Author Topic: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ- ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!  (Read 308 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
ΤΕΤΆΡΤΗ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2015

ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!


  ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ- ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!


_______________Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους ανθρώπους! Κριτής όλων μας είναι ο Θεός. Καρδιογνώστης και Κριτής! Κριτής και Kαρδιογνώστης! Το μόνο που μας επιτρέπεται για τους άλλους, είναι να προσευχώμεθα γι' αυτούς! Να παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό για "την επιστροφή των πεπλανημμένων"!
__________Παρά ταύτα αυτό, που μας επιτρέπεται, είναι να κρίνουμε τις πράξεις των, να καταγγέλλουμε δε τις άνομες πράξεις των! Υπάρχει μάλιστα μια αρχή, σύμφωνα με την οποίαν "τα δημοσίως πραττόμενα, δημοσίως και ελέγχονται!"
___________Αλλά και ο Νόμος του Θεού αυτό μας το επιβάλλει! Ο Απόστολος Παύλος, γράφει πρός τούς κατοίκους της Εφέσου:
Και μη συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε. Τα γάρ κρυφή γινόμενα υπ' αυτών αισχρόν εστιν και λέγειν (Εφεσ. 5, 11-12). 
__________Με βάση, λοιπόν, αυτό τό αξίωμα της ζωής, κυρίως δε σε εφαρμογή των λόγων του Αγίου Αποστόλου Παύλου, μπορούμε να κρίνουμε τις πράξεις, όχι τα πρόσωπα! Υπάρχει εδώ μια μικρή λεπτομέρεια. Τις πράξεις τις ενεργούν πρόσωπα! Όταν λοιπόν κρίνεις μια πράξη, τότε κατ' ανάγκην δεν αναφέρεσαι και στα πρόσωπα;
___________Φαινομενικά ο συλλογισμός αυτός φαίνεται να είναι σωστός. Δεν είναι όμως! Έστω ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε, ότι ο Νίκος Κολοκυθόπουλος μπήκε σε ενα σουπερμάρκετ και έκλεψε ένα πακέττο μακαρόνια. Μπορώ, λοιπόν, να κρίνω και να καταδικάσω τήν πράξη του, δηλ. την κλοπή, αλλά δεν ημπορώ να χαρακτηρίσω τόν Νίκο ως κλέφτη! Μπορώ δηλ. να εκφρασθώ ως εξής: Όταν πάμε σε ένα κατάστημα και εκεί κλέψουμε κάτι, αυτό δεν επιρτρέπεται! Διότι η κλοπή είναι αμαρτία! Μπορώ επίσης να είπω, ότι -καθώς εδιάβασα στην εφημερίδα- ο Νικος  Κολοκυθόπουλος συνελήφθη, διότι στο σουπερμάρκετ ΑΒ έκλεψε ένα πακέτο μακαρόνια! Αλλά δεν μου επιτρέπεται νά προχωρήσω λέγοντας, βρε τον παληάνθρωπο, τον κλέφτη  κλπ.
  __________Νομιμοποιούμεθα, λοιπόν, και από το θείο καί από το ανθρώπινο Δίκαιο να κρίνουμε πράξεις των άλλων, μάλιστα δε τις αμαρτωλές πράξεις!

_________Αυτή όμως η γενική Αρχή, κατά την γνώμη μας, δεν μπορεί να ισχύει για τα πολιτικά Πρόσωπα! Εδώ, αντιθέτως, νομιμοποιούμεθα και μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις τους και τα πολιτικά πρόσωπα! Διότι τα Πολιτικά Πρόσωπα εκλέγονται, δηλ. επιλέγονται, από τόν Λαό και επομένως λογοδοτούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού! Τι άλλο άραγε δηλώνουν οι απεργίες; Την έκφραση μιάς απαρέσκειας εκ μέρους μιάς μερίδος ψηφοφόρων εναντίον ενός νομοθετήματος! Με άλλα λόγια εκφράζουν, και μάλιστα δυναμικά, την απόρριψη και την καταδίκη είτε πράξεων των Πολιτικών Προσώπων, είτε την αποδοκιμασία αυτών των ιδίων των Πολιτικών Προσώπων! Ώστε προκειμένου περί των Πολιτικών μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις και τά πρόσωπα, μόνον και μόνον διότι με την ψήφο μας τους παρεχωρήσαμε το δικαίωμα να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Χώρας και να μας κυβερνήσουν!
__________Επικαλούμενοι, λοιπόν, το δικαίωμα αυτό κι εμείς σήμερα από τη θέση αυτή θα κρίνουμε και θα επικρίνουμε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπροστά στο φέρετρο ενός ηθοποιού, στον οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω, εταύτισε τον εαυτό του με την αθλιότητα της ομοφυλοφιλίας!
____________Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληρο-φορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ....βας. Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο: Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ.....κης, .......μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια! (βλ. "xairete.blogspot.gr" 04.12.2015). 
__________Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Β..., η οποία, απευθυνομένη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων!!!!!
_______Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
_________Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
_________Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας:
       άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!
__________ Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι' αυτούς ως εξής: Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι! 
Σας υπενθυμίζω τα λόγια αυτών των αμαρτωλών και ανόμων:
Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, φίλε Μηνάκο, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων. Σε φιλώ!
                                                           Άννα!!!!!
 
