Author Topic: NewBulgarOwner>Pronews>DNMgroup>CIA  (Read 211 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

ancap88

  • Guest
Re: NewBulgarOwner>Pronews>DNMgroup>CIA
« on: September 12, 2017, 10:17:17 pm »
Quote
Το 2013 η Amazon κέρδισε ένα συμβόλαιο ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων από τη CIA. Αργότερα εκείνο το έτος, ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon, αγόρασε την παγκοσμίου φήμης εφημερίδα Washington Post για 250 εκατομμύρια δολάρια.
Για να το θέσουμε με άλλο τρόπο, ο Μπέζος χρησιμοποίησε λιγότερα από τα μισά χρήματα που πήρε από τη CIA για να αγοράσει την Washington Post. Όμως δεν θα βρείτε καμία αναφορά σε αυτή τη συμφωνία στη σελίδα της Washington Post στο Wikipedia.
Η προσφορά της Amazon δεν ήταν η χαμηλή προσφορά, αλλά κέρδισε το συμβόλαιο της CIA ούτως ή άλλως προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία “cloud”.
Ο Μπέζος προσωπικά και δημοσίως ασχολείται με τις υπηρεσίες Amazon Web Services και η Amazon είχε κάνει μια δήλωση λέγοντας: “Προσβλέπουμε σε μια επιτυχή σχέση με τη CIA”.

http://www.accuracy.org/release/cia-cloud-over-jeff-bezoss-washington-post/


Η Χιλή ευημέρησε μόλις πετάχτηκαν οι εγκληματίες στη θάλασσα και ο λαός της Χιλής βρήκε ελευθερία και ευημερία που δεν είχε ξαναδεί ποτέ στην ιστορία του. Η ελληνοσοβιετική μπανανία των διωκόμενων ΛΧΑ από τους κρατικιστές δείχνει το δρόμο του σοσιαλιστικού γκουλάγκ. Το Κράτος επιβάλλει το μονοπώλιο και στην "ενημέρωση", με σκοπό να μετατρέψει τους ανθρώπους σε πειθήνιους υποτακτικούς της αναδιανομής. Το κράτος είναι ο καθρέφτης των τζαμπατζήδων, κουφιοκεφαλάκηδων νεολαίων που το στελέχωσαν με την ψήφο τους. Ο Τσίπρας λοιπόν δεν είναι έξυπνος. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έξυπνος. Κανείς δεν ψηφίζει πρωθυπουργό επειδή θέλει να έχει έναν φιλόσοφο να κάθεται να ακούει και να μαθαίνει. Στη σοβιετία του Ελλαδιστάν οι ψηφόροι-παράσιτα ψήφισαν για αναδιανομή. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Και η "ενημέρωση" πρέπει να απεικονίζει αυτήν ακριβώς την κυρίαρχη νοοτροπία. Τα νεοφώτιστα κρατικοδίαιτα παράσιτα λοιπόν συνεχίζουν να αμείβονται από κονδύλια της CIA που μοιράζουν αφειδώς οι εκλεκτοί ανθέλληνες που παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι. Η καθημερινή -σαν σχολική παπαγαλία- δουλεία τους έγκειται ακριβώς σε αυτη την αναδιανομή της προπαγάνδας. Διαδίδουν τα κρατικά ψεύδη. Συγχρόνως συνεχίζουν, λόγω της εγγενούς γεννητικής ανεπάρκειά τους, την ίδια ψυχοπαθολογική νοοτροπία. Τα μειράκια με το φυρό μυαλό μιλάνε με τον εαυτό τους και πριμοδοτούν οι ίδιοι το scheme της εξαπάτησης. Παρουσιάζονται ως τιμητές και τιμημένοι, ταυτοχρόνως. Ψευδογραφούν και ψευδυπογράφουν οτιδήποτε. Με οποιοδήποτε ινδιάνικο όνομα τους γυαλίσει στο μάτι. Και παρακολουθούν ηδονολαγνικά την παραφροσύνη τους. Άλλοτε ως νατζιστές, άλλοτε ως αναρχικοί. Φελλοί που επιπλέουν, κούφια μύγδαλα χωρίς πυρήνα ουσίας, χωρίς σπόρο ώστε να αναπαραχθεί το νέο. Κενοί. Αρνούμενοι οποιονδήποτε διάλογο. Ανίκανοι να αντιπαρατεθούν σε οφθαλομφανή στοιχειοθετημένη γνώση μετ'επιχειρημάτων. Άφωνοι σε οποιοδήποτε λογικό ερώτημα τους απευθυνθεί επί της προφανούς ψυχαναγκαστικής τους συμπεριφοράς. Σιωπή. Αλλά, την ίδια ώρα, πάντοτε ως φερέφωνα-κερματοδέκτες. Διότι μόνο ως αυθενοχοποιημένοι τρόφιμοι κρατικών ψυχιατρικών κλινικών μπορούν να ειδωθούν όσοι ψυχαναγκαστικά επαναλαμβάνουν την κρατικιστική ιδεοληψία τους και εισέρχονται καθημερινά σε φαινομενικά άδεια κρατικά φόρουμ. Και όλα αυτά με τόση ειλικρίνεια και απλότητα που μονάχα η ειλικρίνεια του γήρατος ενός Γιανναρά θα δικαιολογούσε. Αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνει καταληπτή διαφορετικά. Στερείται οποιουδήποτε υπαρξιακού νοήματος. Η ταυτοποίηση του οντικού είναι με την κρατική υπόσταση, εν τέλει στερεί την υπόσταση του ίδιου του όντος. Δυστυχώς ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει αυτό και δέχεται οικειοθελώς να μπαίνει καθημερινά στο στόμα του λύκου και να γλείφει τα ξερατά του κράτους που παρουσιάζονται ως ειδήσεις. Τα πρόβατα λαμβάνουν καθημερινά τη συνιστώμενη δόση τους σε παραπληροφόρηση κατευθείαν από τη CIA. Η αγέλη παραμένει υπνωτισμένη και οποιαδήποτε προσπάθεια να αφυπνιστεί με στοιχεία παραμένει ανώφελη.