Author Topic: Απαράδεκτη η Κομμουνιστική Αυγή!  (Read 182 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Απαράδεκτη η Κομμουνιστική Αυγή!
« on: February 02, 2016, 02:01:18 pm »
Η Χρυσή Αυγή επιδεικνύει μια αθεράπευτη κομμουνιστοφιλία προς τον Σύριζα. Από την απαράδεκτη αβάντα προς το νομοσχέδιο με τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες μέχρι το σημερινό κομμουνιστικό-δημοκρατικό άρθρο εξύμνησης της ιδιότητας του πρωθυπουργού, επιβεβαιώνουν τον νόμο του Σαμ Φράνσις (νομίζω...) πως οποιαδήποτε οργάνωση δεν είναι ρητά δεξιά και αντικομμουνιστική, καταντάει με την πάροδο του χρόνου κομμουνιστική. Η Χρυσή Αυγή, πέραν των κομμουνιστικών της οικονομικών θέσεων, έχει προχωρήσει αρκετά στον δρόμο του κομμουνισμού και σε άλλα ζητήματα. Σίγουρα αν ζούσε ο Χίτλερ θα τους έσφαζε όλους αυτούς τους κρυφομπολσεβίκους με τη Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών Νο2, αλλά και ο ίδιος έκανε το σφάλμα να απαρνηθεί τη Δεξιά και τον Καπιταλισμό, οδηγώντας το Κίνημα, το οποίο από τότε περιελάμβανε υγιώς σκεπτόμενα άτομα και σοβαρούς οικογενειάρχες/παραγωγούς, στον ερεβώδη κομμουνισμό. Οι Χρυσαυγίτες, όπως και πολλοί άλλοι, κοιμήθηκαν με το "κοινωνικό" Κράτος, τις ελεγχόμενες τιμές και τον κεντρικό σχεδιασμό, και ξύπνησαν με το περιτμημένο καβλί του (Μόζες) Χες, του Χέρτσλ, του Μαρξ, καθώς και του Ένγκελς, στην κωλότρυπα.

Η Λευκή Φυλή εκμηδενίζεται καθημερινά και οι σοσιαλιστές αγωνιούν να περισώσουν το αξίωμα του αντιλευκού και υπάνθρωπου τυράννου Τσίπρα.

Νουθετώντας τον... ηλίθιο
Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016 - 11:00

Έχουμε δει να πιάνουν το μάγουλο του Πρωθυπουργού της Ελλάδος. Έχουμε δει να τον παίρνουν από το χεράκι και να τον πηγαίνουν άτα, κουνώντας τα χεράκια κούνια μπέλα. Έχουμε δει να του προβάρουνε στο λαιμό τη γραβάτα του συνομιλητή του, περιπαίζοντάς τον για τις ενδυματολογικές του ιδιαιτερότητες. Δεν μπορούσαμε όμως ποτέ να φαντασθούμε ότι θα τον αποκαλούσαν δημοσίως ηλίθιο και ότι αυτός θα αποδεχόταν αμήχανα την προσβολή!

Δεν γνωρίζει ίσως ο κύριος πρωθυπουργός ότι το να ανέχεται τις όποιες προσβολές ένας άνθρωπος στον ιδιωτικό του βίο, είναι ατομικό του δικαίωμα. Όμως οι προσβολές στο πρόσωπο ενός Πρωθυπουργού, ακόμη και όταν αυτές αφορούν αποκλειστικά στον ίδιο, δεν αποτελούν προσωπική του υπόθεση. Αντανακλούν στη χώρα που εκπροσωπεί, καθώς και συνολικά στους πολίτες αυτής της χώρας, ακόμη κι αν αυτοί δεν τον έχουν ψηφίσει.

Δεν γνωρίζω αν οι επικοινωνιολόγοι του είναι παντελώς άχρηστοι και ανίκανοι ή αν η αλλοπρόσαλλη και ηττοπαθής συμπεριφορά του οφείλεται στην προφανή και πολύπλευρη ανεπάρκεια του ιδίου. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας ρεζιλεύει!

Μιας λοιπόν και δεν άκουσα από κανέναν να του λέει ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδρασή του σε τέτοιου είδους προσβολές, να του πω εγώ τι θα μπορούσε να κάνει σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μήπως και την επόμενη φορά προσπαθήσει και τα καταφέρει να φερθεί, αν όχι σαν Πρωθυπουργός τουλάχιστον σαν άντρας.

Ας διαμηνύσει λοιπόν off the record προς εκείνους που συνηθίζουν κατά τις διεθνείς δημόσιες συναντήσεις να προβαίνουν στις γνωστές πατερναλιστικές θωπείες και τους φιλικούς αστεϊσμούς, ότι αν επαναλάβουν παρόμοιες χειρονομίες θα υπάρξει αντίδραση που δεν θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Και αν αυτοί παρόλη την προειδοποίηση προβούν σε οποιαδήποτε μειωτική χειρονομία να τους φτύσει δημοσίως, να αποχωρήσει από τη συνάντηση και να μην επιστρέψει σε αυτή αν δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για την προσβολή.