Αίγιον, 4 Δεκεμβρίου 2015
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ   

http://mkka.blogspot.com.cy/

--------------------------------------------------------------------------

1-Να του πουμε να γραφει στο γουεμπγορ.
2-γιατι το βλογκ του  καταληγει σε .cy????
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Share on Facebook Share on Twitter


Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Θα γαμούσε να έγραφε ο σεβασμιότατος εδώ μέσα. Να σημειωθεί ότι είναι μητροπολίτης Αιγιαλείας πάντως, δηλαδή μητροπολίτης της θερινής κατοικίας του χουντικού τρομοκράτη! ;D

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Quote
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015
ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ - ΠΑΙΔΕΡΕΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ
Και πάλι ο λόγος για την Ομοφυλοφιλία
___________Με χαρά σας παραδίδουμε στη συνέχεια ένα βαθυστόχαστο κείμενο του κ. Δ. Δ. Λιακόπουλου από το βιβλίο του Το φως της Αρχαίας Ελλάδος, που αναφέρεται στην ομοφυλοφιλία. Προσφέρεται στην Κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία με υπό ψήφιση Νόμο επιχειρεί να νομιμοποιήσει τον γάμο των .....ομοφυλοφίλων! Ας συνεχίσει, λοιπόν, το ηθικά καταστρεπτικό της έργο με το να νομοθετήσει περαιτέρω την νομιμοποίηση της χρήσεως ναρκωτικών, την πολυγαμία, την ελεύθερη συμβίωση, την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων παιδιών, την μοιχεία, την κλοπή και τόσων άλλων αθλιοτήτων της ανθρώπινης ψυχής! Γιατί όχι; Έχει πολλά ακόμη να κάμει αυτή η Κυβέρνηση , έτσι ώστε τελικά οι άνθρωποι του υποκόσμου, τα αποβράσματα της Κοινωνίας, να βγούν στην επιφάνεια, έχοντας ψηλά το κεφάλι, οι δέ έντιμοι και ενάρετοι άνθρωποι της Κοινωνίας να τρέχουν, για να κρυφτούν πλέον στα έγκατα της γής ώς ........μη φυσιολογικοί άνθρωποι! 
Αίγιον, 9 Δεκεμβρίου 2015
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

***********
Ομοφυλοφιλία - Παιδεραστία στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο Εβραϊστικός Μύθος καταρρέει.


    Σαν θετικός επιστήμων θεωρώ ότι στατιστικά είναι λογικό, όσοι ομοφυλόφιλοι υπάρχουν τώρα, αναλογικά να υπήρχαν και διαχρονικά ανά τους αιώνες. Έτσι είναι λογικό να υπήρχαν και στην αρχαία Ελλάδα συνάνθρωποί μας με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Από αυτή την απλή και ανθρώπινη όμως σκέψη μέχρι να καταλήξουμε στο ότι η ομοφυλοφιλία ήταν θεσμός στην αρχαία Ελλάδα, όπως ισχυρίζονται οι εβραϊστές, πάει πολύ. Μας λέγουν ότι η αρχαία Ελλάδα αποτελούσε ένα απέραντο πορνοστάσιο, ένα κιναιδαριό, ένα φρενοκομείο ανωμάλων. Άλλοι μας λέγουν ότι οι Σπαρτιάτισσες νέες βασανίζονταν από φθονερές γριές μέγαιρες λεσβίες και ότι τις χρησιμοποιούσαν διαρκώς και παρά φύσιν τόσο πολύ που κατέληγαν να είναι κι αυτές διεστραμμένες άκαρδες μέγαιρες που με σαδομαζοχιστικό τρόπο έστελναν τα παιδιά και τους άνδρες τους στον πόλεμο λέγοντάς τους το Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ, που ήταν ένα σαδιστικό διαβολόσταλμα. Επίσης, αλλού μας λέγουν ότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν σημαίνει, ότι ο κιναιδισμός είναι φιλοσοφία. Άλλοι μας λέγουν ότι η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα καθιερωμένος θεσμός και για να ανέλθει κανείς τα στρατιωτικά αξιώματα έπρεπε να  υποκύψει στις δεδομένες ανώμαλες ορέξεις των ανωτέρων του και άλλα πολλά που πολλοί από αυτούς, με διεστραμμένο τρόπο παραφράζοντας τις γραφές, μας δίνουν. 

