Author Topic: Από Ταϊλανδούς αγοράζει traffic η XA  (Read 315 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pinochet88

  • Kombrig
  • ******
  • Posts: 1000
  • Φήμη -339
  • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
    • View Profile
Ο Χίτλερ απέτυχε. Όσο και να θέλεις να θεωρείς τον εαυτό σου ιδεολόγο ή υπέρ των Λευκών (πολύ αμφιβάλλω αν το πιστεύεις ειλικρινά), όλες αυτές οι ιδέες που υποστηρίζεις είναι ιδέες λαϊκιστικές και δημοκρατικές.

Πριν τον ΑΠΠ υπήρχαν κάποια όρια στην εξουσία του Κράτους και της εξουσίας ακριβώς γιατί ήταν έξω από την εμπορική πραγματικότητα. Ο Λευκός άνθρωπος, παρά τη συνεχή ανάπτυξη του Κράτους από τη Γαλλική αντεπανάσταση και μετά, είχε την πρωτοκαθεδρία. Μια μακρά διαδικασία σύμπτυξης Κράτους και Λαού έφερε τα πάνω κάτω στο καπιταλιστικό σύστημα που είχαν αναπτύξει οι Λευκοί και τους έκανε στην ουσία να διοικούνται με πρωτόγονα κολλεκτιβιστικά μοντέλα. Άμεσο αποτέλεσμα του λαϊκισμού ήταν η Πτώση του Λευκού Ανθρώπου, η οχλοκρατία και το να τρώει η κοινωνία τις ίδιες τις σάρκες της. Ο Χίτλερ ήταν το τελικό αποτέλεσμα του λαϊκισμού της δημοκρατίας, ήταν ένας πανάθλιος λαϊκιστής που πουλώντας παραμύθια υποδούλωσε τους Γερμανούς και τους έστρεψε κατά των Λευκών αδερφών τους, με τους οποίους θα είχαν άριστες εμπορικές και κοινωνικές σχέσεις εάν δεν είχε επικρατήσει η κανιβαλλιστική μανία της αναδιανεμητικής δημοκρατίας.

Ο Χίτλερ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, η σκλαβιά, ο κανιβαλισμός, είναι το τελικό στάδιο της δημοκρατίας. Εξαιτίας του Χίτλερ ολόκληρη η Λευκή Φυλή κινδυνεύει με αφανισμό. Πριν την άνοδο του λαϊκισμού και του κρατικισμού στην Ευρώπη, ο Λευκός άνθρωπος είχε υποδουλώσει όλους τους σκυλάραπες, όλους τους σχιστομάτηδες και ελάχιστοι ανατολικοασιάτες έμεναν ημι-ανεξάρτητοι. Με την άνοδο του Κράτους και του σοσιαλισμού έχουμε γίνει τα σπερματοδοχεία των υπανθρώπων.