Author Topic: Παλαιστηνιακο Ολοκαυτωμα.  (Read 283 times)

0 Members and 0 Guests are viewing this topic.

THULSA DOOM

 • Kapitan
 • ***
 • Posts: 472
 • Φήμη 0
 • Gender: Male
 • LUCIFERIANISM
 • Location: VALHALLA
  • View Profile
  • LUCIFERIANISM
Re: Παλαιστηνιακο Ολοκαυτωμα.
« on: July 12, 2014, 01:24:54 am »
ΦΑΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ  ;)ξεκινώντας από την Βίβλο των Σιωνιστών του βιβλίου ‘’Ιουδαϊκό Κράτος’’ του εβραιοσιωνιστή Χέρτσλ το 1896 που έγραψε:
 
‘’ Όταν βουλιάζουμε, γινόμαστε ένα επαναστατικό προλεταριάτο, υπαξιωματικοί όλων των επαναστατικών κομμάτων. Ταυτόχρονα, όταν ανυψωνόμαστε, ανυψώνεται και η τρομερή οικονομική δύναμή μας.’’
 
του δρ. Mandelstam που είπε στις 29 Αυγούστου 1897 κατά την έναρξη του σιωνιστικού συνεδρίου:
 
‘’Οι Εβραίοι θα χρησιμοποιήσουν όλη τους την επιρροή και την ισχύ για να παρεμποδίσουν την άνοδο και την ευημερία άλλων εθνών και είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στις ιστορικές τους ελπίδες, δηλαδή στην κατάκτηση της παγκόσμιας ηγεμονίας’’. (Le Temps, Παρίσι, 3 Σεπτεμβρίου 1897)
 
από το περιεχόμενο των δελτίων της Παγκόσμιας Ισραηλιτικής Συμμαχίας του Ρότσιλντ ‘’Alliance Israelite Universelle’’ που έγραψαν το 1918:
 
‘’Οι εθνικότητες πρέπει να εξαφανιστούν όπως και οι θρησκείες. Το Ισραήλ όμως, ο Σιωνισμός,  δεν πρέπει να εξαφανιστεί’’
 
περνώντας στην ομιλία του ραβίνου Εμανιουέλ Ραμπίνοβιτς στην ειδική συνέλευση του εκτάκτου συμβουλίου των ευρωπαίων ραβίνων στην Βουδαπέστη στις 12 Ιανουαρίου το 1952 που μεταξύ άλλων είπε:
 
‘’Ο στόχος για τον οποίο παλέψαμε με άψογο συντονισμό εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια, πλησιάζει επιτέλους και επειδή η εκπλήρωσή του είναι τόσο φανερή μας αναγκάζει να αυξήσουμε τις προσπάθειες και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο. Μπορώ να σας υποσχεθώ με σιγουριά πως πριν περάσουν δέκα χρόνια, η φυλή μας θα πάρει την θέση που της ανήκει στον κόσμο, όπου ο κάθε εβραίος θα είναι βασιλιάς και κάθε άλλος σκλάβος’’
 
‘’Θα ξεκινήσει μια εποχή δέκα χιλιάδων χρόνων ειρήνης και αφθονίας, η Ιουδαϊκή Ειρήνη,  και η φυλή μας θα κυβερνάει αδιαμφισβήτητα όλο τον κόσμο’’
 
‘’Δεν θα υπάρχουν πια θρησκείες. Η ύπαρξη της τάξης των ιερέων θα αποτελούσε έναν μόνιμο κίνδυνο για την διακυβέρνησή μας. Αλλά και η πίστη σε μια μετα-θάνατον ζωή θα έδινε πνευματική δύναμη σε ασυμβίβαστους ανθρώπους σε πολλές χώρες και θα τους επέτρεπε να μας αντισταθούν. Πάντως θα διατηρήσουμε τις τελετές και τα έθιμα του Ιουδαϊσμού, ως διακριτικό γνώρισμα της κάστας μας που θα αποτελεί τον κληρονομικό κυβερνήτη, έτσι ώστε κανένας εβραίος να μην μπορεί να παντρευτεί εκτός φυλής ή κάποιος ξένος να γίνει δεκτός σε εμάς’’
 