    Υπάρχουν βέβαια και οι πλανεμένοι που θεωρούν ότι είναι της μόδας να μιλάς για ομοφυλοφιλία και μας λέγουν πολλά από τα παραπάνω.
    Ας δούμε όμως τι λέει η αρχαία Ελληνική γραμματεία σε μετάφραση και όχι σκόπιμη ή λόγω ημιμάθειας παράφραση.
    Ας ξεκινήσουμε από το συμπόσιο του Ξενοφώντος VIII, 55:
    Λακεδαιμόνιοι δε οι νομίζοντες, εάν και ορεχθή τις σώματος, μηδενός αν έτι καλού καγαθού τούτων τύχειν, ούτω τελέως τους ερωμένους αγαθούς απεργάζονται ως και μετά ξένων καν μη εν τη αυτή (πόλει) ταχθώσι τω εραστή, ομοίως αιδούνται τους παρόντας απολείπειν. Θεάν γαρ ου την Αναίδειαν αλλά την Αιδώ νομίζουσι.
    Που σημαίνει ότι:
     Οι Λακεδαιμόνιοι, αντιθέτως, που πιστεύουν ότι αν επιθυμήσει κάποιος σώμα νέου, τίποτε πια καλό και αγαθό δε μπορεί αυτός να πετύχει, κάνουν τους ερωμένους (μαθητευόμενους) τόσο τέλειους και αγαθούς, ώστε ακόμη και αν ταχθούν (στη μάχη) μεταξύ ξένων και όχι στην ίδια πόλη με τον εραστή (εκπαιδευτή), εξ ίσου από ντροπή δεν εγκαταλείπουν τους συμπολεμιστές τους. Γιατί θεωρούν θεά όχι την Αναίδεια, αλλά την Αιδώ.
    Εδώ βλέπουμε καθαρά ότι και ο δάσκαλος εκπαιδευτής εραστής να μην ήταν μπροστά, ώστε από ντροπή και αίσθημα ευθύνης προς αυτός να πολεμήσει ο μαθητής ερώμενος και πάλι θα πολεμούσε, επειδή γινόταν τέλειος και υπεύθυνος. Ο Εραστής δηλαδή σημαίνει ο μετά πάθους και υποχρεώσεως υπεύθυνα εκπαιδεύων, ενώ ο ερώμενος ήταν ο εκπαιδευόμενος.

Έχει κι άλλο το κείμενο, αλλά το σταματάω εδώ. Όπως βλέπετε οι fake ναζί σε αυτό εδώ το φόρουμ έχουν τις ίδιες ομοφοβικές αντιναζιστικές ιδέες περί της πουστιάς με αυτές που έχουν οι παπάδες και ο Λιακόπουλος.


Ποιος ξεκίνησε αυτήν τη μπούρδα ότι ο εραστής είναι ο εκπαιδευτής και ο ερωμένος ήταν ο μαθητής δεν γνωρίζω, αλλά μόνο ένας τρελός θα έλεγε τον εκπαιδευτή εραστή και τον μαθητή ερωμένο. Ετυμολογικά το ένα δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Οι πούστηδες ήταν στην πρώτη θέση της μάχης επειδή ήταν πούστηδες. Επειδή δεν μπορούσαν να συνεισφέρουν αλλιώς στην κοινωνία παρά να σκοτώνουν. Και για να έχουν τόσα πολλά απωθημένα και για να είναι τόσο αγάμητοι ούτως ώστε να σκοτώνουν καλά τους εχθρούς, υπήρχαν κάποιοι ηθικοί περιορισμοί σχετικά με το κατά πόσο και αν μπορούσαν να γαμιούνται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα αυτή τους η αγαμία να μεταφραζόταν σε αιμοβόρα ένστικτα και δεσμούς τύπου mannerbund και, εν τέλει, να μετατρέπετο σε πλεονέκτημα για την κοινότητα. Έτσι, καίτοι οι ομοφυλόφιλοι είναι εξελικτικά ανάπηροι από την άποψη της αναπαραγωγής, τα γονιδία τους διαιωνίστηκαν διότι οι κοινωνίες τις οποίες προστάτευαν με την αιμοβόρα αγαμία τους, σκότωσαν τις άλλες και επιβίωσαν σε βάρος τους.

