Author Topic: Εβραϊκό σχέδιο Παγκοσμιοποίησης και Αντιφα  (Read 96 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM


ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ  ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΕΜΑΝΙΟΥΕΛ ΡΑΜΠΙΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΡΑΒΙΝΩΝ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1952:


Σας καλέσαμε εδώ για να ανακεφαλαιώσουμε τα κύρια βήματα του νέου μας προγράμματος..

Ο στόχος για τον οποίο παλέψαμε με άψογο συντονισμό εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, πλησιάζει επιτέλους και επειδή η εκπλήρωσή του είναι τόσο φανερή μας αναγκάζει να αυξήσουμε τις προσπάθειες και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο. Μπορώ να σας υποσχεθώ με σιγουριά πως πριν περάσουν δέκα χρόνια, η φυλή μας θα πάρει την θέση που της ανήκει στον κόσμο, όπου ο κάθε εβραίος θα είναι βασιλιάς και κάθε άλλος σκλάβος

Θα αποκαλύψουμε ελεύθερα την ομοιότητά μας με τις φυλές της Ασίας και της Αφρικής. Μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα ότι η τελευταία γενιά λευκών παιδιών είναι αυτή που γεννιέται τώρα. Οι Επιτροπές μας Ελέγχου, για το συμφέρον της ειρήνης και της εξολόθρευσης των ενδοφυλετικών εντάσεων , θα απαγορεύσουν τους λευκούς να παντρεύονται με λευκούς. Οι λευκές γυναίκες θα πρέπει να συζούν με μέλη έγχρωμων φυλών και οι λευκοί άνδρες με μαύρες γυναίκες. Έτσι θα εξαφανιστεί η λευκή φυλή, γιατί η ανάμειξη του σκούρου με το λευκό σημαίνει το τέλος του λευκού ανθρώπου και ο πιο επικίνδυνος εχθρός μας δεν θα ναι πια παρά μόνο ανάμνηση. Θα ξεκινήσει μια εποχή δέκα χιλιάδων χρόνων ειρήνης και αφθονίας, η Ιουδαϊκή Ειρήνη,  και η φυλή μας θα κυβερνάει αδιαμφισβήτητα όλο τον κόσμο. Η ανώτερη ευφυϊα μας θα μας επιτρέψει εύκολα να εξασφαλίσουμε την κυριαρχία σε έναν κόσμο από μαύρους ανθρώπους.

Δεν θα υπάρχουν πια θρησκείες. Η ύπαρξη της τάξης των ιερέων θα αποτελούσε έναν μόνιμο κίνδυνο για την διακυβέρνησή μας. Αλλά και η πίστη σε μια μετα-θάνατον ζωή θα έδινε πνευματική δύναμη σε ασυμβίβαστους ανθρώπους σε πολλές χώρες και θα τους επέτρεπε να μας αντισταθούν. Πάντως θα διατηρήσουμε τις τελετές και τα έθιμα του Ιουδαϊσμού, ως διακριτικό γνώρισμα της κάστας μας που θα αποτελεί τον κληρονομικό κυβερνήτη . έτσι ώστε κανένας εβραίος να μην μπορεί να παντρευτεί εκτός φυλής ή κάποιος ξένος να γίνει δεκτός σε εμάς.

Για να σας πείσω για την βεβαιότητα της αρχηγίας αυτής, θα σας επισημάνω πως μετατρέψαμε όλες τις επινοήσεις των λευκών σε όπλα εναντίον τους. Τα έντυπα και το ραδιόφωνό τους είναι τα φερέφωνα των επιθυμιών μας, και η βαριά βιομηχανίας τους κατασκευάζει τα όργανα με τα οποία εξοπλίζει την Ασία και την Αφρική εναντίον του. Τα συμφέροντά μας στην Ουάσινγκτον επεκτείνουν σημαντικά το Πρόγραμμα των Τεσσάρων Σημείων για την ανάπτυξη της βιομηχανίας στις υποανάπτυκτες χώρες του κόσμου, έτσι ώστε όταν η βιομηχανία και οι πολίτες της Ευρώπης και της Αμερικής καταστραφούν από έναν πυρηνικό πόλεμο , οι λευκοί να μην μπορέσουν να αντιδράσουν καθόλου στις τεράστιες μάζες των μελαμψών φυλών που θα διατηρήσουν μια αδιαφιλονίκητη τεχνολογική υπεροχή.

Και έτσι με το όραμα της παγκόσμιας νίκης στο μυαλό σας, επιστρέψτε στις χώρες σας και εντείνετε την εργασία σας, μέχρι την ημέρα εκείνη όπου το Ισραήλ θα αποκαλυφθεί σε όλο το λαμπρό του πεπρωμένο ως το Φως του Κόσμου. Ιλλουμινάτι σημαίνει Αυτοί που κατέχουν το φως.


ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ  ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΗ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΣΧΕΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΗΝΩNΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
« Last Edit: February 12, 2014, 05:24:10 pm by THULSA DOOM »
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....

Share on Facebook Share on Twitter


mistermax

 • Marshal of the Soviet Union
 • ***********
 • Posts: 3917
 • Φήμη -17
  • View Profile
Μαλιστα, δλδ αμα βγω εγω και πω πως οι σατανιστες βοηθουν τα σχεδια μας, εν γνωση ή εν αγνοια τους, για παγκοσμια απατριδοσυνη, τοτε εσεις οι αριοσατανιστες θα πρεπει να πειτε: "ε, οκ, εγω παυω να ειμαι σατανιστης."  ::)
Εμεις ξερουμε πως δεν ειναι ολοι Αναρχικοι. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.