Το σκεπτικό σου είναι του τύπου το μπουζούκι είναι όργανο, οι μπάτσοι είναι όργανα άρα οι μπάτσοι είναι μπουζούκια...
Οπότε σύμφωνα με το σκεπτικό σου οι αναρχικοί κατεβάζουν σημαίες, ο Σολωμού πήγε να κατεβάσει σημαία άρα ο Σολωμού ήταν αναρχικός.
Εγώ δεν υποστηρίζω ότι όντως ήταν αναρχικός απλά τον χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα για να σου δείξω ότι το σκεπτικό σου, δηλαδή ότι όποιος κατεβάζει μια σημαία(και δεν ανεβάζει άλλη) είναι αναρχικός, είναι τουλάχιστον γελοίο.
θα μπορουσε να ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα και εγινε επειδη ηταν μπαφιασμενος. Αλλωστε οι εθνικιστες εχουν μανια με το να βαζουν σημαιες. '
Συμφωνα με σενα, ουτε οι κουκουλοφοροι(και ο μικρος κουκουλοφορος ηταν...τυχαιο

που κατεβαζουν την σημαια απο το πανεπιστημιο ειναι αναρχικοι γιατι θα μπορει να ειναι ....εθνικιστες!!!