Φυσικά και η σεξουαλική πράξη μεταξύ των ομοφυλοφίλων είναι αηδιαστική και αισθητικά ανούσια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι οι καλύτεροι στρατιωτικοί και θα πρέπει από μικροί να επιστρατεύονται για να φυλάνε τα σύνορα της κοινότητας. Σε έναν αναρχοκαπιταλιστικό κόσμο θα υπάρχουν ειδικές δομές τύπου mannerbund π.χ. ομαδικά λουτρά ή βραδιές αφήγησης φασιστικής ποίησης του Ezra Pound, με τις οποίες οι ιδιωτικές εταιρείες μισθοφόρων που θα μας προστατεύουν θα προσελκύουν και θα καλλιεργούν τα απάνθρωπα και αιμοβόρα ένστικτα των ομοερωτιστών μισθοφόρων δολοφόνων.
« Last Edit: December 10, 2015, 11:49:11 am by Pinochet88 »

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Σε έναν αναρχοκαπιταλιστικό κόσμο θα υπάρχουν ειδικές δομές τύπου mannerbund π.χ. ομαδικά λουτρά ή βραδιές αφήγησης φασιστικής ποίησης του Ezra Pound
Μαλάκα, μην τα πετάς έτσι απότομα αυτά, φτύνω τον καφέ μου από τα γέλια... ταπεινά respect...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

FOUSTIS 88

 • Guest
Έχει κι άλλο το κείμενο, αλλά το σταματάω εδώ. Όπως βλέπετε οι fake ναζί σε αυτό εδώ το φόρουμ έχουν τις ίδιες ομοφοβικές αντιναζιστικές ιδέες περί της πουστιάς με αυτές που έχουν οι παπάδες και ο Λιακόπουλος.


Ποιος ξεκίνησε αυτήν τη μπούρδα ότι ο εραστής είναι ο εκπαιδευτής και ο ερωμένος ήταν ο μαθητής δεν γνωρίζω, αλλά μόνο ένας τρελός θα έλεγε τον εκπαιδευτή εραστή και τον μαθητή ερωμένο. Ετυμολογικά το ένα δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Οι πούστηδες ήταν στην πρώτη θέση της μάχης επειδή ήταν πούστηδες. Επειδή δεν μπορούσαν να συνεισφέρουν αλλιώς στην κοινωνία παρά να σκοτώνουν. Και για να έχουν τόσα πολλά απωθημένα και για να είναι τόσο αγάμητοι ούτως ώστε να σκοτώνουν καλά τους εχθρούς, υπήρχαν κάποιοι ηθικοί περιορισμοί σχετικά με το κατά πόσο και αν μπορούσαν να γαμιούνται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα αυτή τους η αγαμία να μεταφραζόταν σε αιμοβόρα ένστικτα και δεσμούς τύπου mannerbund και, εν τέλει, να μετατρέπετο σε πλεονέκτημα για την κοινότητα. Έτσι, καίτοι οι ομοφυλόφιλοι είναι εξελικτικά ανάπηροι από την άποψη της αναπαραγωγής, τα γονιδία τους διαιωνίστηκαν διότι οι κοινωνίες τις οποίες προστάτευαν με την αιμοβόρα αγαμία τους, σκότωσαν τις άλλες και επιβίωσαν σε βάρος τους.

Φυσικά και η σεξουαλική πράξη μεταξύ των ομοφυλοφίλων είναι αηδιαστική και αισθητικά ανούσια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν πρόβλημα. Οι ομοφυλόφιλοι είναι οι καλύτεροι στρατιωτικοί και θα πρέπει από μικροί να επιστρατεύονται για να φυλάνε τα σύνορα της κοινότητας. Σε έναν αναρχοκαπιταλιστικό κόσμο θα υπάρχουν ειδικές δομές τύπου mannerbund π.χ. ομαδικά λουτρά ή βραδιές αφήγησης φασιστικής ποίησης του Ezra Pound, με τις οποίες οι ιδιωτικές εταιρείες μισθοφόρων που θα μας προστατεύουν θα προσελκύουν και θα καλλιεργούν τα απάνθρωπα και αιμοβόρα ένστικτα των ομοερωτιστών μισθοφόρων δολοφόνων.

