Poll

Θα ψήφιζα...

Author Topic: Αν είχαμε αύριο εκλογές τι κόμμα θα ψηφίζατε;  (Read 544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Nouseforaname

  • Krasnoarmeyets (Φαντάρος)
  • Posts: 72
  • Φήμη 0
  • ubi dubium ibi libertas
    • View Profile
Ουσιαστικα ομολογεις τον αντι-ελευθεριασμο των αυτοαποκαλουμενων φιλελευθερων, αφου η πρακτικη τους ειναι αυταρχοφασιστικες.

Στον πολεμο για την ελευθερια και την δικαιοσυνη στον κοσμο, εισαι με τους εχθρους. Ντροπη σε σενα γερο νεγρο τζιμ.

Γενικά νομίζω ότι βλέπεις από το ποστ μου ότι μικρή εκτίμιση τρέφω για τον ελληνικό "φιλελέ" χώρο. Μια ψήφος της πλάκας έριξα όπως έχω ρίξει πολλές παρόμοιες σε διάφορες περιστάσεις αν και αν μετρήσω όλες τις εκλογές πάνω από τις μισές είναι αποχή-άκυρο και οι υπόλοιπες είναι της πλάκας (μικρά κόμματα).

Αααα και θυμήθηκα και μια άλλη ανεκδοτολογική ιστορία από τον ΑΑ χώρο. Όπως ξέρεις και εσύ πολλοί "Αναρχικοί" ψηφίζουν. Θυμάμαι πολλές συζητήσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου για το "τι να ψηφίσω". Τώρα οι περισσότεροι  (από αυτούς που ψηφίζουν) ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Τότε ρίχναν ΕΕΚ, ΜΛ, τίποτα άλλα τροτσκιστικά κ.λπ., μερικοί (όπως και πολλοί ακρο-αριστεροί που ήταν σε ακρο-αριστερά κόμματα) ρίχναν ΚΚΕ. Κορυφαίος ήταν ένας που ψήφιζε ΝΔ (επί πασοκ) για να γίνει χειρότερη η κοινωνική κατάσταση και να γίνει πιο γρήγορα η επανάσταση ..........

Επί του θέματος, ο φιλελευθερισμός ΔΕΝ προϋποθέτει οι άνθρωποι να έχουν τις ίδιες αξίες, και δη φιλελεύθερες. Σόρρυ αλλά έτσι είναι. Πχ σε μια φιλελεύθερη κοινωνία (δεν μιλάω για ουτοπικές αναρχίες) το (μικρό) κράτος δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία. Αν θέλει ο Τούλσα να είναι σατανιστής, ο άλλος χριστιανός και ο άλλος μούσλης, δεν επηρεάζει. Ας σκάσει φράγκα και ας φτιάξει εκκλησία. Δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε η πλειοψηφία ούτε το όποιο κράτος να του πω να μην κάνει.

Το να είναι πχ μαλάκας ο τζήμερος και ο κάθε τζήμερος είναι δικαίωμά του. Απλά ο φιλελεύθερος δεν θέλει να κοινωνικοποιείται η μαλακία του καθενός. Προσωπική η μαλακία, προσωπικό και το κόστος.

πάντως νομίζω ότι στο ποστ μου και στο κουότ σου καλύτπεις το θέμα με το "ΑΥΤΟ"αποκαλούμενος φιλελεύθερος. Και εσύ ξέρεις φαντάζομαι πολλούς που αυτο-αποκαλούνται αναρχικοί και το κάνουν και σημαία για να καλύψουν την όποια μαλακία τους.
« Last Edit: May 20, 2014, 09:58:32 pm by Nouseforaname »