Poll

Θα ψήφιζα...

Author Topic: Αν είχαμε αύριο εκλογές τι κόμμα θα ψηφίζατε;  (Read 578 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Nouseforaname

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 72
  • Φήμη 0
  • ubi dubium ibi libertas
    • View Profile
1ον, δεν ξερω τι κανουν πολλοι "αναρχικοι", ξερω οτι οι αναρχικοι δεν ψηφιζουν. Οι fake και οι τουριστες δεν με ενδιαφερουν.

2ον. Ο φιλελευθερος οπως εφαρμόζεται στην αμερική, δινει δικαιωμα στην πολυμορφικη "κουλτουρα". ωστόσο στα πραγματα που εχουν σημασια, επιβάλλει ολοκληρωτικούς ορους. Οπως πχ στην ιδιοκτησία της παραγωγης. Επίσης, ο,τι δεν θελει να λειτουργήσει με καπιταλιστικους ορους, θα προσπαθήσει να το εξαγορασει, να το πιέσει με τον αλφα ή βητα τροπο. Η φιλελευθερη οικονομια πρεπει παντα να αναπτύσσεται και φυσικα φτανει σε δυσθεωρατα καταπιεστικα υψη ετσι. Φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να βαφει τα μαλια του οπως θελει ή να βαζει σκουλαρικια στον ποπο, ομως αυτο δεν σημαινει τιποτα απολυτος αν μιλαμε για Ελευθερια.

3ον. Γενικα εγω για τους φιλελευθερους, λεω οτι αυτο-αποκαλουνται ετσι, γιατι το προταγμα τους δεν ειναι ελευθεριακο ουτε ειναι "φιλοι της ελευθεριας" γιατι η πολιτικη τους προταση ειναι καταπιστικη.


καλα, εδω μπορεις να ψηφιζεις οτι θες, ομως ελεγες νομιζω παλιοτερα οτι στηριζεις ΧΑ, παλι λογω αναρχιας.


1. Συμφωνώ, όμως όλοι οι χώροι έχουν τους fake και περαστικούς. Τι να κάνουμε
2. Γενικά συμφωνώ. Δεν θεωρώ τις ΗΠΑ σήμερα παράδεισο του φιλελευθερισμού. Σίγουρα έχει μια φιλελεύθερη παράδοση που όμως όλο και φθίνει υπέρ του ολοκληρωτικού κράτους. Πάντως, σίγουρα καλύτερα να ζεις και να δρας σε μια χώρα έστω και με μια κάποια ελευθερία παρά κάπου που δεν μπορείς να διαφοροποιηθείς ούτε στο αν θα βάλεις ή όχι σκουλαρίκι.
3. Σεβαστή η κρίση σου αλλά μην πέφτεις στη λούμπα που πέφτουν όταν ταυτίζουν πχ τους αναρχικούς όπως τους βλέπεις εσύ με τους χουλιγκάνους μπαχαλάκηδες. Μην κρίνεις τους φιλελεύθερους από ότι σου λένε ότι είναι τα ΜΜΕ ή κάποιοι fake που λες και εσύ.