Όσο για τον πολλά βαρύ και ασήκωτο υπουργό οικονομικών της Γερμανίας κύριο Σόϊμπλε, τον καλό μαθητή που όλοι ζηλεύουμε για τις εξαιρετικές του επιδόσεις, θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της press conference να τον διακόψει τη στιγμή που είπε τη λέξη ηλίθιε, ζητώντας του να διευκρινίσει αν ο χαρακτηρισμός αφορούσε τον ίδιο προσωπικά και την Ελλάδα. Έτσι ώστε να τον αναγκάσει ή να το πάρει πίσω εξαιρώντας τον ίδιο και τους Έλληνες ή αν μασούσε τα λόγια του συνεχίζοντας να αφήνει όλες τις ερμηνείες ανοιχτές, να αποχωρήσει άμεσα από τη συνέντευξη.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά αποχωρώντας να του απευθύνει σε συστάσεις αυστηρό τόνο.

Γράφει κάπου ο αντιφασίστας καθηγητής Χρήστος Γιανναράς:

Το υπόδειγμα της κτηνώδους ιδιοτέλειας στις υπανάπτυκτες συλλογικότητες το σαρκώνουν οι ηγεσίες: Επαγγελματίες της εξουσίας δίχως ίχνος (κατά κανόνα) πρόθεσης να υπηρετήσουν τις κοινές ανάγκες και κοινές σκοπεύσες, έρμαια (μέχρι βαθμού ψυχασθένειας) του πρωτογονισμού της εγωλαγνείας. Δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για την επανεκλογή τους στη Βουλή ή στην κυβέρνηση. Δεν αποκλείεται να ξεπουλάνε τα στοιχειώδη δίκαια της χώρας τους, τον αυτοσεβασμό της και την ιστορία της, μόνο για να γίνουν αρεστοί στις αυλές των ισχυρών του πλανήτη. Συνήθως έχουν έγκαιρα ξεπουλήσει στα παρασκήνια την προσωπική τους τιμή και αξιοπρέπεια: ανταλλάσσουν την ηδονή των αξιωμάτων με το ρόλο του λακέ των ισχυρών.

Δεν γνωρίζω αν ο κύριος πρωθυπουργός συμπεριλαμβάνεται στους ηγέτες με κτηνώδη ιδιοτέλεια που έχουν έγκαιρα ξεπουλήσει στα παρασκήνια την προσωπική τους τιμή και αξιοπρέπεια για να γίνουν αρεστοί στις αυλές των ισχυρών του πλανήτη, πάντως επειδή η δημόσια εικόνα που παραπέμπει σε λακέ των ισχυρών, θέτει σε κίνδυνο τα στοιχειώδη δίκαια της χώρας, τον αυτοσεβασμό της και την ιστορία της, ας προσπαθήσει από τούδε και στο εξής ακόμη κι αν δεν μπορεί να είναι σωστός πρωθυπουργός τουλάχιστον να συμπεριφέρεται σαν άνδρας.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://bc.vc/3p1tNt
« Last Edit: February 02, 2016, 02:03:44 pm by Pinochet88 »

Share on Facebook Share on Twitter


Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Βασικά ο κομμουνισμός σαν οικονομικό σύστημα δεν είναι άσχημος. Εξ άλλου και οι παππούδες μου οι Σπαρτιάτες κατά κάποιο τρόπο κομμουνιστές ήταν :D Βέβαια οι περισσότεροι στον Κύκλο τασσόμαστε υπέρ της Τυραννίδας, αλλά και η Εθνικοκοομμουνιστική Θεοκρατία εμένα δεν θα με χάλαγε, αν γίνεται να υπάρξει κάτι τέτοιο :D

Υ.Γ. Ο Τσίπρας είναι όντως ηλίθιος όπως και οι χρυσαυγίτες και οι καπιταλιστές :D Θυμάμαι τον είχα δει σε μία συνεδρίαση με τους Γερμανούς, οι οποίοι είχαν μπροστά τους τους φακέλους τους και οι βλάκες οι Συριζαίοι έλεγαν μεταξύ τους "ποιος πήρε τον φάκελο;" ενώ ο Τσίπρας κοίταγε την Μέρκελ χαμογελώντας σαν καθυστερημένο :D
« Last Edit: February 02, 2016, 03:45:40 pm by Tortelini »

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
........

και στον προλογο σου και στο κυριως θεμα/αρθρο, μαλακιες γραφονται, αλλα δεν καταλαβα πως τα συνδέεις. Η ΧΑ δεν ειναι κομμουνιστική, ειναι καπιταλιστοφασιστική και διοργανώνει βραδειες εμπορειας σκλαβιάς...ε...εργασίας αν θες να μάθεις.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Καπιταλισμός είναι να εμπορεύεται η "σκλαβιά" ενώ αντικαπιταλισμός είναι να διατάσσεται. Δεν πιστεύω να έχεις καμία διαφορετική πρόταση για την εργασία-σκλαβιά. Εσύ θέλεις να διατάζεις τον κόσμο να "εργάζεται". Το να εργάζεται κάποιος αυτόβουλα και εθελοντικά και να κρατάει τον καρπό της εργασίας του θα σε σκότωνε...