ΕΥΓΕ FRIDGE! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:

ΦΑΣΙΣΜΟΣ = ΟΜΟΕΡΩΤΙΣΜΟΣ

OI ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ STRAIGHT ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ

88



Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Το ολοκληρωτικό Κράτος δεν μπορεί να φέρει στους ομοφυλόφιλους τη διαιώνιση των γονιδίων τους γιατί δεν διαθέτει το κατάλληλο οικονομικό σύστημα το οποίο μπορεί να τροφοδοτήσει τις αιμοσταγείς ορέξεις των ομοερωτιστών με όπλα αιχμής τα οποία τους είναι απαραίτητα για το δολοφονικό τους έργο. Αυτό που χρειάζονται είναι ένα ακμαίο ανταγωνιστικό καπιταλιστικό οικονομικό σύστημα το οποίο να τους παρέχει τα μέσα και τα κίνητρα να εκφράσουν τις εγγενείς φασιστικές τους βλέψεις με πράξεις λυτρωτικής φασιστικής βίας. Κάθε συνειδητοποιημένος ομοερωτιστής έχει καθήκον να μεριμνά για την απελευθέρωση των αγορών και τη διασφάλιση της ατομικής ιδιοκτησίας γιατί η καπιταλιστική ευρωστία της Φυλής του συνιστά βασική προϋπόθεση για τη βιολογική επικράτηση των γονιδίων του μέσω μιας ολοκληρωμένης και συνολικής πολεμικής κυριαρχίας της Κοινότητας του Αίματος.

Μαζί με τη Λευκή Φυλή, οι ομοερωτιστές φυλετιστές αγωνιστές του μέλλοντος θα κερδίσουν και την επιβίωση της Λευκης Πουστιάς. Αυτό αποτελεί τη βάση για τη μεταπολιτική υπέρβαση της Πουστιάς ως κοινωνικό φαινόμενο και την αναγωγή της σε Ιστορικό Πεπρωμένο.

Ακολουθεί τον Αρχείον!









Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Το κλουβί με τις τρελές γίναμε έδω μέσα.

FOUSTIS 88

 • Guest
ΤΕΤΆΡΤΗ, 9 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2015

ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!


  ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ- ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!


_______________Δεν έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τους ανθρώπους! Κριτής όλων μας είναι ο Θεός. Καρδιογνώστης και Κριτής! Κριτής και Kαρδιογνώστης! Το μόνο που μας επιτρέπεται για τους άλλους, είναι να προσευχώμεθα γι' αυτούς! Να παρακαλούμε τον Πανάγαθο Θεό για "την επιστροφή των πεπλανημμένων"!
__________Παρά ταύτα αυτό, που μας επιτρέπεται, είναι να κρίνουμε τις πράξεις των, να καταγγέλλουμε δε τις άνομες πράξεις των! Υπάρχει μάλιστα μια αρχή, σύμφωνα με την οποίαν "τα δημοσίως πραττόμενα, δημοσίως και ελέγχονται!"
___________Αλλά και ο Νόμος του Θεού αυτό μας το επιβάλλει! Ο Απόστολος Παύλος, γράφει πρός τούς κατοίκους της Εφέσου:
Και μη συγκοινωνείτε τοις έργοις τοις ακάρποις του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε. Τα γάρ κρυφή γινόμενα υπ' αυτών αισχρόν εστιν και λέγειν (Εφεσ. 5, 11-12). 
__________Με βάση, λοιπόν, αυτό τό αξίωμα της ζωής, κυρίως δε σε εφαρμογή των λόγων του Αγίου Αποστόλου Παύλου, μπορούμε να κρίνουμε τις πράξεις, όχι τα πρόσωπα! Υπάρχει εδώ μια μικρή λεπτομέρεια. Τις πράξεις τις ενεργούν πρόσωπα! Όταν λοιπόν κρίνεις μια πράξη, τότε κατ' ανάγκην δεν αναφέρεσαι και στα πρόσωπα;
___________Φαινομενικά ο συλλογισμός αυτός φαίνεται να είναι σωστός. Δεν είναι όμως! Έστω ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε, ότι ο Νίκος Κολοκυθόπουλος μπήκε σε ενα σουπερμάρκετ και έκλεψε ένα πακέττο μακαρόνια. Μπορώ, λοιπόν, να κρίνω και να καταδικάσω τήν πράξη του, δηλ. την κλοπή, αλλά δεν ημπορώ να χαρακτηρίσω τόν Νίκο ως κλέφτη! Μπορώ δηλ. να εκφρασθώ ως εξής: Όταν πάμε σε ένα κατάστημα και εκεί κλέψουμε κάτι, αυτό δεν επιρτρέπεται! Διότι η κλοπή είναι αμαρτία! Μπορώ επίσης να είπω, ότι -καθώς εδιάβασα στην εφημερίδα- ο Νικος  Κολοκυθόπουλος συνελήφθη, διότι στο σουπερμάρκετ ΑΒ έκλεψε ένα πακέτο μακαρόνια! Αλλά δεν μου επιτρέπεται νά προχωρήσω λέγοντας, βρε τον παληάνθρωπο, τον κλέφτη  κλπ.
  __________Νομιμοποιούμεθα, λοιπόν, και από το θείο καί από το ανθρώπινο Δίκαιο να κρίνουμε πράξεις των άλλων, μάλιστα δε τις αμαρτωλές πράξεις!

