρωση της γυναίκας, η οποία καλείται να επιλέξει, όπως και άντρας επιλέγει, βάσει των ατομικών αρετών. Όχι της "κοινωνικής ανάγκης", του δημογραφικού, της εμφάνισης κτλ.

Έτσι λοιπόν έχουμε δυο συστήματα σκέψης. Ένα πρωτόγονο, που λέει ότι όλα ανήκουν σε όλους, που δεν θέλει η γυναίκα να κάνει διακρίσεις, έτσι το κράτος την απωθεί από το να παντρευτεί και επίσης ένα καθεστώς που υπόσχεται σε όλους, βλάκες και έξυπνους, ότι θα γαμήσουν, πολυγαμία, σεξουαλική απελευθέρωση κτλ. Αυτό το σύστημα είναι αντιδραστικό και δεν βγάζει πουθενά.

Το άλλο σύστημα είναι το ατομικό. Όπου όλα ανήκουν σε άτομα και το κάθε άτομο σύμφωνα με την αξία του και την ικανότητα επιβίωσής του όπως κληροδοτεί τον πλούτο του έτσι επιλέγει προσεκτικά τις αναπαραγωγικές του συνήθειες με αποτέλεσμα οι καλύτεροι ευγονικά να ενώνονται με τους καλύτερους, διότι αλλιώς θα τιμωρηθούν οικονομικά και κοινωνικά, και οι χειρότεροι με τους χειρότερους, λόγω κατάντιας. Αυτό είναι ένα γνήσια προοδευτικό σύστημα.

Τώρα αν ο σοσιαλισμός, το πρώτο, που είναι αντιδραστικό, το ονομάζουν προοδευτικό, και το δεύτερο, που είναι προοδευτικό, το ονομάζουν αντιδραστικό, δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι με το δεύτερο. Αντιδραστικός-συντηρητικός σύμφωνα με τους σοσιαλιστές και προοδευτικός σύμφωνα με εμένα.