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Οι original Έλληνες δεν δουλεύουμε, είναι στο DNA μας να έχουμε σκλάβους να δουλεύουνε για μας, γι αυτό μόνο στην Ελληνική γλώσσα το να κάνεις κάτι παίρνει στερητικό... Α-σχολούμαι :D

και στον προλογο σου και στο κυριως θεμα/αρθρο, μαλακιες γραφονται, αλλα δεν καταλαβα πως τα συνδέεις. Η ΧΑ δεν ειναι κομμουνιστική, ειναι καπιταλιστοφασιστική και διοργανώνει βραδειες εμπορειας σκλαβιάς...ε...εργασίας αν θες να μάθεις.
Δεν έχεις μπει στο πνεύμα του ποιητή βρε :D Εννοεί ότι είναι δυσαρεστημένος με αυτήν την μαυριδερή πόρνη την Χρυσή Αυγή του επειδή υποστηρίξε τον Τσίπρα που είναι αγριοκομμουνιστής επειδή τον φορολογεί, άρα η Χρυσή Αυγή κομμουνιστοφέρνει :D

Τώρα που το σκέφτομαι εγώ είμαι ψιλοκομμουνίστρια γιατί η κοινωνία που οραματίζομαι έχει συγκεκριμένα άτομα που δουλεύουν για το κράτος με αυτό να τους παρέχει ό,τι θεωρεί ορθώς ότι χρειάζονται, χωρίς αυτοί να έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο. Αυτοί λοιπόν θα είναι οι σκλάβοι οι μαυριδεροί οι πληβείοι (αλλά θα τους αφήσουμε να νομίζουν ότι είναι Έλληνες για να μην διαφοροποιούνται και επαναστατούν - όχι ότι μπορούν να επαναστατήσουν σε τίποτα οι νεοέλληνες αλλά λέεεεεεμε τώρα) :D Και αυτοί θα υπηρετούν τους Άρχοντες - Θεολόγους - Φιλόσοφους, που θα είναι η ανώτερη τάξη :) Αλλά θα υπάρχουν άλλες δύο μεσαίες τάξεις που επίσης δεν θα δουλεύουν και θα υπηρετούνται από τους προλετάριους: Οι πολεμιστές - φρουροί της πόλης και οι γυναίκες των Φιλοσόφων - Θεολόγων... Στις τελευταίες οι ανώτερες θα είμαστε οι άγαμες παρθένες του Κυρίου που θα έχουμε ως αρμοδιότητα την διασφάλιση της ηθικής των υπολοίπων γυναικών, την οποία θα επιβάλουμε δια της βιας :D Στους δε Θεολόγους οι Άγαμοι θα άρχουν και ένας απ αυτούς (ο πιο σοφός) θα είναι ο Πνευματικός Τύραννος της πόλης...

Δεν είναι final draft αυτό βέβαια :D Τις λεπτομέρειες θα τις κανονίσουν οι εκάστοτε Ιερείς - Νομοθέτες που θα ορίσουμε :D Δεν θέλω κουβέντα, αυτό είναι το τέλειο σύστημα :D

Βασικά, μισό λεπτό να εξηγηθώ, δεν εννοώ αυτό, ότι δηλαδή θα είμαι ξαπλωμένη στην μπανιέρα μου και οι υπόλοιποι θα με υπηρετείτε ενώ θα σηκώνομαι μόνο για να εκτελέσω πόρνες :D Εγώ θα είμαι γιατρός με περιουσία ορισμένη απ το κράτος και θα κάνω γενετικά πειράματα λειτούργημα για το καλό της ανθρωπότητας Herrenvolk :D
« Last Edit: February 02, 2016, 09:09:16 pm by Tortelini »

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Οι Τα original Έλληνες κρατικοδίαιτα παράσιτα που τρέφει ο πασοκισμός σε βάρος των Ελλήνων, δεν δουλεύουμε...
fixed

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
fixed
Σε πληροφορώ ότι εγώ δεν έχω εμπλακεί με κανένα κόμμα ούτε έχω άκρες στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στην Ν.Δ. όπως άλλοι του Κύκλου! Ολομόναχη μοιράζω τις σκόνες και τα χάπια και βγάζω το μεροκάματο :D Το τι κάνουν οι γονείς μου με τους άλλους συγγενείς Μανιάτες στην Ν.Δ. άσχετο :D

Tortelini

 • Elite
 • Major
 • *
 • Posts: 731
 • Φήμη -22
  • View Profile
Βασικά για να σοβαρευτώ λιγουλάκι εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου κανέναν (καλά, σιγά μην έτρεχα στην Μάνη να ψηφίσω :D), ενώ εσύ "αντικρατικιστή" της πλάκας ψηφίζεις το νόμιμο κόμμα του κοινοβουλίου την Πορνική Αυγή :D

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Όταν τα έλεγα εγώ... :D