_________Αυτή όμως η γενική Αρχή, κατά την γνώμη μας, δεν μπορεί να ισχύει για τα πολιτικά Πρόσωπα! Εδώ, αντιθέτως, νομιμοποιούμεθα και μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις τους και τα πολιτικά πρόσωπα! Διότι τα Πολιτικά Πρόσωπα εκλέγονται, δηλ. επιλέγονται, από τόν Λαό και επομένως λογοδοτούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού! Τι άλλο άραγε δηλώνουν οι απεργίες; Την έκφραση μιάς απαρέσκειας εκ μέρους μιάς μερίδος ψηφοφόρων εναντίον ενός νομοθετήματος! Με άλλα λόγια εκφράζουν, και μάλιστα δυναμικά, την απόρριψη και την καταδίκη είτε πράξεων των Πολιτικών Προσώπων, είτε την αποδοκιμασία αυτών των ιδίων των Πολιτικών Προσώπων! Ώστε προκειμένου περί των Πολιτικών μπορούμε να κρίνουμε και τις πράξεις και τά πρόσωπα, μόνον και μόνον διότι με την ψήφο μας τους παρεχωρήσαμε το δικαίωμα να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της Χώρας και να μας κυβερνήσουν!
__________Επικαλούμενοι, λοιπόν, το δικαίωμα αυτό κι εμείς σήμερα από τη θέση αυτή θα κρίνουμε και θα επικρίνουμε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπροστά στο φέρετρο ενός ηθοποιού, στον οποίο θα αναφερθούμε παρακάτω, εταύτισε τον εαυτό του με την αθλιότητα της ομοφυλοφιλίας!
____________Από τα ΜΜΕ σήμερα 4 Δεκεμβρίου 2015 πληρο-φορηθήκαμε, ότι απεβίωσε ο ηθοποιός Μηνάς Χ....βας. Διαβάζουμε λοιπόν σε κάποιο ιστότοπο: Πολλοί δεν γνώριζαν καν ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Με αφορμή όμως την κηδεία του, βγήκε και τον ξεφώνησε, ότι είναι τέτοιος, ο εραστής του (από πάνω ή από κάτω;) ο νεαρός Κώστας Φαλ.....κης, .......μαινόμενος που ο Νόμος δεν του επέτρεψε να παντρευτεί τον ηθοποιό με τον οποίο συζούσε τα τελευταία 25 χρόνια! (βλ. "xairete.blogspot.gr" 04.12.2015). 
__________Στη συνέχεια στο προσκήνιο προέβαλε μια άλλη ηθοποιός και Βουλευτής, θαυμάστρια και φίλη του αποθανόντος, η κα Άννα Β..., η οποία, απευθυνομένη πρός τον νεκρό, είπε και τα εξής: Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων!!!!!
_______Καταγγέλλουμε, λοιπόν, απερίφραστα το θράσος αυτού του πολιτικού προσώπου! Καταγγέλλουμε αυτή την ενέργεια και την καταδικάζουμε χωρίς δισταγμό! Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τους Νόμους της φύσεως! Είναι κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία! Όσοι, λοιπόν, είτε την βιώνουν, είτε την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι αποβράσματα της Κοινωνίας!
_________Δυστυχώς, αδελφοί μου, σήμερα την Ελλάδα διοικούν και μερικά τέτοια ανθρωπάρια! Ασφαλώς αποτελούν μια μικρή μειοφηφία στο σύνολο των Μελών της Βουλής των Ελλήνων! Υπάρχουν όμως! Είναι μερικά αποβράσματα της Κοινωνίας, περι- θωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πιά με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν πια κεφάλι!
_________Σας συμβουλεύω: Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζούν όπως θέλουν! Αλλά κάποιοι ξεφτυλισμένοι δεν μπορούν να υπερασπίζωνται δημοσίως τα πάθη της ψυχής των! Την Ελλάδα μας διοικούν σήμερα πια άθεοι άνθρωποι! Σας υπενθυμίζω, λοιπόν, τα λόγια του Λεχ Βαλέσα της Πολωνίας:
       άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!
__________ Ε, λοιπόν, αυτούς τους ξεφτυλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους! Δεν είναι άνθρωποι! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με νοητική διαταραχή! Δυστυχώς, αυτοί είναι τρις-χει-ρότεροι και πολύ πιό επικίνδυνοι από κάποιους, που ζούν στα τρελλοκομεία! Μή διστάζετε, λοιπόν! Όταν καί όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μη τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι! Η Εκκλησία μας προσεύχεται γι' αυτούς ως εξής: Εκλείποιεν αμαρτωλοί από της γης και άνομοι, ώστε μη υπάρχειν αυτούς (Ψαλμός 103). Δηλ. Ας εξαφανισθούν από την γή όλοι οι αμαρτωλοί και όλοι οι άνομοι, ώστε να μην υπάρχουν! Στον αγύριστο να πάνε όλοι αυτοί οι καταραμένοι! 
Σας υπενθυμίζω τα λόγια αυτών των αμαρτωλών και ανόμων:
Στη μνήμη της προσωπικής σου αγωνίας, φίλε Μηνάκο, θα βοηθήσω να περάσει το σύμφωνο συμβίωσης από τη Βουλή των Ελλήνων. Σε φιλώ!
                                                           Άννα!!!!!
 
