Author Topic: Άδωνις, ο επόμενος πρόεδρος της ΨοΦοΝουΔου  (Read 173 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

Somalian Pirate

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 485
 • Φήμη -2
 • Gender: Male
 • 卐νικωλάκης卐
 • Location: ₪Hagii Anargiri₪
  • View Profile
  • Πρεζα Τιβί
Nemesis η δική μου ιδεολογία είναι ακριβώς αυτή του Pinochet88 χωρίς τις φυλετικές αντιλήψεις και την όποια συμμαχία με τους φασίστες. Ιδιωτικά όλα, μηδενικά σύνορα (πέραν από τα αυστηρώς ιδιοκτησιακά), ελεύθερες συναλλαγές. Δηλαδή αναρχία σε όλους τους τομείς (και στον οικονομικό).

Σφάλλεις αν πιστέυεις ότι ως αναρχοκαπιταλιστές στηρίζουμε το παρόν παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Για να γίνεις δανειστής (είτε κρατών είτε φυσικών προσώπων) πρέπει να είσαι βαθιά χωμένος και διαπλεκόμενος με το κράτος. Και μόνο το ότι διασώζονται οι τράπεζες που έχουν αποτύχει δείχνει ότι αυτά που υποστηρίζω απέχουν πάρα πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα.

Ο Άδωνις λίγο-πολύ Θατσερικός δηλώνει: Δηλαδή στα λόγια κατά του κράτους και στην πράξη να περάσει 5-10 φόρους κάτω από το ραντάρ.

Όταν αυτοί λένε θέλουμε αποδοτικό ή μικρότερο κράτος εννοούν ότι θα βάλουν μέσα στη συμμορία τους και μερικούς άλλους να ελέγχουν μερικά πρώην δημόσια φιλέτα, τους φόρους ή δε θα τους κατεβάσουν ή θα τους ανεβάσουν κιόλας και εσύ, το κορόιδο, θα πληρώνεις και πιο ακριβά κάτι (επειδή ως ιδιωτικό δε χρηματίζεται από το κράτος άμεσα, ενώ ως δημόσιο τα παίρνει και από φόρους, οπότε ο λογαριασμός που λαμβάνεις ΦΑΙΝΕΤΑΙ μικρότερος).

Αυτό που λέγω, για να μη σε μπερδεύω, είναι ότι θέλω ΜΗΔΕΝ φόρους, ΟΛΑ ιδιωτικά. Οι τιμές προϊόντων (νερού, τροφής, ηλεκτρισμού, δρόμων, αστυνόμευσης, άμυνας κλπ) σε ελεύθερη αγορά θα είναι ΠΟΛΥ φθηνότερες από τις σημερινές. Απλά σήμερα τα πληρώνεις στους φόρους και νομίζεις ότι όταν πληρώνεις απευθείας τον επαγγελματία χάνεις κάτι.

Αντί να έχεις ένα μάτσο μπάτσους που θα κυνηγάνε άσχετους επειδή γεννήθηκαν έξω από νοητές γραμμές συμμοριτών ή πρεζάκια ή όσους προσφέρουν ουσίες σε εθελοντική βάση, θα έχεις ιδιωτικούς μπάτσους που θα σου μιλάνε με το σεις και με το σας. Τουλάχιστον μέχρις ότου διαπράξεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ βίαιο έγκλημα.

Αναφορικά με το τι εντύπωση μου έχεις δώσει για την ιδεολογία σου, νόμιζα (μπορεί να σε έχω μπερδέψει με άλλον) ότι είσαι εθνικομπολσεβίκος ή στρασσερικός ή στο ίδιο μήκος κύματος με το Μαύρο Κρίνο.
το κοινωνικο-πολιτικο προτσες που χαρακτηρίζει το βαθύτερο διαλεκτικό προτσες ωθεί τις μάζες σε παγκόσμια επανάστασι. Τα λόγια δεν έχουν καμία αξία. Η ηθική, η ιδιοκτησία, και η αίσθηση του εγώ είναι αστικά κατασκευάσματα. Αν σε σταματά κάποιος από το να του πάρεις κάτι, σκότωσέ τον: Είναι εγκληματική η ύπαρξη ατομικής συνειδήσεως, κατασκευάσματος της μπουρζουαζίας, σε μία επαναστατημένη κοινωνία. Είναι κύτταρο ενός μεγάλου οργανισμού. Δεν πρέπει να σκέφτεσαι, αλλά να ΔΡΑΣ. Ζητούμε να καταργηθεί κάθε φιλοσοφική προσέγγιση από τον επαναστατικό αγώνα και η πάλη να γίνει αδίστακτη, ανελέητη και καταστροφική για κάθε ατομιστή αστό. Ζήτω η ολοκληρωτική νίκη.