‘’Και έτσι με το όραμα της παγκόσμιας νίκης στο μυαλό σας, επιστρέψτε στις χώρες σας και εντείνετε την εργασία σας, μέχρι την ημέρα εκείνη όπου το Ισραήλ θα αποκαλυφθεί σε όλο το λαμπρό του πεπρωμένο ως το Φως του Κόσμου. Ιλλουμινάτι σημαίνει ‘’Αυτοί που κατέχουν το φως’’
 
και φτάνοντας στην πρόσφατη έκθεση του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου που έγραψε στη σελίδα 21:
 
‘’Ακολουθήστε το παράδειγμα της Ελλάδας Όλες οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κοινό συμφέρον από την πρόληψη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Κράτη-Μέλη οφείλουν να υιοθετήσουν νομοθετικά μέτρα που θα τους επιτρέψουν να απαγορεύσουν στα νεοναζιστικά κόμματα την συμμετοχή στις εκλογικές αναμετρήσεις, την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων/διαδηλώσεων ή την υλοποίηση προπαγάνδας. (Κράτη εκτός ΕΕ οφείλουν επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους).
Εάν η Ελλάδα, εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων, μπορεί να αντιμετωπίσει ένα κόμμα του μεγέθους της Χρυσής Αυγής, άλλες χώρες δεν έχουν καμία δικαιολογία για απραξία. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και προκειμένου να δοθεί το παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθείται από τα Κράτη- Μέλη, η ΕΕ οφείλει να απαγορεύσει αμέσως την παρουσία όλων των νεοναζιστικών κομμάτων και των μελών τους από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο’’
 
Και
 
Εβραϊκή κοινότητα για την άνοδο της ακροδεξιάς: «Ξύπνα Ευρώπη!»
Προειδοποίηση
 
Η δράση της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, η άνοδος των εκλογικών ποσοστών ακραίων και ναζιστικών δυνάμεων στην Ευρώπη και η πρόσφατη πολύνεκρη επίθεση στο Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών, ανησυχούν και προβληματίζουν την εβραϊκή κοινότητα.
 
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC), Ντέιβιντ Χάρις, με αφορμή το αιματηρό επεισόδιο στις Βρυξέλλες και την «επιτυχία εξτρεμιστικών κομμάτων» στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, καλεί σε άρθρο του «Ξύπνα Ευρώπη!».
 
«Tα τελευταία 14 χρόνια, μαζί με τους φίλους μας στην Ευρώπη, έχουμε προσπαθήσει να προειδοποιήσουμε τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αυξανόμενη απειλή για τους Εβραίους, τις βασικές ευρωπαϊκές αξίες και την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ενώ πολλοί άργησαν να αναγνωρίσουν αυτή την απειλή» υποστηρίζει ο Ντέιβιντ Χάρις. «Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πιο βαθύ από ό,τι πολλοί συνειδητοποιούν» σημειώνει, σύμφωνα με το Βήμα.
 
«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άμεσα το πρόβλημα και να διαμορφώσουν μια στρατηγική για την πάταξη του εξτρεμισμού» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου, Ρόναλντ Λόντερ.
 
Στην «αποτελεσματικότητα καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.
 
Μεταξύ άλλων γίνεται λόγος για «προφανή αποτυχία της στρατηγικής» αντιμετώπισης του «υπερεθνικιστικού κόμματος». «Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που μας φέρνει πραγματικά σε δύσκολη θέση» δήλωσε ο Δαυίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, και προσέθεσε: «Πιστεύω ότι η ελληνική κυβέρνηση χρειάζεται να βρει τρόπους για να εξηγήσει στους ψηφοφόρους ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα δολοφόνων».
 
«Η Νέα Δημοκρατία, το κεντροδεξιό κόμμα του κ. Σαμαρά, φοβούμενη τις αντιδράσεις του δεξιού ρεύματος τού κόμματος, απέφυγε έως σήμερα να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή και να φέρει προς ψήφιση ένα σκληρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» καταλήγει το άρθρο του Πρακτορείου.


ΕΠΕΙΔΗ IMPERIAL ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ;)

ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΟΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΟΥ  ;)

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟΥ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ  ;)

 
ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ  :D
ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ.....