Αίγιον, 4 Δεκεμβρίου 2015
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ   

http://mkka.blogspot.com.cy/

--------------------------------------------------------------------------

1-Να του πουμε να γραφει στο γουεμπγορ.
2-γιατι το βλογκ του  καταληγει σε .cy????

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΕΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗ ΚΑΒΑΦΗ:

Ενώπιον του Aγάλματος του Eνδυμίωνος   

Επί άρματος λευκού που τέσσαρες ημίονοι
πάλλευκοι σύρουν, με κοσμήματ αργυρά,
φθάνω εκ Μιλήτου εις τον Λάτμον. Ιερά
τελών θυσίας και σπονδάς τω Ενδυμίωνι,
από την Aλεξάνδρειαν έπλευσα εν τριήρει πορφυρά.
Ιδού το άγαλμα. Εν εκστάσει βλέπω νυν
του Ενδυμίωνος την φημισμένην καλλονήν.
Ιάσμων κάνιστρα κενούν οι δούλοι μου κ ευοίωνοι
επευφημίαι εξύπνησαν αρχαίων χρόνων ηδονήν.

Pepe the Frog

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3032
 • Φήμη 4
  • View Profile
Με κάτι πουστάρες σαν εσάς σκέφτομαι καθημερινά να φύγω μόνιμα για το Ιράν.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Ανησυχώ με το ότι ο Fringe έχει αρχείο με τέτοιες μαλακίες...
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
Εγώ δεν είμαι πούστης, εμένα μου αρέσουν τα μουνιά σαν και αυτά:




Αλλά ακριβώς επειδή μου αρέσουν τα μουνιά δεν κάνω για φασίστας. Τα μουνιά θέλουν παραγωγικούς ανθρώπους και όχι παράσιτα. Δεν μπορώ να "θυσιαστώ" για την "πατρίδα" - αυτά είναι για πούστηδες. Εγώ θέλω να παίζω μπάλα με τα παιδιά μου και να τους μαθαίνω μαθηματικά, δεν θέλω να υπακούω τον κάθε αγάμητο καραβανά, ούτε να διατάζω τις ψαρούκλες. Εγώ κοιτάω στο μέλλον, και όσοι κοιτάνε στο μέλλον επιζητούν ειρήνη. Μόνο ένας "άνθρωπος" που δεν έχει μέλλον, τα δίνει όλα για όλα για τη δόξα του σήμερα, μόνο κάποιος χωρίς βιολογικό νόημα επιβίωσης προσπαθεί να βρει νόημα στην επικίνδυνη και καταστρεπτική περιπέτεια του πολέμου.

Κατά βάθος κάθε ομοφυλόφιλος γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα, ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει παραγωγός, γιατί δεν έχει λόγο να παράξει, αναγνωρίζει τον εαυτό του σαν κάτι το ελλειμματικό και δεν μπορεί να βρει αυτήν την υπαρκτική πλήρωση σε δημιουργικούς παράγοντες, όπως η εργασία, η οικογένεια, ο έρωτας με τη συμβατική έννοια. Για αυτόν τον λόγο προσφέρει την ψυχή του στις φλόγες του πολέμου, δέχεται την εργαλειοποίηση του εαυτού του γιατί κατά βάθος απεχθάνεται το εγώ του και έτσι προγραμματίζει εκ νέου την ύπαρξή και του και την μαθαίνει να βρίσκει την ολοκλήρωση που ζητάει σε πράξεις αποκτήνωσης, στο runner's high του μακελάρη, στην ηδονή του να διατάζει, να εξουσιάζει, να καίει, όπως (ασφαλμένα κατηγορείται ο γνώστης του εβραϊκού ζητήματος) Νέρωνας στη Ρώμη. Και αυτήν τη διαολεμένη κρυφή φύση του ομοφυλόπουστα εμείς οι αναρχοκαπιταλιστές έχουμε συμφέρον να την αξιοποίησουμε προς οφελός μας. Να του προσφέρουμε μια ευκαιρία να απαρνηθεί αυτά τα όργια και τα αηδιαστικά στα οποία, καθ'υπόδειξη των κομμουνιστών, μάταια προσπαθεί να βρει νόημα και να του δώσουμε μια ευκαιρία να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία, να γράψει το όνομά του στην Ιστορία με θετικό πρόσημο. Μόνο αν τον κάνουμε να συνειδητοποιήσει το κτήνος που βρίσκεται μέσα του, μόνο αν ξυπνήσουμε μέσα του το αιμοσταγές θηρίο και το στρέψουμε κατά των εχθρών του πολιτισμού, των νέγρων, των κλεφτών και των κομμουνιστών, και του υποδείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα διορθώσει όλες τις αδικίες τις Φύσης τις οποίες ο ίδιος υφίσταται, μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των παρασίτων σε όλους τους τομείς, χρησιμοποιώντας όλες μας τις δυνάμεις στο έπακρον.


Η Πουστιά είναι το κλειδί που ενώνει Καπιταλισμό και Φασισμό στην Απόλυτη Φασιστική Καπιταλιστική Αναρχία του μέλλοντος!

mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Αλλά ακριβώς επειδή μου αρέσουν τα μουνιά δεν κάνω για φασίστας. Τα μουνιά θέλουν παραγωγικούς ανθρώπους και όχι παράσιτα. Δεν μπορώ να "θυσιαστώ" για την "πατρίδα" - αυτά είναι για πούστηδες. 



τωρα που το λες, φερνει λιγο.
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Pinochet88

 • Kombrig
 • ******
 • Posts: 1000
 • Φήμη -339
 • Η φορολογία είναι βία και κλοπή
  • View Profile
O Μακεδονικός Αγώνας άρχισε λόγω της φοροαφαίμαξης των Ελλήνων από τους Τούρκους. Ο (Ελληνικός) πληθυσμός της Μακεδονίας ήταν εξαγριωμένος από τη φορολογία των τούρκων όπως και ήταν λογικό. Την οργή του αυτή θέλησε να την εκμεταλλευτεί τόσο το Ελλαδικό, όσο και το Βουλγαρικό Κράτος, στέλνοντας συμμορίτες οι οποίοι, εκτός του ότι έσφαζαν κυρίως τον απλό κοσμάκη, αποτέλεσαν και επιπρόσθετο βάρος για τους ήδη εξαθλιωμένους Έλληνες παραγωγούς. Τα άτομα τα οποία προσφέρθηκαν να κάνουν αυτήν τη δουλειά δε ήταν της πιο χαμηλής ηθικής υποστάθμης.

Ενδεικτικά, από το βιβλίο που είχε εκδώσει ο Στρατός, η ΔΙΣ, για το θέμα, θα αναφέρω έναν "Έλληνα" ληστοσυμμορίτη - κάπως Κώττα τον λέγανε - ο οποίος δεν ήξερε γρι Ελληνικά και συνεννοούνταν με μεταφραστές. Πρώτα ήταν με τις βουλγαρικές συμμαχίες και πήγαινε στα χωριά που ήταν υπό την εξουσία ελληνικών συμμοριτών και έσφαζε και άρπαζε, αλλά μετά κάποιος του προσέφερε περισσότερα χρήματα και ανάνηψε και πήγε με τους Έλληνες συμμορίτες και έμπαινε στα χωριά της "εξαρχίας" και έσφαζε και άρπαζε. Το Ελληνικό Κράτος τον τίμησε καταλλήλως παίρνωντας τα παιδιά του και χρηματοδοτώντας τις σπουδές τους και ανακυρήσσωντας τον δολοφόνο κατσαπλιά πατέρα τους σε Εθνικό Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα.

Quote
Οι περισσότερες αφηγήσεις συντρόφων του Μελά αμφισβητούν το ότι υπήρξε σημαντική μάχη και είναι αμφίβολο αν ο Μελάς και όσοι ήταν μαζί του συμμετείχαν. Όλες οι εκδοχές συγκλίνουν πως κάποια στιγμή τη νύχτα ο Μελάς προσπάθησε να διαφύγει όμως τραυματίστηκε θανάσιμα. Οι μαρτυρίες ποικίλουν για το αν ο Μελάς ύστερα από τον τραυματισμό του απεβίωσε, αυτοκτόνησε, ζήτησε από τον Ντίνα να τον αποτελειώσει, ή ο τελευταίος τον σκότωσε αυτόβουλα. Φαίνεται να ήταν ο μοναδικός νεκρός της ελληνικής πλευράς
« Last Edit: December 12, 2015, 02:19:37 pm by Pinochet88 »